Totalul afișărilor de pagină

9 ian. 2015

LUCRUL CU CRISTALE...

CRISTALE ŞI DIFERITE PIETRE PREŢIOASE ŞI SEMIPREŢIOASE
Pentru purificarea cristalelor şi pietrelor preţioase şi semipreţioase, se procedează astfel:
se ia cristalul între palme şi se foloseşte la început simbolul Sei He Ki, pentru a purifica piatra, se repetă de trei ori cel puţin sau de atâtea ori cât ţi se spune (de către ghizi) sau după cât simţi că este necesar. Afirmă apoi despre cristal că este programat în conformitate cu programul iniţial al
Dumnezeului Mamă şi Tată pentru creaţie. După ce afirmi aceasta de trei ori, afirmă că cristalul va avea capacitatea să se purifice pe sine însuşi, afirmă aceasta de trei ori. Apoi foloseşte simbolul Cho Ku Rei de cel puţin trei ori, apoi pune sigiliul cu simbolul Hon Sha Ze Sho Nen de trei ori.
Acest tratament va amplifica puterea cristalului. Cristalele sunt capabile de a memora şi stoca mai multe programe în acelaşi timp. Experimentează cu cristale ca să-ţi dai seama cum lucrează ele. Poţi, de asemenea, să foloseşti formaţiuni de cristale în desenarea simbolului Cho Ku Rei. Întinde pacientul pe podea şi crează simbolul din cristale în jurul persoanei şi pe el. Aceasta va creşte puterea simbolului (sau alte simboluri) de o sută de mii de ori. FII SIGUR că mai întâi ai purificat cristalele de orice programe antagoniste, pentru a putea lucra armonios cu ele. Punând pe pacient simbolul creat din cristale, ADN-ul lui se va activa cu codurile de lumină divină, iar cele
12 şiruri de ADN se vor aprinde (activare luminoasă). Această metodă de lucru este foarte puternică, asa că foloseşte-o numai cu sfatul ghizilor tăi spirituali. „Această metodă de lucru te va duce spre libertate, te va elibera, căci libertatea este dreptul tău din naştere”.
Poţi, de asemenea, folosi cristalele în aranjamente sub forma altor simboluri, dar pune-ţi mâinile numai pe capul pacientului, până vei căpăta mai multă experienţă în lucrul cu cristale combinate cu simboluri. Aşa cum am spus anterior, aceasta este o metodă foarte puternică de vindecare, care trebuie privită cu respect. FII SIGUR întotdeauna că ai permisiunea pacientului şi lucrează întotdeauna cu dragoste. Acest sistem de vindecare cu cristale şi simboluri va transforma trupul pacientului, va înscrie toate structurile cristaline ale trupului pacientului cu codurile luminii divine. Trupul uman este aproape în întregime de structură cristaslină, celulele, sărurile, sângele (cristal lichid), urmele de metale şi minerale, conţinutul de apă, toate sunt forme cristaline. Poţi să foloseşti simbolul ANTAHKARANA pentru codificarea cu lumină a structurilor cristaline ale corpului uman. Aşază simbolul sub pacient în atâtea locuri în câte eşti ghidat. Foloseşte-l sub corp sau pe corp. Simbolul ANTAHKARANA lucrează bine aşezat sub cap sau pe inimă. Fotocopiază simbolul de câte ori doreşti. Ai putea folosi, de asemeni, simbolul Mer Ka Fa Ka Lish Ma prezentat aici pentru a accelera şi mai mult activarea ADN-ului. Acest simbol restaurează planul iniţial după care a fost creat trupul (ADN-ul). Dacă acest program s-a dezechilibrat şi nu mai este în armonie cu Creatorul, vizualizează sau desenează acest simbol pe chakra capului. Accentuez încă o dată importanţa activării ADN-ului, având în vedere că noi funcţionăm cu 2 şiruri de ADN activate, în timp ce potenţialul nostru maxim prevede 12 şiruri de ADN activate. Aşa că, îţi poţi da seama cît de puţin din potenţial este folosit. Când ai toate cele 12 şiruri de ADN activate, devii o fiinţă întreagă (un tot), care este conectată cu sursa, deci, cu Dumnezeu şi cu zeiţa Gaia (Pământul).
LUCRUL CU CRISTALEAcest capitol se ocupă de tehnologia de lucru cu cristalele amintite în capitolele trecute, dând mai multe exemple de folosire a cristalelor împreună cu simbolurile. În primul rând, să vedem ce sunt cristalele, din ce sunt compuse. Ele sunt compuse din siliciu şi oxigen şi reprezintă mediul din care putem amplifica energiile.
CUARŢUL constituie un procent însemnat din scoarţa pământului. Aproape 75 % din
învelişul exterior al pământului este alcătuit din combinaţia dintre siliciu şi oxigen. Alte pietre preţioase şi metale sunt medii de amplificare a energiilor mult mai mici decât cuarţul. Cristalele de cuarţ sunt cu adevărat purtătoarele unor energii din lumină de înaltă fecvenţă. Aceste frecvenţe sunt transformatoare de energie, unul dintre motivele pentru care cuarţul este atât de eficient, este acela că matricea lui este alcătuită din tetrahedroane (2 prisme întrepătrunse la baze, într-un plan ele formează Steaua lui David). Tetrahedroanele sunt compuse din 4 triunghiuri puse împreună, formând o formă piramidală (de exemplu: o formă piramidală cu trei feţe, pe o bază triunghiulară). Un număr enorm de astfel de forme tridimensionale sunt îndesate una în alta, fiind aşezate în forme foarte precise, ca să alcătuiască matricea unui cristal. Aşa cum sunt, piramidele sunt puternice mijloace de amplificare a energiei. Cristalele absorb energia prin baza lor, o amplifică în corp şi apoi le transferă spre afară în vârf. Cristalele lucrează cel mai bine cu lumina albă şi au una dintre cele mai mari capacităţi de frecvenţă din întregul regn mineral. În plus,  cuarţul este singurul tip de cristal care aparţine exclusiv planetei noastre. El nu numai că canalizează lumina albă, dar chiar şi întregul spectru de culori. Vei realiza că unele dintre energiile canalizate de cristale este în realitate pură culoare.
Pentru a aprecia rolul cristalelor în vindecarea trupului şi spiritului uman şi nu numai, este important să înţelegi cât de mult din lumea noastră şi din trupul omenesc, este alcătuit de fapt din substanţe cristaline. Tot din această lume are la bază natura cristalină. Când cristalele rezonează conform unor frecvenţe meticulos programate, ele sunt capabile să reacţioneze şi să transmită o multitudine de diverse energii. Trupul uman este, de asemeni, CRISTALIN ÎN STRUCTURĂ.
Elementul cu cea mai mare preponderenţă în trupul uman este APA, care nu este altceva decât un cristal lichid. Sângele este de asemeni cristal lichid. Urmele de minerale din organism sunt de natură cristalină. În interiorul creierului, glanda pineală şi pituitară sunt alcătuite în majoriate de substanţe cristaline ca şi celelalte glande ale sistemului endocrin. De aceea, lucrând cu cristale de cuarţ asupra corpului, noi suntem capabili să programăm structura cristalină a corpului uman. Vom discuta cum se lucrează cu cristalele mai târziu, pe parcursul acestui capitol.
Cristalele lucrează cu orice fel de energie, nu numai cu energia care are origini în Lumină şi în Iubirea Necondiţionată. Este, prin urmare, necesar ca orice om care lucrează cu cristale sau care posedă cristale să ştie cum să le purifice şi să le deprogrameze şi apoi să le reprogrameze. În primul rând trebuie să ştii că anumite cristale au mai fost folosite în trecut, ele fiind încă în structura acestui pământ de la începuturi. În timpul altor civilizaţii (Lemuriană (civilizaţia „MU”), Atlantidă precum şi în timpul altor civilizaţii s-a lucrat cu aceste cristale dar nu întotdeauna pentru cauza Luminii ci şi cu intenţii disociate de Lumină. Mulţi vor să creadă că Atlantida a fost un timp măreţ în istora omenirii, că toţi erau preoţi, preotese, care ţineau de LUMINĂ. Dar în realitate nu a fost aşa. Au existat multe energii discordante şi fracţiuni războinice pe pământ în timpul Atlantidei.
Aceasta a condus la distrugerea civilizaţiei Atlantidei. Prin urmare, cristalele au mai fost folosite de multe ori în trecut, să lucreze cu energii, chiar fiind încorporate în pământ (zăcăminte). Câteodată cristalele care îţi intră în posesie conţin încă programe care le fac să lucreze cu energii care nu-şi au originea în Lumină. Prin deprogramarea lor, opreşti cristalele de a mai lucra cu energii nedorite.
Există o diferenţă între PROGRAMARE şi PURIFICARE pentru cristale. Programarea imprimă o comandă sau o formă-gând, o idee în matricea interioară a cristalului, aşa cum ai pune informaţia pe hard-discul unui computer.
Curăţirea sau purificarea cristalelor constă în curăţirea cristalelor de energiile nedoriteacumulate în el. Mai întâ să aruncăm o privire la cum putem deprograma şi curăţi cristalele. În ciuda faptului că cea mai des folosită metodă de a purifica cristalele este să le scufundăm într-o soluţie de sare (sare de mare sau sare de bucătărie), noi nu recomandăm folosirea acestei metode. Sarea este şi ea cristalină în structură şi este mare absorbantă de energii discordante sau de energii care sau disociat de Dumnezeu, de Lumină. Cristalelor nu le place sarea care intră în crăpăturile microscopice ale cristalului, sorbind apa din interiorul cristalului, deshidratându-l, ca şi cum omului i-ar displace să fie împachetat în sare pentru motivul că s-ar deshidrata, aşa se întâmplă şi cu cristalele, ele se deshidratează şi încep să crape. Este posibil să deprogramăm şi să reprogramăm sarea pentru a o purifica de energii nedorite. Dar chiar şi aşa, cristalelor nu le place să fie scufundate în sare, din cauza deshidratării pe care ar produce-o.
Să vedem cum curăţim şi purificăm cristalele: Ne folosim pentru aceasta de INTENTIE. Am învăţat deja că gândul este energie şi că intenţia reprezintă cel mai important aspect în procesul de vindecare. Când desenezi un simbol în mintea ta sau îl scrii cu mâna, sau repeţi numele acelui simbol, atunci te conectezi la energia acelui simbol. Ai putea spune că simbolul se conectează cu INTENTIA ta. Prin urmare, folosim intenţia pentru a curăţa şi deprograma cristalele noastre. În primul rând, ţinem cristalul cu baza în palmă, de obicei în mâna dreaptă iar vârful îndreptat spre mâna opusă, apoi formulăm în mintea noastră o intenţie şi intenţia va fi adresată cristalului: „Vei fi deprogramat (purificat sau curăţat)!”, apoi reprogramăm cristalul folosind aceeaşi metodă a INTENTIEI dar cu o mică diferenţă.
Dacă ai a doua iniţiere REIKI şi ştii să foloseşti simbolurile, atunci ţinând cristalul cu amândouă mâinile, te conectezi cu cristalul spunând: „Cho Ku Rei!” şi foloseşte simbolul „Sei He Ki!”, pentru a purifica cristalul de energiile nedorite acumulate, apoi spui „Cho Ku Rei !”. Afirmă despre cristal că este deprogramat şi curăţat de toate energiile nedorite (în unele cazuri s-ar putea să repeţi această procedură de trei ori, apoi emite această intenţie prin cel de-al treilea ochi dintre  sprâncene, sau pentru cei care nu sunt obişnuiţi să-şi folosească cel de-al treilea ochi, pot transfera această intenţie prin mâini, ca şi cum ai transmite energia vindecătoare REIKI prin mâini. Vizualizează cum comanda ta - INTENTIA - curge prin mâinile tale în cristal sau vizualizează cum intenţia curge prin al treilea ochi şi prin mâini. Vă sfătuiesc să exersaţi această lucrare de programare sau purificare, pentru a-ţi găsi propria metodă de lucru.
Odată ce cristalul este curăţat de programul iniţial, el trebuie să fie reprogramat. Vom folosi pentru reprogramare aceeaşi metodă a INTENTIEI. Eu, personal, îmi programez toate cristalele cu mai multe programe în acelaşi timp. Unele programe sunt de comandă iar altele sunt ceea ce aş numi o subprogramare.
Primul program de comandă este: „Vei canaliza numai acele energii care conţin programul iniţial al creaţiei nealterat şi care lucrează în concordanţă cu Voinţa Divină!”. A doua parte a programului este: „Vei avea capacitatea să te autopurifici!”, urmează apoi un subprogram: „Nu vei canaliza nici una dintre energiile care s-au disociat de Lumină!”. Alt subprogram: „Vei începe să lucrezi atunci când EU voi spune PORNESTE! şi te vei opri atunci când eu voi spune STOP!”. Eu, personal, întotdeauna programez cristalele mele şi cu un subprogram în care : „Afirm că nimeni nu va putea schimba programul în afară de mine !”.
Dacă programez cristalele pentru altcineva, atunci voi substitui numele meu cu numele acelei persoane. Poţi adăuga sau şterge atâtea subprograme câte doreşti. Un cristal care este numai de 1 cm este capabil de a reţine mii de programe în acelaşi timp. Poţi să programezi cristalele să ajute în desfăşurarea anumitor evenimente sau să-ţi aducă în viaţă anumite energii, cum ar fi de exemplu acelea ale Sinelui tău Superior care în mişcarea „NEW AGE” este numit prezenţa lui „EU SUNT” sau pentru a-ţi activa capacitatea de a-ţi canaliza energiile dimensionale înalte. Dacă vrei, poţi să programezi cristalele să-ţi faciliteze orice modalitate de vindecare. Eu, personal, nu-mi programez cristalele pentru a produce anumite vindecări asupra oamenilor. Ar trebui să realizăm că noi nu suntem vindecători, ci numai mijlocitori ai vindecării sau facilităm vindecarea şi că totul trebuie să să petreacă în armonie cu Voinţa Divină.
Având programate cristalele cu programul iniţial necorupt al creaţiei, în concordanţă cu Voinţa Vivină, orice vindecare care se va petrece, se va petrece automat fiind canalizată şi amplificată de cristal.
Pentru a şterge sau adăuga programe când eşti departe de cristal, trebuie să vizualizezi cristalul asupra căruia vrei să lucrezi prin adăugarea sau ştergerea programului. Trimite comanda mental spre cristal, urmată de simbolul Hon Sha Ze Sho Nen. Simbolul va purtea mesajul către cristal şi-l va activa.
Acum când cristalele noastre sunt programate curent, putem începe a le folosi în diverse modalităţi. Unul dintre motivele pentru care cristalele sunt atât de potrivite în vindecare, este că ele sunt capabile de a menţine frecvenţe foarte precise într-un mod egal şi uniform pe tot timpul lucrului. Din acest motiv, cristalele sunt folosite în telefoanele mobile, în aparatele de emisierecepţie şi în ceasurile cu cuarţ. Cristalele au în interiorul lor matrice spiralate, unele învârtindu-se spre dreapta, altele spre stânga, de aceea, ne referim la cristale ca fiind dreptace sau stângace sau le mai putem spune masculine sau feminine. Cu toate acestea, eu aş prefera să nu folosesc genul masculin sau feminin pentru cristale. Priveşte direcţia în care este formată cea mai mică faţă a cristalului, dacă faţa aceasta ţinteşte drept înainte, ea indică faptul că cristalul poate fi folosit în orice mână şi că este un canalizator neutru de energii. Dacă faţa este înclinată spre dreapta sau spre stânga, atunci înseamnă că cristalul nostru este fie stângaci, fie dreptaci.
Multe dintre cristale au înclinaţii ale feţelor în unghiuri variate. Cu cât unghiul este mai ascuţit, cu atât este mai mult orientat spre mâna dreaptă sau spre mâna stângă. Câteodată putem întâlni cristale care au o faţetă mică înclinată spre dreapta şi una înclinată spre stânga. În acest caz, cristalul are o spirală dublă şi poate fi folosit în oricare dintre mâini. Cristalele stângace folosite în mâna stângă vor absorbi energia negativă şi inflamaţia; în timp ce cristalele dreptace folosite în mâna dreaptă vor creşte energia. Când spirala este îndreptată drept în sus, atunci cristalul este foarte echilibrat şi poate fi folosit pentru oricare din aceste scopuri.
Putem folosi cristalele ca unelte energizante în mâna noastră. Alipeşte de încheietura mâinii cu o bandă groasă de elastic, un cristal (de 10 cm. aprox.), cu vârful îndreptat în jos spre  vârful degetelor. Foloseşte câte unul pentru fiecare mână care să fie cam de aceeaşi dimensiune.
Cristalele vor amplifica energia vindecătoare universală, energia iubirii necondiţionate care curge prin tine în timpul şedinţei de vindecare. Ai putea chiar da pacientului să ţină în fiecare dintre mâini câte un cristal, cu vârful îndreptat în sus, spre braţ. Este o modalitate de energizare cu cristale care este foarte tandră. Putem de asemeni folosi forme geometrice care sunt cunoscute ca MANDALE de cristal pe sau în jurul trupului pacientului. Aceasta este o modalitate mult mai puternică de a folosi cristalele în vindecare.
Am vorbit deja despre folosirea acestor forme la formarea simbolurilor REIKI sub formă de MANDALE de cristal. Pacientul poate de asemenea să fie aşezat în interiorul unei MANDALE în forma Stelei lui David sau sub forma două Stele a lui David, una în alta (una mare şi în interior una mai mică), care este şi mai puternică. Poţi să creezi aceste MANDALE din diferite tipuri de cristale despre care voi discuta în continuare, cu excepţia celor care au terminaţie dublă.
Aşază fiecare dintre cristale pe fiecare vârf al Stelei lui David care vor forma două triunghiuri întrepătrunse. Pacientul va sta în interiorul MANDALEI, cu vârful MANDALEI la o lungime de mână deasupra capului iar punctul inferior al Mandalei să fie la o lungime de mână sub picioarele pacientului. Aceasta va activa chakrele Alfa şi Omega ale pacientului. În trecut obişnuiam să legăm cristalele între ele cu un fir de cupru pentru a forma Mandala, dar mi-am dat seama că acest lucru nu mai este necesar. Pentru unirea cristalelor poţi folosi un alt cristal sau o baghetă de cristal sau chiar cu degetele tale. Din nou, INTENTIA este cea mai importantă.
Formulează INTENTIA în mintea ta în momentul în care mişti cristalul cu mâna sau cu bagheta, legând între ele cristalele care formează Mandala. Începe din vârful Mandalei, din punctul de deasupra capului pacientului şi formează primul triunghi, mişcându-te totdeauna în linie dreaptă de la cristal la cristal. Apoi porneşte din poziţia opusă, din punctul cel mai de jos al Mandalei şi construieşte în sus cel de-al doilea triunghi. De acum vei simţi o schimbare în energie, confirmând că Mandala a fost construită corect şi activată în acelaşi timp. Pacientul care stă întins va simţi şi el schimbarea.
Pentru a energiza pacientul şi pentru a curăţi şi purifica aura şi meridianele, plasează cristalele cu vârfurile orientate spre interior, spre pacient. Energia va intra prin baza cristalului, frecvenţa ei schimbându-se în timp ce călătoreşte prin tulpina cristalului şi va fi transmisă prin vârfuri. Poţi să dai în acelaşi timp pacientului şi energie REIKI. Poţi apoi să reversezi cristalele în aşa fel încât vârfurile lor să fie îndreptate în afara pacientului. Aceasta va avea ca efect scurgerea energiilor nedorite: scăderea temperaturii (în caz de febră) sau rezorbţia inflamaţiei. Completează şedinţa de vindecare prin reversare încă o dată a cristalelor, îndreptând vârfurile lor spre pacient pentru a reenergiza şi echilibra pacientul încă o dată.
Este posibil, cu ajutorul INTENTIEI, a cristalelor sau a vindecării, să ne reprogramăm mintea sau conştiinţa sau conştiinţa structurilor celulare din corpul nostru. Acesta este unul dintre exemplele de lucru cu cristale asupra trupului fizic şi asupra conştiinţei umane. Când te opreşti, a lua în consideraţie lucrul cu cristalele, abia altunci deschizi calea unor noi posibilităţi. Sângele, de exemplu, poate fi reprogramat să devină un cristal viu de lumină. Sângele călătoreşte în toate părţile corpului, spre toate celulele corpului, aşa că poţi codifica acest cristal viu, lichid, cu codurile de LUMINA divină. De exemplu, poţi programa sângele să canalizeze programul original nealterat al evoluţiei tale în această viaţă. Putem, de asemenea, să ne programăm ADN-ul care este, de asemenea, o structură cristalină. La un moment dat, în timpul istoriei timpurii a lumii noastre, am avut 12 şiruri de ADN, dar 10 din aceste şiruri ne-au fost luate de fiinţele din ORION. În timp ce schema trupului fizic a structurii celulare au rămas neafectate, ne-au jefuit de o mare parte a potenţialului nostru de conştiinţă. Aceasta s-a reflectat în faptul că 96 % din capacitatea creierului nostru zace dormind. Cu alte cuvinte, rezultatul final al faptului că avem numai 2 şiruri de ADN active, este că numai 4 % din creierul nostru este activ. ADN-ul este o parte vitală a corpului, aşa încât toţi ar trebui să lucreze pentru activarea tuturor celor 12 şiruri de ADN.
Folosind o combinaţie de simboluri REIKI: Mer Ka Fa Ka Lish Ma, Cho Ku Rei şi Cristale (în combinaţie cu vizualizări ale diferitelor energii), îţi poţi accelera expansiunea ADN-ului activ.
Încearcă să vizualizezi cele 2 şiruri de ADN deja existente în una din celulele tale (ADN există în trupul tău eteric) de unde te conectezi cu sursa (Dumnezeu) şi cu centrul Pământului. Încearcă acum să vizualizeze cele 2 şiruri de ADN extinzându-se prin adăugarea a încă a 2 şiruri, vizualizând prin urmare 4 şiruri de ADN. Apoi adaugă încă 2 şi tot aşa până când vei vizualiza toate cele 12 şiruri, fără efort. Vizualizează cele 12 şiruri cum devin active, pulsând cu coduri vii  de lumină, cu programul iniţial nealterat al creaţiei lui Dumnezeu Mamă şi Tată, care este codul tău personal pentru această viaţă. Dacă vrei să accelerezi acest proces transformaţional, atunci vizualizează ADN-ul tău devenind codificat cu coduri din cheile lui ENOCH.
Poţi, de asemenea, să vizualizezi ADN-ul codificat cu literele de foc din cele 5 alfabete sacre (Egiptean vechi, Sanscrita, Sumeriana, Chineza şi Ebraica). Nu este necesar să ştii ce sunt aceste coduri, ci doar să afirmi că „sirurile tale de ADN devin activate (programate) cu aceste coduri". Codurile ştiu ele însele ce sunt.
O MANDALA alcătuită din cristale sub forma Stelei lui David cu 6 colţuri sau chiar o Stea dublă a lui David cu 12 colţuri este, de asemeni, o foarte puternică modalitate pentru reprogramarea ADN-ului, sângele şi pentru a activa matricea minţii umane. Poţi adăuga subprograme cristalelor pe care le foloseşti în astfel de MANDALE, şi anume: „Să extindă ADN-ul cu codurile de lumină divină, cu codurile chei din cheile lui Enoch şi cu literele sacre de foc din cele 5 limbi sacre!”. Prin programarea cristalelor în acest mod vei fi capabil să activezi MANDALA pentru acest scop precis. Aceste mandale cu cristale reprezentând Steaua lui David, au de asemenea multe alte utilizări. De exemplu: vindecarea pământului, îmbunătăţirea energiilor unor locuinţe, case, birouri, grădină sau la o scară mai redusă pentru a energiza apa cu ajutorul cristalelor. Pui apa în interiorul MANDALEI.
Aplicaţiile sunt nenumărate. Când aceste MANDALE sunt activate, ele creează o reflexie holografică a lor, care străbate dimensiune după dimensiune, până la Dumnezeu. Prin construirea şi activarea acestor mandale, tu creezi o coloană de lumină concentrată, care este dragoste pură şi compasiune necondiţionată, singura energie cu adevărat vindecătoare.
Mama Pământ este, de asemenea, o fiinţă vie, aşa cum noi suntem vii, ea, ca şi noi, are un sistem de meridiane, care este cunoscut sub numele de REŢEA (GRID WORG sau LEY-LINES).
Prin urmare, construind aceste MANDALE cu cristale, acestea au un efect de acupunctură asupra sistemului de meridiane ale pământului. Dacă doreşti să aduci lumină în grădina ta, poţi construi o MANDALA cu cristale în mijlocul grădinii. Dacă nu ai cunoştinţe despre locurile pe unde trec meridianele pământului prin grădina ta, atunci le poţi găsi prin folosirea ansei (folosită în găsirea reţelei de apă subterană). Poţi, de asemenea, să foloseşti această metodă pentru a verifica dacă aceste meridiane sunt polarizate negativ sau pozitiv. Dacă doreşti să aduci Lumină în acele meridiane care conduc energii discordante, cea mai bună idee este să foloseşti MANDALE cu cristale de forma Stelei lui David. Eu, personal, am construit aproape 600 de MANDALE cu cristale, în diferite locuri pe planetă, pentru a ajuta Mama Pământ în tranziţia ei spre lumină.
TIPURI DE CRISTALE
Sunt multe tipuri de cristale de cuarţ care pot fi găsite în magazine, dar aici vom discuta numai despre acelea care sunt potrivite pentru tipul nostru de lucru. Între anii 1970-1980 se considera că pot fi identificate 32 tipuri diferite de cristale. Astăzi însă am reuşit să simplificăm aceste categorii în doar câteva.Cristale cu dublă terminaţie
Aşa cum şi numele sugerează, aceste cristale au câte un vârf la fiecare capăt. Ele au capacitatea de a împinge şi trage energie prin fiecare capăt. Prin aşezarea unui cristal cu dublă terminaţie între 2 chakre, va ajuta la transportarea energiei în sus şi în jos prin coloana de chakre a corpului fizic.Cristale care înregistrează şi păstrează informaţia
Aceste cristale au o piramidă ieşită în afară pe una dintre feţe sau câteodată pe mai multe feţe ale cristalului au câte o piramidă. Acest semn îţi arată despre cristal că este o arhivă de informaţii. Verifică cu grijă toate feţele cristalelor care îţi intră în posesie. Câteodată vei aveanevoie să focalizezi o sursă de energie pe fiecare faţă, pentru a vedea cu claritate forma triunghiulară de pe faţa cristalului. Nu este numai cuarţul cel care poate înregistra şi ţine
informaţii. Eu, personal, am fluorite, emeralde şi rubine din Mina lui Merlin din India, care sunt arhive de informaţii. Am văzut, de asemenea, aceste marcaţii triunghiulare şi pe alte cristale în afara celor de cuarţ. Aceste cristale pot să păstreze informaţii înregistrate pe ele în urmă cu mii de ani, cîteodată chiar din timpul civilizaţiei Lemuriene şi a civilizaţiei Antlantide. Ele sunt exact ca şi biblioteci unde este stocată informaţia. Meditând cu ele vei putea să le accesezi informaţia.
Poţi, de asemenea, să le activezi cu râcâirea cu unghia degetului mare pe feţele triunghiulare ale piramidei. Poţi, de asemenea, în acelaşi mod, să activezi cristale tubulare, deasupra liniilor adâncite de pe lungimea lor.Cristale elestiale
Aceste cristale sunt fascinante. Ele sunt uşor de recunoscut prin multitudinea de terminaţii prezente pe toate feţele lor, spre deosebire de alte cristale, cristalele elestiale sau format în apă, fapt care le dă acest aspect unic. Aceste cristale sunt excelente pentru a te ajuta în timpul vindecării proceselor emoţionale (echilibrează emoţional). Poate fi folosit pentru a stabiliza gânduri care vin repetat. Ele sunt, de asemenea, în legătură cu luminea îngerilor, putând fi folosite pentru a contacta îngerii, care, de cele mai multe ori te vor ajuta să depăşeşti perioada de dezechilibru emoţional. Cristalele elestiale sunt foarte puternice, aşa că nici nu te gândi să le foloseşti dacă nu vrei să te schimbi cu adevărat. Ele îţi vor aduce cu siguranţă la cunoştinţă ce anume aspecte ale vieţii tale au nevoie de ajustare. Ele pot fi folosite, de asemenea, pentru extinderea uimitoare a conştiinţei.Cristale cu capacităţi de a canaliza
Acestea sunt mai uşor de recunoscut având o faţă mai lată iar celelalte 5 feţe mult mai mici în comparaţie cu prima. Această faţă lată are 7 laturi. Aceste cristale sunt foarte bune pentru a-ţi accelera dezvoltarea capacităţilor canalizatoare şi te vor ajuta să stabileşti o legătură clară cu prezenţa divină din tine care este o sursă minunată de înţelepciune. Ele pot fi folosite pentru a accesa energia ghizilor care te ajută în vindecare, a marilor maeştri spirituali, a Doamnelor şi
Domnilor Shamballei. Stai jos şi cu ochii închişi ţinând cristalul de canalizare cu amândouă mâinile, râcâie cu unghia degetului mare, în sus şi în jos pe faţeta cu cele 7 laturi, cea mai mare faţetă a cristalului, în timp ce te conectezi cu energia ta la energia entităţilor maestrului, ghidului de la care doreşti să canalizezi informaţia. Apoi stai şi aşteaptă să vezi ce impresii îţi apar în minte. În zilele de astăzi este necesar să înveţi să foloseşti cristalele de canalizare pentru că, aşa cum s-a  mai spus mai înainte, poţi să înveţi să canalizezi informaţii de la Prezenţa Divină din tine, cu mare uşurinţă, folosind aceste cristale. Făcând aceasta, vei simţi cum viaţa ta ţi se va îmbunătăţi.
Cristale tubulare
Sunt foarte rare şi foarte plate în configuraţie. Ele sunt folosite pentru a activa alte cristale. Ele sunt activate prin râcâirea cu unghia degetului mare deasupra adânciturilor de pe trupul lor. Ele, de cele mai multe ori, păstrează o cantitate remarcabilă de informaţie în ele.Cristale fantomă
Şi acestea sunt destul de rare şi pot fi întâlnite cu aproape toate tipurile de fantome, formate din variate minerale. Fantomele sunt urme de minerale prinse in interiorul altor cristale.
Calităţile active ale cristalului-gazdă sunt considerabil îmbunătăţite datorită mineralelor conţinute. Cristalele fantomă sunt folosite pentru a te pune pe lungime de undă cu ghizii tăi spirituali.Cristale autovindecătoare
Aceste cristale sunt foarte importante, facilitând vindecarea. Dacă îţi programezi cristalele cu programul original al creaţiei şi în concordanţă cu Voinţa Divină, aşa cum am arătat anterior, atunci multe cristale, în special cristalele de cuarţ vor începe să-şi reamintească de perfecţiunea iniţială a creaţiei, din care şi ele au făcut parte (perfecţiunea iniţială a creaţiei-interconexiune între toate sistemele informaţionale cosmice).
Odată ce aceste cristale îşi reamintesc de perfecţiunea iniţială, ele încep să crească în terminaţii multiple din bază, acolo unde terminaţiile iniţiale au fost rupte din matricea iniţială.
Aceste cristale sunt prin urmare foarte benefice şi sunt folosite în munca de vindecare. Ele au învăţat deja să se vindece pe ele însele. „Fii atent!”, poate reuşeşti să descoperi un astfel de cristal.
Din experienţa mea personală ştiu că un cristal odată programat cu programul iniţial al creaţiei, va începe să se vindece pe sine, crescând noi cristale din bază în numai câteva săptămâni. Vă încurajăm că experimentăm cu aceste cristale spre a constata cât de multe lucruri pot fi realizate cu ele.Cristalele fereastră
Aceste cristale au feţe mici, şlefuite asemeni diamantului (feţe mici-ferestre), care sunt extraterminaţii la feţele iniţiale. Poţi să foloseşti aceste ferestre pentru a fuziona cristalul cu propria ta conştiinţă. Odată ce cristalul a fuzionat cu mintea ta, vei putea experimenta natura cristalină a cristalului, lumina pe care o generează cristalul şi poţi cerceta programul pe care îl conţine. Ele pot fi, de asemenea, ca trambuline pentru a te lansa în tărâmul unor dimensiuni superioare.
Cristalele laser
Au trupuri lungi, cu terminaţii echilibrate. Dacă te uiţi la vârful terminaţiei, vei constata că vârful este exact pe centrul cristalului. Aceste cristale sunt folosite pentru a transmite raze foarte concentrate de energie în zona care trebuie vindecată. Poţi folosi aceste cristale pentru „a ţese găurile” din aura umană, aşa cum ai cârpi o şosetă. Mulţi oameni au găuri în aură datorată unor interferenţe electrice şi a ingestiei unor substanţe dăunătoare (chiar medicamente prescrise de medic). Ca rezultat al acestor găuri, energia persoanei se scurge aşa cum apa se scurge prin găurile unei căldări sparte. Aceste găuri pot fi folosite ca porţi de acces pentru energia formăgând sau de alte entităţi aparţinând unor dimensiuni inferioare, ca să intre şi să se ataşeze energetic de aura persoanei respective. Aceste energii sau entităţi de energie joasă, îşi vor transmite propriile lor energii de frică şi dezechilibru emoţional în sistemul energetic al gazdei.
Cristalele laser sunt ideale pentru unirea cristalelor din interiorul unei MANDALE (unirea punctelor maxime ale Stelei lui David se poate face mental sau cu un cristal laser formând mandala).
Cristale de apăAşază un pahar mare sau un borcan mare cu apă în interiorul unei mandale cu cristale activate. Nu este necesar să purifici apa. Mandala va face acest lucru pentru tine şi de asemeni va îmbunătăţi simţitor gustul apei. Apa este gata de băut atunci când formează mici bule de aer pe suprafaţa interioră a containerului. Bea din această apă în fiecare zi, completând mereu cu apă proaspătă containerul apei. Ingerând apa se ingeră coduri de lumină de înaltă vibraţie conţinute de apă, ele vor activa toate structurile cristaline ale trupului tău cu lumină.Încărcarea cristalelor
Construieşte o Mandală Steaua lui David din cristale activate, orientate cu vârful spre interior, activează Steaua şi apoi aşază cristalul pe care vrei să-l încarci în interiorul mandalei.
Lasă-l în interiorul Mandalei 12 ore, după care va fi încărcat cu o considerabilă cantitate de energie pe care o poţi folosi în munca de vindecare cu cristale.
Cum să-ţi îngrijeşti cristalele
Incearcă să găseşti cristale cu terminaţii bune, neciobite, cât se poate de echilibrate şi perfecte. Cu cât sunt mai concentrate caracteristicile de transmitere a energiei, cu atât cristalul este mai eficient, în special când este vorba de cristalul laser. Întotdeauna ai grijă de cristale să nu se ciocnească între ele sau să nu se ciocnească de obiecte tari. Odată programate, dacă cristalele se lovesc, ele vor elibera mari cantităţi de energie din corpul lor. De asemeni, lovirea deranjează matricea internă a cristalului şi structura sa internă unde este stocat programul.
Încearcă să ţii cristalele în pânză, în săculeţe separate atunci când nu le foloseşti. Cu toate că cristalele sunt de structură dură (cuarţul de află pe linia 7,5 a scării de duritate a lui Mohr), ele sunt totuşi casante.
Ţine cont, cristalele cu care lucrezi sunt unelte valoroase, aşa că îngrijeşte-le ca atare.
-sursa-http://dimensiuniparalele.com/- 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu