Totalul afișărilor de pagină

25 dec. 2016

CEEA CE DARUIM, ASTA VOM PRIMI ...

Universul nu ne judeca, nu ne critica, ne accepta la propria noastra valoare, apoi reflecta crezurile noastre in viata. Toate evenimentele traite dealungul vietii pana in acest moment au fost creeate de gandurile si credintele din trecut. Esti ceea ce gandesti!

Interiorul genereaza exteriorul. Gandurile si credintele tale genereaza circumstante. Ai grija de gandurile tale pentru ca gandurile se transforma in cuvinte, iar cuvintele se transforma in fapte. Ai grija de faptele tale pentru ca ele iti construiesc drumul vietii. Daca doresti sa iti schimbi viata, schimbarea trebuie sa inceapa din interior. 
Cand gandim sau spunem ceva vibratia acelui gand sau cuvant iese in afara noastra si atrage o vibratie asemanatoare. Conform Legii universale a cauzei si a efectului ( sau Legea bumerangului),  orice actiune are si o reactiuneAceasta lege este mai binecunoscuta in forma populara a zicalei ''ce semeni, aia culegi!" Deci mare atentie la semnalele care le trimitem in Univers intrucat ele se intorc la noi multiplicate, cu puteri sporite. Realitatea fiecaruia este formata din lucrurile pe care isi concentreaza atentia. Daca mintea ori gandul este fixat pe lipsa, pe negativism asta vom experimenta, in schimb daca ne indreptam atentia spre abundenta si prosperitate, asta vom atrage in viata noastra.
Gandurile, cuvintele, faptele din trecut au creeat prezentul tau. Trecutul este incheiat si nu poti actiona asupra lui. Important este prezentul. In acest moment se formeaza deja circumstantele de maine. Gandurile, cuvintele si actiunile tale din prezent vor creea viitorul.
Universul ne sprijina fiecare gand si fiecare credinta. Cand ne acceptam si ne iubim cu adevarat asa cum suntem, deschidem calea schimbarilor pozitive in fiecare aspect al vietii noastre. Daca vrem sa ne schimbam viata, tot ce avem de facut este sa ne schimbam gandurile, sa ne schimbam atitudinea.
Gandurile noastre sunt conforme cu credintele noastre. Unul dintre crezurile inradacinate in fiecare persoana este "Nu sunt bun de nimic" sau "Nu sunt destul de bun" ori "Nu fac destul" sau "Nu merit”. Daca asta crezi tu, oare cum ai putea sa fii fericit, prosper, bucuros, cand cel mai puternic crez al tau (constient / inconstient)  este in contradictie cu ceea ce iti doresti !?!
Nu confunda vanitatea sau aroganta cu aprobarea de sine intrucat primele sunt doar expresia fricii (a fricii ca nu esti destul de bun). Cunoasterea valorii tale si iubirea de sine presupune respect si recunostiinta pentru miracolul care sunt fara sa ma asez mai presus de ceilalti (dar nici mai prejos) pe care ii apreciez la fel de mult ca pe mine insumi.
Fii in armonie, fii in acord cu tine insuti, adica sa spui si sa faci ceea ce gandesti, ceea ce simti si ai sa vezi ca viata ta va intra pe un alt fagas si lucrurile pe care ti le doresti vor veni de la sine. Te poti ajuta cu declaratia “Totul este bine in lumea si in existenta mea! Aleg sa ma ridic deasupra problemelor mele si sa recunosc maretia fiintei mele!”.
Hraneste-ti mintea cu ganduri pozitive, cu vorbe frumoase, optimiste care binecuvanteaza. Hraneste-ti Sufletul cu fapte bune! Umple-ti Inima cu Iubire si cu Recunostiinta si lasa sa se reverse peste cei din jurul tau aceste sentimente minunate! Fii tolerant si binevoitor cu ceilalti, ajutandu-i ori de cate ori poti! Tot ceea ce faci, fa spre binele tau, spre binele celorlalti si cu respectarea legilor universale. Lasa in urma ta o amprenta de Lumina, lumina pura din care ai venit  si la care te intorci! Aceasta este calea ca viata ta sa se schimbe in bine pentru totdeauna!
-sursa-http://terapiiholistice.blogspot.ro/2014/10/ceea-ce-daruim-asta-vom-primi_1.html- 

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu