Totalul afișărilor de pagină

27 ian. 2016

Zilnic suntem susţinuţi de entităţi binevoitoare ale lumii invizibile...

“Zilnic suntem susţinuţi de entităţi binevoitoare ale lumii invizibile. Dacă putem în continuare să respirăm, să mâncăm, să mergem, să lucrăm, este pentru că primim zilnic un sprijin; noi suntem indemnaţi, ajutaţi, inspiraţi pentru a deveni creatori.
La rândul nostru şi noi susţinem anumite fiinţe care, în momentul în care primesc acest ajutor, nu ştiu de unde vine acesta. Fiecare fiinţă vie emite unde şi hrănind în noi gânduri luminoase, sentimente calduroase, rugându-ne, meditând, noi emitem unde binefăcătoare datorită cărora noi ajutăm unele creaturi care au necazuri.
Cum să nu găsim aici motivaţia, bucuria noastră de a trăi? Ce încurajare este pentru noi să simţim că suntem susţinuţi de mii de entităţi evoluate şi că, la rândul nostru, putem susţine alte creaturi!”…
“Învăţaţi să mulţumiţi şi veţi fi salvaţi. Da, multumiţi chiar dacă în aparenţă nu aveţi nici un motiv să o faceţi, chiar pentru evenimentele neplăcute, fiindcă acesta este cel mai bun mod de a le transforma. Dacă începeţi să strigaţi şi vă revoltaţi, nu numai caă nu schimbaţi nimic din aceste evenimente, dar vă agravaţi suferinţa.
Atunci, oricare ar fi neplăcerile care apar, spuneţi-vă: “Oh, Doamne, Îţi multumesc, cu siguranţă există un motiv pentru care mi se întâmplă acest lucru, mai am ceva de învăţat.” Veţi simţi atunci că vă transformaţi dificultăţile în aur, în pietre preţioase, şi ele vă vor apărea sub o altă formă. 
Încercaţi, şi veţi vedea, aceasta este o obişnuinţă care vă va oferi posibilitatea de a depăşi mai usor încercările, de a deveni încet-încet, în sinea voastră, stăpâni pe toate situaţiile.”
– din colectia „Gânduri pentru fiecare zi” de
Omraam Mikhael Aivanhov-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu