Totalul afișărilor de pagină

9 ian. 2016

Coloana de Lumina...

Coloana de Lumina a fost una dintre cele mai importante tehnici de lucru din vechiul sistem shamballa. Odata cu schimbarea numelui sistemului din Shamballa MDH in New Paradigm MDT (http://www.new-paradigm-mdt.org/index.php/en/), s-a renuntat la aceasta tehnica in locul altor tehnici multidimensionale. Personal, am ramas indragostit de aceasta tehnica si o prefer multor tehnici cand este cazul de purificare energetica, incarcare cu energie si lumina, centrare, impamantare si crestere a vibratiei.
Toti practicantii reiki pot executa aceasta meditatie, insa ea este recomandata in mod special acelor practicanti care au initieri shamballa, lira, sirius si initieri in flacara violet! Persoanele care au initierile respective, pot folosi la maximum avantajele acestei meditatii prin faptul ca ea curata si activeaza podul curcubeu si centrii superiori / inferiori!
Etape:
Pozitia in picioare, relaxati. Incepem prin a repeta de cateva ori Mantra Sufletului “ Eu sunt ceea ce sunt! Eu sunt Monada, Eu sunt Sufletul, Eu sunt Lumina, Eu sunt Iubirea Divina, Eu sunt Vointa, Eu sunt Modelul Perfect!” Pe masura ce facem afirmatiile, ne ridicam bratele catre cer in gestul invocarii si ne identificam din ce in ce mai mult cu Monada, Sufletul, Lumina si Iubirea Divina. Daca avem initierile in sistemele mai sus mentionate, incepem sa ne activam chakrele superioare.

  • Dupa activarea chakrelor superioare invocam o conexiune cu flacara violet si ne lasam cateva minute purificati de focul violet.
  • Pasul urmator consta in conectarea cu Sursa prin vizualizarea unui soare stralucitor deasupra capului nostru, departe-departe in universurile superioare spirituale! Cu fiecare respiratie, aducem prin podul curcubeu, prin centrii superiori lumina divina prin noi, prin canalul central, pana in centrul pamantului. Eventual se invoca Shamballa, Constiinta Hristica, Mahatma!
  •  
  • Dupa o perioada vizualizam focul violet in inima Mamei Pamant si il aducem in sus prin podul curcubeu, prin noi, pana in Sursa!
  • Marim diametrul canalului central pana la diametrul trunchiului sau al aurei.
  • Vom continua sa aducem in acelasi timp si Lumina Divina dar si Focul Violet prin noi, devenind o Coloana de Lumina prin care Lumina Divina ne umple si se ancoreaza in Pamant, si prin care Energia si Lumina Mamei Pamant, Focul Violet urca reintorcandu-se  prin noi, in dimensiunile superioare ale Sursei.
Ramanem in aceasta Coloana de Lumina atat cat avem nevoie, cat simtim, pana cand vibratia noastra creste sufiecient de mare si pana ne umplem cu Energie si Lumina!
Tehnica recomandata pentru: curatare energetica, vindecare, cresterea vibratiei, activarea podului curcubeu si a chakrelor superioare, etc.
-sursa-http://desavarsirespirituala.ro/coloana-de-lumina/ 



 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu