Totalul afișărilor de pagină

20 dec. 2015

“NU” este un cuvant spiritual ...

Marele Univers nu intelege “NU ” si poate din acelasi motiv “ingerii reincarnati ” si lucratorii de lumina nu inteleg cuvantul NU .Probabil ca la un anume nivel ei inca se cred “ACASA” alaturi de ingeri,de Tatal Ceresc in cele mai inalte realmuri . In adancurile ADN-ului lor ,ei isi fac misiunea suprema si anume sa ajute si sa fie de folos oamenilor.  Se afla probabil intr-o dimensiunea in care nu conteaza timpul ,spatiul si nu cunosc cuvantul “grija de sine ” ,”propria persoana inaintea altora”.Si nu este o doza de egoism asta ci demonstrezi ca te iubesti si ca daca tu esti bine poti sa faci si altora bine ,daca tu esti fericit si multumit contribui la stratul universal de fericire si vei darui mai departe fericire …in caz contrar faci exact opusul si sa nu mai adaug ca din cauza nerespectarii echilibrului ” a da si a primi in egala masura ” ,lucratorii de lumina se imbolnavesc si stau in suferinta continuand sa – i ajute pe cei din jur nerealizand ca defapt ei sunt singurii care au nevoie de ajutor .
In fiecare din noi exista un lucrator de lumina chiar daca niciodata nu ai facut un curs de spiritualitate . Si fiecare din noi la locul de munca ,la scoala ,in cercul de prieteni ne este dificil sa spunem NU ,fiecare avem acei oameni care au invatat ca noi nu stim sa folosim cuvantul cu “N” si profita in mod voit sau nevoit de slabiciunea noastra . Pentru ca la acest punct putem considera ca avem o slabiciunea si nu o calitatea faptul ca nu putem face un echilibru in viata noastra cu ajutorul pe care-l oferim .
Cum ne putem da seama daca oamenii din jurul nostru ne folosesc ( voit sau nevoit) si cum sa incepem sa “filtram” relatiile cu cei din jur ?
Intr-un moment de liniste am sa va rog sa respirati adanc si sa eliminati gandurile si stresurile din timpul zilei ,sa respirati de 3 ori adanc inspirand pe nas si expirand pe gura , cand simtiti ca mintea si corpul s-au linistit atunci am sa va rog sa va inchipuiti ca anumite persoane pe care le banuiti ca ar profita de voi sau ca sunt legati de voi sau voi de ei din diferite motive ( intelectuale , doar pentru confesiune ,de frica,de dependenta etc ) si am sa va rog sa vi le imaginati . Puteti sa va invocati sinele superior si sa ganditi din cea mai inalta perspectiva a voastra intrebandu-va ” daca acea persoana ar avea probleme la 3 dimineata si te-ar suna cum ai reactiona ? ” “te-ai duce sau nu ?” iar acum as vrea sa te gandesti daca si persoana respectiva ar face la fel pentru tine .
Raspunsul oricand l-ai evita exista acolo in adancul sufletului si este cel corect .Daca vei continua sa eviti un raspuns negativ atunci vei ramane in negativitatea si energiile toxice ale acelei relatii . Este ca si cum ai turna energie intr-un sac cu gauri pana in momentul cand  se fac dezechilibre mari si ajungi sa suferi tu . Indiferent ca e vorba de timp ,de energie ,de bani ,de un favor ,de sfaturi interminabile pentru cineva care are mereu o drama este vorba de timpul tau ,energia ta  ,bunurile tale si poate ar fi bine ca acel timp sa ti-l daruiesti tie.
DETOXIFIEREA cu Arhanghelul Mihail este un mod in care poti sa indepartezi aceste persoane de tine .Prin rugaciunea de mai jos Mihail te va ajuta sa tai legaturile energetice ( corzile eterice) intre tine si acest prieten precum te va ajuta cu multa claritate sa alegi oameni care merita compania ta ,va echilibra mediul social in care te aflii si te va ajuta sa formezi relatii armonioase cu tine si cu cei din jur .
” Arhanghel Mihail ,iti invoc energia divina acum pentru ca am nevoie de ajutor . Te rog sa ma ajuti sa vad obiectiv relatiile cu oamenii din jurul meu si sa fiu sincer cu tipul de raport pe care-l am cu ei . Da-mi claritatea necesara pentru a vedea cand cineva profita de mine ,voit sau nevoit .Ajuta-ma sa atrag in viata mea persoane sincere ,fericite carora le pasa cu adevarat de mine. Te rog sa tai corzile de frica ,de energie toxica sau stagnanta intre mine si accesti prieteni .Te rog ajuta-ma sa eliberez orice relatie nesanatoasa sau toxica din viata mea in cel mai bun mod pentru sinele meu superior.Am incredere in ghidarea si mesajele tale ,multumesc pentru ajutorul tau nepretuit. Faca-se voia Tatalui Ceresc.”
Amin !

Daca repetati acest procedeu la un interval de timp regulat relatiile din viata voastra se vor armoniza ,vor intra persoane noi in viata voastra iar relatiile vechi si toxice vor disparea . Atentie insa pentru ca in urma acestor curatiri puteti risca o perioada de izolare fata de cei din jur care nu au intentii bune cu voi . Este totusi un mod de detoxifiere a vietii si trebuie luat in serios ,insa cand aceasta curatenie se va incheia viata voastra va fi mai fericita si in armonie cu cei din jur .
Asa ca daca sunteti pregatiti sa ramaneti singurei o perioada ,sa nu va mai faca placere sa fiti atrasi in barfele colegilor la fumoar , sa va oboseasca mediile sociale negative atunci inseamna ca sunteti gata sa va detoxifiati viata de relatii nesanatoase .
Inca o data revin la titlul acestui articol si va spun ca este spiritual sa spuneti “NU” ,este spiritual sa fiti egoisti si sa va puneti pe primul loc si apoi sa le acordati ajutor celor din jur . Sunt sigura ca multi din voi se recunosc in acest articol si as vrea sa fie un real ajutor catre toti cei care stiu ca viata lor este in dezechilibru datorita faptului ca nu stiu sa spuna “NU ” .
Un alt procedeu simpatic prin care m-am autoeducat sa spun “Nu” pe vremea cand nici eu nu stiam sa folosesc acest cuvant este ca in momentul in care iti vine cineva cu o solicitare si acestea vin din ce in ce mai des de la acea persoana sau cei din jur si simti ca nu ai timp ,nu ai posibilitate ,nu poti sau daca vei dedica timp sa rezolvi acest lucru asta va inseamna sa te lasi pe tine pe ultimul loc atunci am sa te rog sa respiri andanc inainte sa raspunzi si sa spui ” da-mi voie sa ma gandesc putin ” , “lasa-ma sa imi consult programul sau lasa-ma sa termin ce am de facut si voi reveni la tine cu un raspuns” ,”nustiu sigur ,te rog nu te baza pe mine daca voi reusi revin sa te ajut insa prima data trebuie sa imi termin treburile “.Daca persoana in cauza va avea nevoie cu adevarat de ajutor atunci va astepta pana va primi ajutor iar daca nu probabil se va indrepta spre o alta ” victima “.
Va multumesc ca ma cititi si ma urmariti .Sa va fi de folos ,va imbratisez cu mult drag Paula.
-sursa- https://inspiratiadivina101.wordpress.com/


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

3 comentarii:

  1. Ingerii decazuti sunt de fapt demonii
    Ei simuleaza servitudinea si iubirea, ca sa isi atinga scopul :UCIDEREA

    Iisus te iubeste nespus !

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu va suparati , gif-urile(pozele animate) sint creatia d-voastra ? Sint minunate.Sper sa nu va suparati ca am mai distribuit si eu cite unul , fara acceptul d-voastra .

    RăspundețiȘtergere