Totalul afișărilor de pagină

28 apr. 2016

Iata cum va puteti deschide cel de-al treilea ochi, prin metoda “triunghiului mental”...

Exista mai multe modalitati pentru a va deschide cel de-al treilea ochi, adica a va decalcifia glanda pineala: de la consumul de alimente si pana la tehnici speciale de meditatie. Dar, exista o METODA, cea mai usoara si mai utila dintre toate, prin intermediul careia puteti sa va deschideti cel de-al treilea ochi si sa creati un “pod” de comunicare mentala.Iar aceasta metoda nu implica vreun misticism, ca de exemplu sa priviti pentagrame, sau sa rostiti anumite sunete ciudate. E atat de simplu! Tot ce trebuie sa faceti este sa creati un TRIUNGHI, nu unul material, ci unul metal. El ar putea astfel sa fie denumit asa: TRIUNGHIUL MENTAL. Ce presupune acest lucru? Aducerea unei unitati intre cei doi ochi fizici: emisfera stanga a creierului si emisfera dreapta a creierului, pentru a crea o constientizare comuna si o unitate intre cele doua – chiar in centrul lor fiind glanda pineala sau cel de-al treilea ochi.
Exista doi pasi in indeplinirea acestui pas. Primul pas este acela de a va crea propriul triunghi mental (cei doi ochi fizici si centrul dintre cei doi – cel de-al treilea ochi), iar al doilea pas presupune crearea unui pod mental in comunicarea dintre dvs (ca persoana) si a unei alte persoane (ruda apropiata, prieten(a), sot(ie)).
Acesta este unul dintre primii pasi in evolutia constiintei noastre – comunicarea cu cei apropiati noua, la niveluri mai mari decat au fost vreodata. Amintiti-va ca vindecarea interioara include si vindecarea din interiorul comunitatii si familiei din care faceti parte. La fel ca si celulele dintr-un corp, noi toti trebuie sa invatam sa-i ascultam pe ceilalti si sa ne conectam unii cu altii, pentru ca acest trup al constiintei sa functioneze in mod corespunzator.
-sursa-http://www.almeea.ro/iata-cum-va-puteti-deschide-cel-de-al-treilea-ochi-prin-metoda-triunghiului-mental/- 

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu