Totalul afișărilor de pagină

11 ian. 2015

LUCRUL CU MAEŞTRII SPIRITUALI ASCENSIONAŢI ŞI CU ECHIPELE DE VINDECARE...


 
Cine sunt aceste fiinţe despre care se spune că sunt MARI MAEŞTRI SPIRITUALI? Cine
sunt aceste fiinţe ridicate la cer?
Ei sunt un grup de fiinţe, unele dintre ele terestriale, altele extraterestriale, care şi-au
completat deja procesul de ascensiune (ridicare la cer sau înviaţi din morţi).
Procesul de ascensiune este procesul integrării trupului lumină în trupul fizic.
Nu este accelerarea structurii celulare până la frecvenţa luminii, pentru că, dacă intenţionezi să faci aceasta, trupul tău va exploda instantaneu. Ideea procesului de ascensiune este de a facilita împământarea trupului tău de lumină (care este legat de trup) prin expansiunea structurii celulare, pentru a fi capabilă să susţină şi să înglobeze lumina. Aceasta poate fi făcută cu ajutorul cristalelor şi se poate întâmpla natural atunci când lucrăm ca facilitatori de vindecare (vindecători). Ideea vindecării nu este numai aceea de a fi perfect sănătos fizic, ci echilibrat la nivel emoţional, ci şi de a deveni sănătos şi echilibrat multidimensional, realizând astfel legătura dintre prezenţa divină (Sinele Superior Personal) şi trupul fizic, mental, emoţional şi trupul spiritual. Prin urmare, integrarea Luminii în trupul fizic este extrem de importantă acum.
Marii Maeştri Spirituali au obţinut deja această stare de multidimensionalitate.
Mulţi oameni sunt încurcaţi de acest termen „Maestru Spiritual”-„The Ascendent Master”.
În primul rând, cuvântul Maestru (Master) nu implică existenţa nici unui sistem ierarhic, cuvântul
înseamnă că acea persoană căreia i se dă titlul de Maestru a obţinut perfecţiunea, măestria vieţii de zi cu zi, integrarea spiritualului cu materialul pentru crearea Raiului pe pământ.
Noi avem imaginea sfinţilor ca un călugăr izolat în pustiu care se roagă la Dumnezeu.
Aceasta a fost doar o fază în evoluţia spirituală. Perfecţiunea vieţii este să trăieşti între oameni şi în acelaşi timp să fii şi spiritual, să-ţi ridici vibraţia spirituală, să-ţi controlezi trupul emoţional în sensul de a nu mai simţi frică, panică (vibraţii joase) şi, în final, trupul mental, starea de Yoga creştină-Isihasmul- liniştea gândirii şi coborârea minţii în inimă. Măestria individuală nu înseamnă perfecţiune, în sensul în care înţelege cultura umană actuală „perfecţiunea”. Maeştrii spirituali ridicaţi la cer nu sunt fiinţe perfecte căci numai Dumnezeu este perfect, ele sunt fiinţe care continuă să evolueze pe nivele superioare nivelului întrupării fizice actuale.
Maeştrii spirituali ridicaţi la cer, dintre care, cei mai cunoscuţi culturii umane sunt Cristos şi Maica Domnului. Ei sunt totuşi numeroşi, sunt fraţii noştri mai mari care au absolvit şcoala pământului şi care nu au bucurie mai mare ca aceea de a ajuta pe cei de pe pământ pentru a obţine Măestria individuală a Sinelui Superior Personal.
Realizarea Măestriei individuale face posibilă mişcarea ta de-a lungul numeroaselor dimensiuni în stare de conştienţă, înţelegând toate schimbările care au loc cu mintea trează.
Marii Maeştri Spirituali ridicaţi la cer, ca indivizi, nu mai există de mult. Ei formează acum o CONŞTIINŢĂ COLECTIVĂ de Lumină. Locul unde această Conştiinţă Colectivă există, se află în tărâmurile eterice, într-un loc care este cunoscut sub numele de SHAMBALLA. De asemeni, ei sunt cunoscuţi din punct de vedere ezoteric, sub numele de DOMNII ŞI DOAMNELE SHAMBALLEI, Energia Conştiinţei Colective a Marilor Maeştri Spirituali este un „diamant” care reflectă Lumina lui Dumnezeu, fiecare faţetă individuală a acestui diamant reflectă energia individuală a unui anumit Maestru Spiritual. Ei au un spectru larg de capacităţi şi abilităţi dar, cea mai mare şi comună calitate a lor este aceea de a transmite energia Iubirii Necondiţionate şi a compasiunii. Ei te pot ajuta să aduci Iubirea şi compasiunea în viaţa ta şi te pot ajuta să aduci Iubirea şi compasiunea în viaţa celorlalţi.
Marele Maestru Spiritual cunoscut sub numele de GERMAIN sau SAINT GERMAIN a fost
inventatorul sistemului REIKI. În alte vieţi el a fost MERLIN magicianul, FRANCISC BACON, fiul lui ELISABETA I-a, după opiniile unora, adevăratul autor al pieselor lui Shakespeare. Un alt mare Maestru Spiritual a fost KUTHUMI, care, a fost de asemenea, în alte vieţi, SFÂNTUL FRANCIS DE ASSISI. El a fost, de asemeni, şahul JEHAN care a construit Taj Mahalul.
Multe dintre aceste fiinţe ridicate la cer cu care lucrăm pot fi regăsite de-a lungul istoriei, mulţi dintre ei fiind încarnaţi în mari personalităţi în urmă cu 100–800 ani în urmă. Aceste fiinţe sunt foarte uşor de canalizat. Eu, personal, am câţiva favoriţi cu care lucrez. Aceste energii sunt cunoscute sub numele de KUTHUMI, MAICA DOMNULUI, WOTANA, KWAN YIN, GERMAIN, DJWHAL KHUL, VYWAMUS, MERLIN sau ARTHUR. Vă sugerez, dacă vreţi să cunoaşteţi mai mult despre Marii Maeştri Spirituali ridicaţi la cer ca indivizi sau colectivitate, să citiţi orice carte a lui JOSHUA STONE, în special „Manualul complet pentru ascensiune” şi „Marii Maeştri ne luminează calea”.
Acestea vă vor da mai multă înţelegere asupra energiilor Marilor Maeştri Spirituali şi cât de mult aceste energii pot să ne ajute pe noi şi pe alţii în viaţa noastră de zi cu zi.
Marii Maeştri Spirituali au, de asemeni, un program de asistenţă medicală pe care eu îl numesc (în engleză M.A.P.) iar în română P.A.M.-program de asistenţă medicală-. Fiecare poate avea o echipă P.A.M. personală pentru propria vindecare sau poţi avea o echipă P.A.M. care să lucreze cu tine în toată munca ta de vindecare. Dacă ţi-ai iniţiat o echipă P.A.M. pentru lucrul profesional, atunci vei lucra tot timpul cu aceeaşi echipă P.A.M. Din această echipă fac parte diferite entităţi sau energii care au acele abilităţi care se potrivesc cel mai bine cu metoda ta de vindecare pe care o foloseşti. Din aceste echipe P.A.M. fac parte, de asemenea, fiinţe sau „devas” (spiriduşi, zâne), cunoscute şi sub numele de fiinţe vindecătoare suprastrălucitoare.
„Devas” sunt responsabile pentru toate manifestările care se petrec pe pământul nostru şi sunt, de asemeni, responsabile, pentru vindecarea entităţilor tridimesionale. Există „devas” care lucrează asupra pomilor sau copacilor, plantelor, animalelor şi păsărilor chiar există „devas” care îngrijesc de anumite locuri, lacuri, păduri, oraşe. Una din aceste zeităţi suprastrălucitoare este cunoscută sub numele de „Pan”. Când se vorbeşte despre Pan, mulţi oameni se gândesc la Zeul grec cu acelaşi nume. În realitate, „Pan” nu este decât un nume care însumează toată energia universală a dimensiunii a treia.
Marele Maestru Spiritual care conduce aceste echipe de vindecare P.A.M., precum şi
programele de vindecare P.A.M., ambele în sens personal cât şi profesional, este numit
LORPURIS. Machaelle Small Wright, o doamnă din America, a depus o muncă intensă pentru a ajuta la organizarea acestui sistem de lucru cu Marii Maeştri Spirituali ridicaţi la cer.
Dacă ai nevoie de o echipă de vindecare P.A.M. personală, atunci fă următoarea afirmaţie:
„Afirm că doresc să iniţiez o sesiune de vindecare P.A.M.! Cer prezenţa „Devas” – vindecătoare suprastrălucitoare a lui „Pan” şi a echipei de vindecare P.A.M. (aici poţi să numeşti un Maestru Spiritual cu care ţi-ar face plăcere să lucrezi), precum şi prezenţa Sinelui Superior al Meu. Şi apoi afirmă că doreşti ca sesiunea să dureze 60 de minute timp terestru (nivelele superioare de conştiinţă nu au conceptul de timp aşa cum îl avem noi).
Nu încrucişa picioarele sau mâinile în timpul lucrului. De asemeni, nu-ţi aşeza mâinile pe corp, ci ţine-le uşor depărtate de corp, pentru a nu bloca curgerea energiei. În timpul primei sesiuni, anunţă echipa ta de vindecare care sunt problemele de sănătate pe care le vrei rezolvate, precum şi alte probleme de sănătate sau emoţionale care-ţi creează disconfort. Poţi să nu ai comunicare directă cu echipa de vindecare dar vei simţi energiile care se mişcă prin trupul tău, cu siguranţă. Poţi să vezi culori, forme, să experimentezi senzaţii de înţepături. Poţi întotdeauna să discuţi cu echipa de vindecare problemele şi efectele ce le simţi în timpul tratamentului, şi ei se vor conforma dorinţelor tale. Nu cere mai mult de o sesiune de vindecare P.A.M. la fiecare 24 de ore. Dă timp energiei de vindecare să şe aşeze în tine. Această tehnică de vindecare este foarte puternică. Una dintre cele mai potrivite momente pentru a convoca o sesiune de vindecare P.A.M. este atunci când stai culcat pe pat dimineaţa, înainte de a te trezi sau noaptea, chiar înainte de a te culca.
Dacă doreşti să lucrezi cu o echipă P.A.M. în probleme profesionale, atunci afirmă că ai dori să-ţi fie desemnată o echipă de vindecare P.A.M. care să te ajute în munca ta de vindecare. De fiecare dată când organizezi o sesiune de vindecare, afirmă că doreşti prezenţa echipei tale. Cere pentru această echipă un nume de cod care ar putea fi orice cuvânt, de la Coca-Cola până la Sfânta echipă de vindecare. Nu-ţi imagina că dacă numele nu-ţi sună a sfânt, nu este un nume reverenţios. Pentru a organiza o echipă P.A.M. profesională, în primul rând trebuie să organizezi o şedinţă de vindecare personală şi în timpul acestei sesiuni, cere numele echipei tale P.A.M. profesionale. Oricare nume ţi se dă, acela este numele pe care trebuie să-l foloseşti pentru a chema echipa ta de vindecare P.A.M. profesională.
Având numele de cod, aceasta îi va face pe cei care se tem de comunicarea cu lumile de dincolo şi de lucrul cu energii subtile, să se simtă uşuraţi. Dacă vrei să aprofundezi acest domeniu fascinant, îţi sugerez să citeşti cartea lu Machaelle Small Wright intitulată „ M.A.P., the Co- Creative White Brotherhood Medical Assisatance Program”.
Ţine minte: întotdeauna vei avea parte de ceea ce ceri. Fii „co-creator” al unei realităţi de Iubire şi Lumină şi avansează in Iubire şi Lumină.
Ajută Pământul şi Umanitatea să revină la perfecţiunea cea dintâi. Prin dragostea ta şi prin slujirea ta, vei ajuta şi pe ceilalţi să înţeleagă că calea spre înainte trece prin slujire în Compasiune şi Iubire.
Păşeşte în Dragoste, Iubire, păşeşte în Lumină, lasă energia MAHATMA să curgă prin inima ta şi să accelereze drumul tău spre LIBERTATE !
sursa-/site/dimensiuniparalele.com/-


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu