Totalul afișărilor de pagină

2 ian. 2015

Ce poţi trata prin terapia cu pietre preţioase...

Cristalele sunt folosite pentru tratarea diferitelor boli datorită proprietăţii lor de amplificare a energiilor. Ele au o frecvenţă superioară celei biologice şi ajută astfel la înlăturarea durerilor şi la vindeacrea multor boli aflate într-un stadiu incipient.  Cristaloterapia nu înlocuieşte medicina tradiţională, ci ajută ca tratamentul să fie mai eficient. Această terapie pare a avea un efect placebo, căci mulţi dintre bolnavi se vindecă datorită încrederii pe care o au în eficienţa tratamentului cu cristale. Dar această explicaţie nu este decât parţial adevărată. Studiile au demonstrat că un cristal bine tăiat poate să concentreze curgerea particulelor încărcate energetic. Trebuie pornit de la faptul că vindecarea durează mult mai puţin dacă ne folosim piterea minţii. Şi aici ne ajută cristaloterapia. Pietrele preţioase pot fi folosite tratament pentru alungarea stresului şi tratamentul afecţiunilor sistemului circulator sau digestiv. Există opt pietre preţioase care au acest efect şi cateva semipreţioase care sunt folosite în terapii. Rubinului, perlelor, coralilor, smaraldului, pietrei lunii, diamantului, safirului sau cristalului de ochi de pisică li s-au atribuit în trecut puteri magice. Pe lângă acestea, alte 75 de pietre semipreţioase au efect curativ, şi pot schimba chiar temperamentul unei persoane, prin culoarea şi vibrațiile lor.
Forma contează
Cristalele în formă de piramidă receptează energiile prim bază şi le transmit prin vârf sub forma unei spirale. Un diamnat poate vindeca orice suferinţă a sistemului nervos.
Sferele din cristal pot vindeca bolile de metabolism, însă ele sunt foarte rare. Au puterea de a emite energii în toate direcţiile, lucru benefic pentru toate organele.
Poartă bijuterii
Bijuteriile care au pietre în structura lor canalizează energii şi impun organismului o nouă frecvenţă de vibraţie care duce la vindecarea anumitor afecţiuni, în funcţie de combinaţiile şi de dimensiunile lor.
Alege-le singur
Dacă alegem singur piatra preţioasă, trebuie să ne asigurăm că aceasta este în acord cu propria persoană. Odată cumpărat, cristalul trebuie purificat. Pentru aceasta, îngroapă-l în sare neîmbogăţită cu iod. După 24 de ore, cristalul este curăţat de impurităţi sau de energia negativă. Pietrele care nu se purifică în sare sunt ambra, celestina, opalul, piatra Lunii, piatra Soarelui, pirita şi turcoazul, pentru că se zgârie uşor. Ele pot fi purificate prin scufundare în argilă. 

Se încarcă la soare
Din când în când, cristalele trebuie încărcate. Pentru asta, pune-le în bătaia razelor soarelui dimineaţa, timp de 1-3 ore.
Fiecare cu puterea sa
Despre rubin se crede că este eficient în tratarea afecţiunilor cardiovasculare, psihice, dar şi oftalmologice.
 Coralii măresc abilităţile intelectuale, creativitatea, puterea de concentrare şi comunicarea. În funcţie de culoarea lor, aceştia acţionează asupra inimii, sistemului circulator sau muscular.
Coralul roşu stimulează circulaţia sângelui şi este folosit în tratarea hemoragiilor sau chiar a leucemiilor. Cel alb este recomandat mămicilor pentru alăptare şi bărbaţilor pentru creşterea fertilităţii. Coralul negru alungă stările depresive, insomniile sau coşmarurilor.
Safirul acţioneaza asupra creativităţii, intuiţiei şi stimulează introspecţia.

Smaraldul simbolizează tinereţea şi renaşterea. Culoarea sa verde are efect calmant, îndepărtează migrenele, problemele ochilor şi regelează tensiunea arterială.

Pietrele preţioase galbene tratează afecţiunile rinichilor, iar cele portocalii sunt recomandate în tratarea virozelor sau a artritelor, pentru că îndepărtează durerile şi induc o stare de calm. 
-sursa-http://www.clicksanatate.ro/- 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu