Totalul afișărilor de pagină

16 ian. 2016

De la Sinele meu ...

In acest moment al evolutiei mele se transforma totul in interior. Contiinta, Eu Sunt realizeaza aceste transmutari. Este o faza de gratie divina in care totul este adus la unison cu divinul Eu Sunt. Tot ceea ce se intampla acum in fiinta umana realizeaza conditiile de primire a divinului. Astfel ca intr-o prima faza totul va parea haotic pana se rearanjeaza si noul program al lui Eu Sunt se instaleaza. Totul acum pare perturbat: somn, alimentatie, comportament. Tot ceea ce este vechi ca program dispare, se desfiinteaza.
“- Inalta ta coloana de lumina divina ocupa spatiul in tot ceea ce tu esti si un spatiu aparte in coloana vertebrala. Mirosul se modifica. Franele de altadata, limitative ale mentalului dispar. Atentie daca apare sentimentul de trecere prin materia dura( inca nu poti trece prin zid.) Inca nu se poate realiza, sentimentul de a zbura de la nivele( etaje ) inalte. Acum perceptiile toate par diferite pt ca se schimba. Nu vei mai sti cand este zi sau noapte pt ca nu te vei mai percepe in acest timp si atunci firesc ca somnul este perturbat si diferit. Vor apare stari de lancezeala, lenevie, diferita de lenea de a nu face nimic, ci mai degraba asemanatoare reveriei cand aluneci pe planurile fanteziei al magiei sau chiar al unor realitati paralele.
Pt moment atentia nu va mai putea fi pe deplin concentrata intr-un singur punct, pt ca te pregatesti sa poti percepe simultan mai multe realitati. Astfel ca la inceput vei avea o stare de a fi difuza. Ai rabdare ca va trece. Incepi sa te pregatesti sa sustii simultan doua sau chiar 3 realitati si treptat vei putea sa te concentrezi pe toate pt ca atat ADN-ul se activeaza cat si creierul isi extinde capacitatea. Tot timpul adu-ti aminte sa respiri constient, linistit, permitand ca toate aceste fenomene sa se petreaca firesc, chiar observa-te si bucura-te de aceste transformari.”
-sursa- http://mihaelapalade.blogspot.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu