Totalul afișărilor de pagină

2 dec. 2016

INCA ODATA DESPRE TREZIRE ...

Candva ,cineva de sus mi-a spus:''nu ii poti ajuta pe oameni daca nu se ajuta singuri''.Eu binenteles am ignorat sfatul si m-am incapatanat sa ii trezesc pe cei care nici macar in fata probelor evidente si a multelor marturii ale altora,nu doreau sa creada.Pentru asta a trebuit sa ma bag in mocirla lor si sa inghit tone de mizerii doar-doar ii voi scoate de acolo.Pentru cineva care simte atat de puternic energiile negative ale celorlati e un adevarat calvar sa stai cu orele vorbind cu cineva care te ataca energetic intr-una.
Cu fiecare om care prefera sa isi afunde capul in nisip,care nu vrea sa vada ca e cineva care ne controleaza vietile si destinele,cineva care face alegeri in locul nostru ,noi toti pierdem devenind mai slabi in fata raului...
Nu suntem stapanii propriei vieti,cei de dincolo tin in mana sforile si daca ii ignoram vom juca mereu dupa cum canta ei.
Chiar daca vad ca omul o tine pe a lui eu tot incerc sa ii deschid mintea,sa il fac sa  vada si partea ascunsa a realitatii ca sa poata sa se scoata din mocirla.Pentru ca are puterea de a o face.Cel mai greu este pentru cei naivi care ''vad''numai ingeri si fiinte de lumina in cer dar ei insisi emana o energie atat de agresiva ,de grea incat nu isi dau seama ca sunt deja de partea raului,ca nu pe ei se exprima,ca agresivitatea si cuvintele urate sunt foarte departe de fiinta lor de lumina.
Cei din invizibil nu vor ataca unul care e deja al lor ,ci vor sta cu miile pe unul care ameninta sa se trezesca,sa le scape de sub control,sa lumineze si pe altii .Daca vezi sau simti deja suflarea raului in ceafa ,nu inseamna ca esti o persoana rea ,ci ca tu le stai in cale si vor incerca sa te darame cu orice pret si daca nu pot, vor incerca sa te extermine complet.
Oriunde vor gasi o fiinta adormita,slaba o vor folosi pentru atacuri si de aceea cei care s-au trezit ,observa cu stupoare ca si cele mai banale fiinte ,sau cele mai apropiate ii vor agresa fara motiv.
Cei care nu vad decat ingeri ar face bine sa nu se bazeze doar pe un singur simt si sa isi adoarma alte moduri de a vedea realitatea, tot asa de importante:autobservarea,intuitia,
discernamantul,observarea realitatii asa cum este nu cum ar vrea sa fie.Daca emani tone de energie negativa,daca esti mereu agresiv ,criticist si nervos ,chiar daca vezi numai ingeri si floricele ,sigur nu esti tu si nu te exprimi pe tine ci esti deja de partea raului ,care nu ti se arata dar te manipuleaza.Ii exprimi pe ei ,deci de ce s-ar mai lupta cu tine?
Mi-as fi dorit sa spun si eu ca in cer este numai iubire si bunatate,ca suntem liberi sa traim cum vrem,ca ne alegem singuri drumul prin viata dar sa ne uitam in jur:este aceasta lumea pe care ne-o dorim?Este aceasta viata pe care vrem sa o traim?
Eu cred ca nu.
Somnul nostru naste monstri,asa ca inca odata va spun,,TREZITI-VA''!
-sursa-http://codulingerilor.blogspot.ro/2016/11/inca-odata-despre-trezire.html-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu