Totalul afișărilor de pagină

11 dec. 2016

Când ne-a făcut Dumnezeu...

Când ne-a făcut Dumnezeu, nu ne-a dat la toţi aceleaşi daruri. Nu suntem deloc la fel. Nu sunt de acord cu acel slogan la modă în dezvoltarea personală : “ dacă eu am putut şi tu poţi!! ”, fiindcă nu este adevărat, e doar un mod “gonflabil” de a motiva, nu prea ecologic, aş îndrăzni să spun.
Zilnic văd lucrul acesta în Cronica Akashă: fiecare suntem construiţi din procente diferite de energie divină, în cele mai diverse combinaţii, fiecare avem un alt grup de suflete de origine, fiecare avem un alt nivel de vibraţie a sufletului, toate aceste variabile ne garantează că suntem un “produs” unic, special şi la fel de divin ca şi Meşterul care l-a creat.
Dacă încerci să obţii abundenţa, banii , împlinirea şi bucuria sufletească din construcţia de case, de exemplu, dar darul tău este cuvântul, comunicarea scrisă sau verbală, dacă menirea ta e să motivezi oamenii, nu să le oferi adăposturi, atunci e posibil să depui foarte mult efort ca să obţii rezultate în construcţii sau să menţii afacerea la un nivel care să îţi ofere măcar hrana zilnică ţie şi familiei tale.
Universul, ghizii tăi , vor face totul ca să îţi dea de înţeles că nu eşti pe drumul tău dar dacă tu continui să insişti să foloseşti Legea Atracţiei pentru a-ţi dezvolta afacerea cu case … asta este, vei fi ca Sisif tot împingând bolovanul la deal… fiindcă nu va funcţiona, indiferent de eforturile tale. Dorinţa ta nu este aliniată cu dorinţa sufletului tău, sau cu a Sinelui tău Inalt. Cu siguranţă ai tu de învăţat ceva şi din asta  nimic nu e întâmplător.
-sursa-https://www.quantumcoaching.ro/4-motive-pentru-care-nu-func-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu