Totalul afișărilor de pagină

17 apr. 2016

Cum lucreaza vindecatorul cu energiile cosmice?

Vindecarea suferintei cuiva prin puterea mainilor le-a parut multa vreme muritorilor de rand ca fiind un soi de miracol, manifestarea providentiala a unei interventii divine si supranaturale. Toata energia circula prin fiinta noastra. Vindecatorul constient, si mai ales cel care o face de bunavoie nu se teme de nimic si poate vindeca. Fluidul actioneaza asa cum vrea el, umple de forta si de dorinta. Vindecatorul este intotdeauna de partea vietii. Adesea, este ghidat de intuitie, care il ajuta sa evite multe obstacole.
Puterea magnetica determina la distanta logica spirituala si cea corporala. Actiunea vitala a vindecatorului este decuplata de utilizarea lucida si ordonata a fortelor primare arhetipale. In acest fel actiunea magnetismului, prin ganduri si gesturi, este insotita de incantatii si rugaciuni. Adesea, se obisnuieste transmiterea de imagini precise, in cele mai multe cazuri sub pecetea tainei. Aceste vizualizari sunt bogate in invataminte initiatice profund exacte.
Marile principii ale magnetismului nu s-au schimbat de pe vremea lui Mesmer, ei reinviind Antichitatea sau epoca egipteana sau cea a atlantilor, a primilor samani si vrajitori. Energiile cosmice si telurice sunt, prin esenta, atemporale. Un practicant autentic ar trebui sa se armonizeze cu viata cosmica si energia divina.
Magnetismul initiatic permite fiintei sa se ridice spre planul cosmic, sa-si infiga radacinile in profunzimile constiintei sale, si aceasta vasta imensitate care este trama universului. Trupul si echilibreaza energiile, linisteste spiritul si tensiunile.
Universul intreg este o masa informa de energie. Gandirea noastra contine lumea, esenta vitala a arhetipurilor. Ne petrecem cea mai mare parte a timpului alaturi de aceasta realitate fundamentala. Cu totii posedam tainele intelegerii samanice si stiintifice ale lumii. Samanismul si stiinta nu sunt opozabile. Ele se completeaza in mod judicios intr-o viziune cuantica a fiintei. Fara indoiala, in acest punct se deosebeste sensibilitatea instinctiva a popoarelor nomade de un rationalism propriu vietii sedentare.
Individul are in sine, in stratul cel mai profund al celulelor sale, un potential energetic si senzorial polivalent. Orice fiinta umana poate reconstrui, prin simpla forta a dorintei, Paradisul de prea multa vreme pierdut si uitat al traditiei primordiale.
Un practicant autentic este in permanenta conectat la fluxul cosmic originar. Din aceasta forta fundamentala, care se afla la originea intregii vieti, se inspira vindecatorul, care este asemenea unui canal care capteaza toate undele. El redistribuie fluxul vital prin exercitiul constient al fluidelor. El echilibreaza si pune in armonie diferitele manifestari ale psihicului. El are un rol de intermediar al fortelor cosmice.
Constiinta atenta a vindecatorului pare sa-l anunte dinainte despre orice fel de obstacol si de neintelegeri. Actul insusi de-a vindeca, de a calma durerea altuia este o conectare reala cu fortele invizibilului, pentru ca tot ceea ce este divin exista vesnic, constiinta inregistrand imaginile cosmosului pentru a putea sa le redistribuie altfel in practica psihica a sensurilor.
-sursa-http://www.almeea.ro/cum-lucreaza-vindecatorul-cu-energiile-cosmice/ 

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu