Totalul afișărilor de pagină

20 apr. 2016

Deschide calea spre prosperitate facandu-ti patul dimineata...

La nivel energetic, daca nu va faceti patul dimineata, dupa ce va treziti, este ca si cum corpul dvs simte ca s-ar putea intoarce oricand sa doarma, pentru ca este totul pregatit. Patul reprezinta in mod simbolic trecerea dintre lumea interioara si cea exterioara, iar a nu face patul inseamna a nu inchide usa dupa noi cand plecam de acasa spre treburile cotidiene.
Faceti un experiment: timp de o saptamana, faceti patul in fiecare dimineata, si vedeti cum va influenteaza. Daca intrati in lume, in fiecare dimneata, constient de ceea ce vreti si cu atentie, s-ar putea sa incepeti sa va simtiti mai plin de incredere, mai prezent si mai direct in ceea ce faceti. Iar acest lucru are un impact direct asupra starii financiare.
O sa vedeti ca, daca indepliniti aceasta sarcina neinsemnata in fiecare dimineata, energia dvs pare sa creasca. In loc sa dati inapoi in imprejurarile sociale, ca si cum ati oscila intre realitate si lumea somnului, va veti simti mai deschis, abordand oameni pe care nu-i cunoasteti, dand mana si spunandu-va numele cu incredere.
Incercati sa va faceti patul dimineata timp de o saptamana si vedeti ce se intampla.
-sursa- Eric Shaffert-


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu