Totalul afișărilor de pagină

21 apr. 2016

Cresterea in greutate este un simptom al evolutiei spirituale...

Probabil ai observat ca, de la un timp incepi sa iei in greutate desi nu mananci alimente cu multe calorii, continui sa faci exercitii, practice la nivel fizic nimic nu s-a schimbat? Cu toate astea, tu incepi sa iei in greutate. Si, bineinteles, ca incepi sa te duci la doctori, sa incerci tot felul de retete dupa ureche, etc, ca in final sa realizezi ca de fapt problema nu este la nivel fizic si ca, indiferent ce ai face, nu o poti rezolva astfel?

Luarea in greutate, cel putin brusc, este un simptom al evolutiei spirituale, si ar trebui sa vezi ce anume poti sa faci din punctul acesta de vedere. Noi toti experimentam ascensiunea, la toate nivelurile fiintei noastre. Practic, noi trecem intr-o alta dimensiune atat la nivel de suflet, spirit, cat si la nivel de corp fizic. Pe masura ce se face “tranzitia” la noua energie, corpul nostru fizic nu stie intotdeauna ce trebuie sa faca, pentru ca nu s-a mai confruntat cu asta, asa ca incepe sa depoziteze totul, pe principiul “ma ocup de ea cand voi sti cum sa fac asta”.

Adaugand grasime, incepe sa se protejeze, pentru ca nu stie daca noua energie este rea sau buna. Pe masura ce noi evoluam, si ne identificam cu aceasta, incepem sa slabim treptat treptat. Incepe sa faci meditatii, diverse tehnici de terapii complementare, rugaciuni, etc. De asemenea, te ajuta foarte mult daca mananci alimente cu vibratie inalta.Deci, daca tu treci prin aceasta situatie, nu te arunca la prima cura de slabire pe care o gasesti. Incearca mai intai niste tehnici de terapie complementara, si observa cum reactioneaza corpul tau. Ai putea sa fii uimit ca poti sa slabesti foarte repede, si fara sa faci eforturi.
-sursa- https://ghicitulcaarta.wordpress.com/2016/02/

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu