Totalul afișărilor de pagină

21 ian. 2016

Exerciţiu de vedere la distanţă ...

În acest exerciţiu vă alegeţi un loc pe care vreţi să îl vizitaţi, de preferat unul pe care nu îl cunoaşteţi, dar care să fie în apropiere ca să vă puteţi verifica la final, sau puteţu ruga pe cineva aflat la distanţă să vă ofere nişte imagini ale acelui loc, fie că e vorba de poze sau imagini prin web-cam, folosiţi-vă imaginaţia. E benefic să folosiţi un reportofon ca să vă înregistraţi pentru a confrunta informaţiile sau dacă aveţi pe cineva lângă voi, această persoană poate nota informaţiile pentru a fi discutate la final (despre un loc pe care numai el/ea îl cunoaşte).
Odată ales locul, aşezaţi într-o poziţie confortabilă închideţi ochii şi respiraţi profund. Vă imaginaţi că vă desprindeţi de trup şi plutiţi undeva deasupra corpului fizic şi apoi vă îndreptaţi către locul ales pentru studiu. Observaţi şi descrieţi toate detaliile observate. Fără grabă înaintaţi încet fiind atent la tot ce în jur. După ce aţi terminat studiul reveniţi, vă frecaţi palmele sau lobii urechilor şi deschideţi ochii. Validaţi ceea ce aţi văzut, auzit sau mirosit.
Nu vă judecaţi pentru eventualele inadvertenţe, cu timpul veţi deveni mai exacţi, trebuie doar exerciţiu, aveţi încredere că ceea ce primiţi este valid şi atunci totul se va clarifica.
-sursa-http://uniuneaspirituala.blogspot.ro/- 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu