Totalul afișărilor de pagină

9 apr. 2016

Uimitor! Secretele ascunse ale ADN-ului uman! Poate fi reprogramat prin cuvinte ...

Oamenii de stiinta rusi au reusit sa demonstreze ca ADN-ul uman poate fi reprogramat prin cuvinte folosite la o anumita frecventa.
Aceasta descoperire este una formidabila pentru ca astfel s-a mai facut un pas urias spre intelegerea vietii, dar si spre descoperirea originii umane. Studiul a avut ca baza ADN-ul supranumit „junk”, care exista in proportie de 90%, si legatura cu lingvistica, scrie efemeride.
ADN-ul uman nu este responsabil doar pentru construirea corpului, ci este un bun mediu pentru stocarea datelor informationale. De aici a mai fost un singur pas spre descoperirea faptului ca ADN-ul uman are un comportament straniu si imita extrem de bine gramatica unei limbi.
De exemplu, alcaloizii respecta cu strictete anumite reguli extrem de bine definite, exact la fel precum gramatica oricarei limbi. Concluzia este una stranie pentru ca oamenii de stiinta sustin ca limbajele nu au aparut accidental sau din senin, ci sunt o reflexie a comportamentului ADN-ului uman. Mai pe scurt, am fost programati sa putem vorbi o limba sau mai multe pentru o optima comunicare.
Specialistii au analizat cu atentie si comportamentul vibrational al intregii structurii de ADN. In acest fel, s-a descoperit ca cromozomii functioneaza precum un calculator holografic utilizand radiatia laser. Acest lucru inseamna ca au reusit de-a lungul timpul sa moduleze anumite tipare de frecventa, prin care influenteaza decisiv existenta si comportamentul intregii structuri.
Substanta ADN-ului, in tesutul viu si niciodata in vitro, va reactiona si se va modifica atunci când anumite cuvinte sunt rostite la o anumita frecventa. Care sunt aceste cuvinte nu se poate spune inca, dar oamenii de stiinta lucreaza pentru a le descoperi.
Mai mult de atat, s-a mai descoperit ca ADN-ul uman are puteri de neimaginat. De exemplu, atunci cand se afla in vid poate cauza tipare tulburatoare, care la randul lor se fac responsabile pentru crearea gaurilor negre magnetizate. Nu este vorba despre cunoscutele gauri negre, ci despre anumite poduri intre universurile paralele. Se presupune ca ADN-ul poate folosi aceste poduri pentru a trece in celelalte lumi paralele, unde poate lua o noua forma de viata.
-sursa- http://caplimpede.ro/uimitor-secretele-ascunse-ale-adn-ului-uman-poate-fi-reprogramat-prin-cuvinte/


 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu