Totalul afișărilor de pagină

11 dec. 2015

De ce continui sa practic...

Au trecut anii!
Aveam 22 ani cand am facut cunostinta cu Medicina Traditionala Chineza si 23 cand am primit primul acordaj Reiki! Acum am 39 ani si recunosc ca am fost norocos! Am intalnit Profesori si Maestri, Invatatori si Instructori care au contribuit cu totii la ceea ce sunt in acest moment la nivel de trup, suflet si spirit! Majoritatea m-au invatat cum sa fiu si de la altii am invatat cum sa nu ajung sa fiu! Fiecare a fost un Maestru cu ajutorul caruia am invatat lectiile vietii si lectiile spiritului! Insa dincolo de toate darurile lor, a mai fost o constanta in viata mea: practica energetica si spirituala!
Ca tanar ucenic al practicilor energetice am fost avertizat inca de la inceput: fara o practica zilnica constanta, nu exista evolutie! Primul meu Maestru a fost si mai explicit: ”am sa lipsesc cateva luni din Romania. La reintoarcerea mea din China am sa va verific! Daca nu ati practicat, nu puteti trece mai departe la urmatorul nivel..”
Profesorul, Maestrul iti deschide poarta! Te sprijina in practica si te pofteste sa descoperi ADEVARATA REALITATE EXISTENTIALA, dar fara efortul tau propriu, nu poti face pasi pe CALE! Asa a inceput practica mea!
La inceput practicam pentru ca asa mi-a cerut Maestrul meu! Nu observam inca progresul, dar abia imi gasisem Maestrul! Stiam si simteam ca tot ceea ce ma invata, este pentru evolutia mea. Aveam incredere in Maestrul meu si incercam sa nu-i ies din cuvant! Asteptasem toata copilaria si adolescenta mea aceasta intalnire cu un Maestru chinez adevarat, care sa ma indrume asa cum vazusem in filme! Am fost practicant de arte martiale in copilarie si in adolescenta mea, si ca orice practicant de arte martiale, imi doream contactul cu cineva de acolo, de la sursa, din China!
Treptat, practica regulata a inceput sa dea rezultate si am inceput sa am senzatii! Sa descopar energia! Am inceput sa descopar o alta parte din mine care pana in acel moment tinea de lumea imaginatiei! Am inceput sa ma redescopar ca fiinta care are mai multe structuri: corp fizic, corp energetic, corp emotional, corp mental si suflet, spirit! Si descoperindu-le am inteles ca toate aceste corpuri trebuiesc tratate precum corpul meu fizic. Si ele au nevoie sa fie spalate, sa fie curate, sa le intretin, sa le dau hrana sanatoasa! Toate cu ajutorul energiei!
Odata cu descoperirea stiintei cosmice care se numeste REIKI mi-a fost mult mai usor sa fac acest lucru! Si practica mea s-a schimbat: am invatat ca nu este suficienta doar energia, si ca la acest mecanism de purificare si intretinere aveam nevoie si de Lumina, chiar si de Iubire! Practica REIKI m-a invatat si ea ceva: optimizarea realizata zilnic, mentine nivelul de energie al celulelor si puritatea energiei structurilor la un nivel ridicat! Asa ca practica mea, s-a schimbat din nou! Am invatat sa ma optimizez zilnic si cu Reiki! Am invatat sa ma IUBESC tinand palmele pe mine! Am invatat ca fiecare celula din mine, reprezinta un INTREG, un UNIVERS! Si am invatat ca palmele mele pot fi palme radiante, palme care sa daruiasca energie, lumina, iubire, VIATA!
Au trecut luni si ani de practica energetica, dar si practica spirituala! Invatasem inca de la inceput prima regula a lucrului cu energia: PRACTICA SE SPRIJINA PE MORALA! Asa ca am inceput sa imi analizez si sa imi purific gandurile si emotiile! Reiki-ul m-a ajutat sa devin treptat mai bland, mai intelegator, mai tolerant! Am descoperit principiile din reiki si, ca un adevarat practicant reiki, am inceput sa le integrez in existenta mea!
De ce am continuat sa practic?
Pentru ca am observat ca viata mea se schimba in bine cu fiecare zi, cu fiecare luna, cu fiecare an! Greutatile vietii nu m-au ocolit, dar practica zilnica energetica si spirituala m-a ajutat sa le depasesc si sa invat din ele. Sa evoluez! Asa ca am continuat sa practic!
Apoi a venit momentul in care am realizat ca starea de sanatate a corpurilor mele este din ce in ce mai buna! Si am observat ca practica energetica si spirituala alunga boala din corp si mentine corpul sanatos! Si asta se intampla la nivelul tuturor corpurilor! Inclusiv spiritul devine mai sanatos, mai prezent, mai activ, devin EU!
Treptat am inteles ca practica mea poate ajuta suferintele celorlalti! Si cand am realizat acest lucru, iar s-a schimbat modalitatea mea de a practica: am inceput sa practic pentru ceilalti! Pentru a fi in stare sa-I ajut din punct de vedere al sanatatii dar si al evolutiei lor!

De ce continui sa practic acum?
Pentru toate motivele de mai sus plus inca cateva! Am invatat ca Sufletele se ating in timpul Practicii! Am invatat ca atunci cand practic, Sufletul meu atinge Sufletul Maestrului meu, si Sufletul Maestrului Maestrului meu intr-o continua si continua Iubire si Daruire! Pentru ca PRACTICA inseamna DESCHIDEREA, ARMONIZAREA si COMUNIUNEA cu SURSA! Cu un EGREGOR la care se conecteaza si din care fac parte toti MAESTRII LUMINII! Pentru ca PRACTICA face parte din viata mea si este una cu ea! Practic cand respir, cand privesc, cand dorm si cand visez! Continui sa practic, pentru ca PRACTICA insemna sa FIU! Si mai ales practic pentru ca uitandu-ma in ochii Maestrilor mei, ai celor care ma invata si ma calauzesc, descoper ca nu exista limita in a urca din ce in ce mai mult in IUBIRE, in FRUMOS, in LUMINA!
Candva unul din Maestri mei m-a intrebat de ce continui sa practic. Iar raspunsul de atunci este valabil si acum: “ poate ca practica mea nu este atat de avansata pentru a deveni un Soare sau o LUNA, dar sper sa ajung candva sa fiu o stea ce straluceste pe CER alaturi de SOARE si de LUNA!
Iata de ce continui sa practic eu!
Tu te-ai gandit de ce practici?
-sursa- http://desavarsirespirituala.ro/-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Un comentariu:

  1. Pentru ca am evoluat in aceste 8 luni mai mult decat am facut-o in ultimii 10 ani. Pentru ca mi-am adus aminte cum sa nu mai sufar si cum sa iubesc.
    Pentru ca in fiecare zi simt ceva nou si in plus, pentru ca am inceput sa experimentez telepatia si e un lucru exceptional.
    Pentru ca imi place sa cred ca pot. Orice.

    RăspundețiȘtergere