Totalul afișărilor de pagină

10 apr. 2016

Mesaj către Lucrători în Lumină...

Transmis de Ființele Galactice și Angelice – Colectivul
prin CAROLINE OCEANA RYAN (COR)
Cele mai recente îndrumări de la prietenii noștri, ființele Galactice și Angelice cunoscute sub numele de ”Colectivul”:
Salutări prieteni!
Ne bucurăm să avem această ocazie de a vorbi cu voi, din nou.
Astăzi scriitorul nostru a cerut să prezinte câteva întrebări adresate nouă, și iată, suntem Aici, cu răspunsurile noastre:
COR: Dragi prieteni, am citit un număr de transmisii de săptămâna trecută, care au spus despre karmă că s-a terminat, că Dimensiunea 4D este, Acum, închisă odată ce planul astral este, Acum, închis.
Și una dintre ele a specificat că pălăriile întunecate au pierdut controlul asupra planului astral.
Karma s-a încheiat într-adevăr? Si ce înseamnă asta pentru viața noastră, Acum?
Colectivul: Salutări, Dragilor! Noi am  spune, că ceea ce se înțelege prin toate acestea, este că Pământul nu mai este în Dimensiunea 3D!
Acum, suntem conștienți de faptul că multe par să fie la fel cum au fost întotdeauna.
Și că marea voastră preocupare este de a ști când oamenii nu vor mai fi supuși războiului și a altui conflict armat, atunci când aceștia vor avea suficientă hrană și adăpost și când toată sclavia va fi, în cele din urmă, încheiată pe întreaga planetă.
Si noi am spune, că nu putem „prezice” pentru voi, exact atunci când va fi, pentru că voi trebuie  să vă modelați și să vă formați pentru a crea condiții dimensionale 5D pe Pământ, în acest moment.
Sunteți voi înșivă, cu vibrațiile voastre în creștere și așteptări în curs de desfășurare, plini de bucurie în așteptarea zilei NESARA,
http://burebista2012.blogspot.ro/2014/05/legea-nesara-ce-inseamna-si-ce-cuprinde.html (n.tr.)
care va fi anunțată, creând experiența Abundentei, Justiției, Păcii și a Implinirii interioare pentru toți cei care doresc să o experimenteze astfel.
Desigur, există întotdeauna multe potențiale și, în starea de somn, căutați multe dintre ele.
Cu toate acestea, voi vedeți eliberarea formelor dimensionale 3D, vechi acum, întrucât aceasta este intenția acelora dintre voi care se află într-o stare conștientă, care sunt dispuși să fie deschiși la noile forme, superioare.
Lumina voastră, gândurile și emoțiile superioare, intențiile superioare, sunt crearea unui mare Val, împuternicind totul pe calea din spatele vostru.
Mai multe milioane de oameni se trezesc în mod intuitiv, chiar dacă aceștia nu au avut, încă, conversații despre acele sentimente interioare sau nu au citit sau ascultat un material care vorbește despre Ascensiune.
Sunteți conștienți de faptul că această nouă dimensiune nu este un „loc” prin care vă călătoriţi.
Este o rezonanță energetică, o realitate vibrațională în care vă faceți apariția sau spre care ascensionați.
Noi am spune atunci, că eliberarea de karma din experiența umană nu este atât de mult o chestiune de „Am învățat tot ce trebuie să învățăm”, pentru că experiența voastră este, încă, în curs de desfășurare.
Este mai mult o chestiune de „Noi am ieșit din ciclul, aparent fără sfârșit, de naștere – viața Pământului – moartea fizică – revenirea la tărâmurile superioare – întoarcerea pe Pământ, cu un văl greu între noi, înțelepciunea sufletelor noastre și tărâmurile superioare. ”
Este, probabil, învățarea omenirii, mai mult, Acum, la nivel de Suflet, într-un ritm mult mai rapid, decât a fost vreodată.
Și, astfel, întrebarea ar fi Acum, „Cum putem absorbi înțelepciunea tuturor vieților trecute ale Pământului nostru, tot ce acele vieți ne-a învățat, în ceea ce privește misiunea Sufletului Pământului și a creșteri Sufletelor noastre proprii? Cum putem elibera reziduul emoțional rămas din acele vieți? ”
Acesta este sfârșitul karmei și voi priviți spre el.
Este realizarea că vă aflați în procesul de vindecare a acelor lucruri la care nu aveți nevoie vreodată să reveniți, în timp ce transmutați acele experiențe la un nivel superior și culegeți de la acestea toată frumusețea, înțelepciunea și iluminarea dorită înainte de a mai reveni pe Pământ.
Și nu, nu este nevoie să vă întoarceți pe Pământ, după ce ați terminat experiența voastră, Aici, dacă nu doriți. Alegerea este a voastră, Acum.
Cei care vin pe Pământ, Acum nu mai sunt în nici un fel  de „roată karmică.”
Ei nu se întorc, deoarece aceștia nu sunt obligați să facă acest lucru, prin nici o matrice a Sufletului sau altă configurație tehno-vibrațională.
Ei vin aici pentru a experimenta o planetă dimensională 5D, iar cu esența frumuseții Sufletului și Lumina Sufletului, ei, cu prezența lor, ajută la garantarea că totul are loc Acum.
În ceea ce privește controlul Planului Astral, că Dimensiunea 4D, este, în mod clar, sub a Cincea Dimensiune, ne-ar lua timp concentrându-ne asupra a ceea ce se întâmplă acolo.
V-ați ridicat deasupra și, să facem referire la câteva umbre lungite care ar putea să rămână acolo, în ceea ce privește viața Pământului, chiar nu merită.
COR: Dar ce a creat această schimbare? A fost astrologic?
Colectivul: Ați intrat într-o Nouă Eră, mult timp prezisă de bărbați înțelepți și femei înțelepte și are mai puțin de a face cu noțiunea de „Timp”, așa cum vă gândiți la el și mai mult cu poziția de Timp / Spațiu a Pământului în Univers, în Galaxie și poziția Universului în raport cu alte Universuri, precum și influențele resimțite de cei de pe fiecare planetă din sistemul vostru.
De asemenea, are de a face cu Legea Universală.
Scalele au fost deviate mult prea mult în favoarea celor care au mai mult de milenii în urmă pe Pământ, mult mai departe decât ceea ce permite Legea Universală, în special în ceea ce privește operațiunile lor, care au utilizat fraudulos esența Eufletului și negarea Voinței libere.
Chiar dacă lucrurile ar fi fost executate mai corect pe planetă, „conducătorii” actuali nu ar fi permis să continue așa.
Nu este nici o întrebare, în anumite privințe, despre intervenția forțelor superioare.
Ați văzut mecanisme, în desene și picturi renascentiste, care ilustrează mișcarea planetelor, a sateliților și sa telelor, ca și căile lor individuale încrucișate sau divergente.
Ei au știut în acel moment, că înțelegeți, din ce în ce mai mult, că nu există mișcări ale stelelor și ale planetelor din galaxia voastră (și acele nave simțitoare, care servesc ca planete), fără o schimbare energetică corespunzătoare pe Pământ.
Planeta Pământ este în prezent pe o cale în care influențele altor Suflete planetare sprijină și susțin eliberarea Ei din vechile sisteme.
Ea însăși nu mai este în măsură, la nivel de Suflet, să permită continuarea abuzului corpului Ei, a sângelui Ei și a formelor Ei de viață.
Odată ce o planetă face o declarație de Suflet, aceasta este făcută să fie clară forțelor opresive și abuzive, cei care sunt legați de Sufletul acelei planete, inclusiv lunile sale naturale, sistemele solare și stelare și acele ființe superioare dedicate sprijinirii acelui Suflet, toate vin înainte să ofere ajutor și asistență.
Mai mult decât declarația Sufletului propriu al Pământului, Universul în sine s-a mutat într-un loc în care intoleranța, dualitatea, separarea, violența, dreptul de proprietate și nedreptate nu pot fi susținute, vibrația lor este prea mică pentru Timpul / Spațiul în care vin .
De aici înainte, era cunoscută sub numele de Satya Yuga: momentul distrugerii este încheiată.
Recentele Eclipse și Echinocțiul, care apar în timpul sezonului asociat cu fertilitatea, viața nouă și învierea, s-au combinat cu alte forțe universale pentru a ridica conștiința umana.
Ele au servit ca un sprijin suplimentar pentru mișcarea de înaintare a planetei Pământ, pentru declarația ei de libertate și, în această nouă Eră în care ați intrat, nu mai există acoperirea sau ignorarea importanței și a impactului mecanismelor Universului nostru.
Totul este sensibil într-o măsură sau alta sau nu ar putea exista.
Totul este energie și rezonanță vibrațională care o definește sau nu ar putea exista.
Și, astfel, cu realizarea voastră recentă că sunteți energie, o expresie din ce în ce mai înaltă de Lumină și Iubire, voi revendicați și creați ceea ce vi s-a spus că este imposibil: o lume mult mai bună, creată, nu de bunăvoința accidentală sau ocazională a dictatorilor dumneavoastră, ci de către voi toți.
Si ar fi posibil acest lucru, dacă nu ați fi introdus o nouă Eră de Aur a Iubirii, Echilibrului, Păcii, Uniunii, Implinirii și celebrării lumii naturale?
Nu este nevoie să vă tulburați, intrați, Acum, în această Eră și nimic și nimeni nu ar putea  să vă oprească.
Namaste, Dragii mei! Noi sărbătorim cu voi!
Credeți-ne când spunem, Totul este bine.
Link original:http://carolineoceanaryan.com/2016/04/05/message-to-lightworkers-apr-5-2016/
-sursa- https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/04/07/mesaj-catre-lucratori-in-lumina/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu