Totalul afișărilor de pagină

12 ian. 2015

Corpurile Energetice...






Există șapte corpuri energetice, cu frecvențe și lungimi de undă caracteristice fiecăreia în plan energetic. Cele șapte planuri sau corpuri subtile sunt: fizic, eteric, astral, mental, cauzal, spiritual și atmic.

Corpul eteric de culoare gri până la albastru este cel mai apropiat de corpul fizic. Este considerat matricea energetică a corpului fizic. Afecțiunile de pe corpul fizic pot fi tratate acționând la nivelul corpului eteric.

Corpul emoțional sau astral este interfața între corpul fizic și cel spiritual. Acesta are o frecvență mai înaltă decât corpul eteric, depășește corpul fizic cu aproape 15-20 de cm. Se consideră că la acest nivel este stocată informația vieților anterioare.

Corpul astral are structură multicoloră ce reflectă calitatea și intensitatea sentimentelor persoanei.Corpul astral se poate proiecta în afara corpului fizic, putându-se realiza astfel călătorii în astral.

Corpul mental este nivelul la care se manifestă spiritul, este nivelul gândirii și al înțelegerii.
Acesta are culoare galben strălucitoare, depășește corpul fizic cu aproximativ 25-30 de cm.

Corpul cauzal are frecvență vibratorie mai înaltă decât cea a câmpului mental. Terapiile care se realizează la nivel cauzal sunt cele mai puternice.Corpul cauzal 
poate fi numit si vehicul al constiintei supreme. Se vizualizeaza de culoare albastra.

Corpul spiritual și corpul atmic sunt considerate ca fiind corpuri de conștiență superioară, sunt corpuri dinamice și sursa divină energetică a vieții. Aceste două câmpuri reprezintă legătura cu universul și divinitatea. Corpul spiritual este vizualizat ca având culoarea indigo.Dezvoltarea acestui corp crește puterea de vizualizare și de înțelegere a legilor armoniei universale, îmbunătățește vederea spirituală, memoria vizuală și auditivă.
După cum este văzut prin clarvedere, acestui nivel i se poate atribui şi funcţia de matrice, de tipar al corpului vital (eteric); este necesara interventia la nivel spiritual (activarea prin initiere) pentru a-i reda functionabilitatea.

Corpul spiritual se vizualizează de culoare indigo
Corpul atmic este vizualizat ca fiind violet.


Culoarea diferitelor spaţii tridimensionale care înconjoară şi întrepătrund corpul fizic este
de natură electromagnetică si este determinată de lungimea de undă.


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu