Totalul afișărilor de pagină

20 ian. 2016

EXERCIŢIU PENTRU CREŞTEREA INTUIŢIEI ...

Condiţia esenţială este să vă goliţi mintea. Concentrarea pentru golirea minţii, este esenţială pentru reuşita dvoastră. Trebuie ca mai întâi să lăsaţi intuiţia să intervină ca flux informativ şi apoi urmează deschiderea minţii pentru a lăsa informaţiile să ajungă la dvs, fără a interveni în acest proces.
1. începeţi prin a vă găsi un loc liniştit, unde să nu fiţi deranjaţi şi respiraţi adânc
2. începeţi să vă concentraţi pe cel de-al treilea ochi (un punct situat în dreptul chakrei ajna, la mijlocul distanţei dintre ochi, puţin mai sus decât linia acestora; veţi şti intuitiv exact unde este acest loc când sunteţi relaxat)
3. recunoaşteţi în faţa universului (a lui Dumnezeu, a Sfântului Duh sau a oricărei prezenţe sau forţe superioare în care credeţi) că sunteţi deschis şi receptiv pentru a primi informaţii şi că sunteţi dispuşi să aşteptaţi pentru asta
4. dacă sunteţi relaxaţi şi deschişi pe deplin, aşteptaţi informaţiile să vină, sau încercaţi unul dintre exerciţiile pe care le voi descrie în următoarele postări (Exerciţiu pt vedere la distanţă, Exerciţiu de psihometrie).
În timpul meditaţiei puteţi simţi o multitudine de senzaţii şi emoţii, e benefic să le lăsaţi să curgă aşa cum vin ele şi să rămâneţi concentraţi asupra a ceea ce faceţi, respirând profund în continuare. De cele mai multe ori senzaţiile acestea sunt asociate prezenţei Eu-lui superior şi de aici se pot naşte tot felul de senzaţii şi emoţii.
-sursa-http://uniuneaspirituala.blogspot.ro/
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu