Totalul afișărilor de pagină

26 apr. 2016

Oricine poate sa aiba puteri telepatice incredibile! Iata ce ar trebui sa faca…

Intr-un articol recent de pe site-ul almeea.ro – Telepatia spirituala, cea mai avansata forma de telepatie cu ajutorul careia putem comunica cu sufletul-pereche! – vorbeam despre cea mai avansata forma de telepatie, telepatia spirituala, sau telepatia de la suflet la suflet, care este posibila doar atunci cand o persoana a reusit sa-si conecteze mintea, creierul si sufletul. Atunci cand o persoana face acest lucru, ea castiga abilitatea de a naviga intre taramurile fizice si spirituale.
Astazi, vom vorbi despre cum este posibil sa ne marim abilitatile noastre telepatice, adica niste sfaturi practice foarte utile.
* Inchideti ochii si stati culcat sau intr-o pozitie confortabila. Respirati adanc de mai multe ori.
* Cand sunteti gata, vizualizati-va corpul si mintea. Incepeti de la picioare si calatoriti in sus, prin intreg corpul, vizualizand toate cele 7 chakre (campuri de energie). Observati cum intreg corpul va este cuprins de o lumina alba.
* Dupa ce ajungeti in partea de sus a capului, continuati sa vizualizati lumina alba care se intinde dincolo de cap pana in cer. Continuati vizualizarea astfel incat sa simtiti in mod clar cum lumina stralucitoare se afla deasupra voastra.
* Meditati pe aceasta imagine timp de aproximativ 10-15 minute, permitand primirea oricarui gand. In acest timp, puteti recita o mantra, cum ar fi “Sunt deschis pentru a primi mesajele sufletului meu”.
* Odata ce ati mai avansat cu aceasta meditatie, puteti cere ingerilor sau altor suflete inalte sa va ajute sa primiti informatii spirituale pretioase.
* Cand iesiti din meditatie, nu uitati sa multumiti ghizilor vostri spirituali.
Apoi, dupa mai multe meditatii asemanatoare, usor-usor veti observa cum veti fi capabili sa primiti informatii telepatice, de care nu erati capabili inainte.
-sursa-http://www.almeea.ro/oricine-poate-sa-aiba-puteri-telepatice-incredibile-iata-ce-ar-trebui-sa-faca/

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu