Totalul afișărilor de pagină

31 dec. 2016

ANALIZATI-VA VIATA! ...

Dragilor, cati dintre voi va analizati viata, trairile, emotiile, cati dintre voi stiti cine sunteti si ce vreti de la voi? Una este sa nu stiti cine sunteti si alta este sa vi se confirme cine sunteti, dar sa nu acceptati, crezand ca sunti prea mici pentru o asemenea onoare.

De ce va credeti mici? De cand ati facut primii pasi ati dorit sa aflati ce-i cu voi in existenta asta, ati cautat sa va identificati, ati batut drumurile in lung si-n lat, dar nu v-ati identificat cu lumea.  Egoul a pus pe fata voastra o mie de masti, iar voi ati incercat din rasputeri sa inlaturati fiecare masca si sa aflati adevarata voastra esenta. Iluzia a sapat adanc in voi fundatia ei urata si si-a lasat radacinile sa creasca, astfel incat sa nu mai puteti sa ajungeti la capat, sa nu mai vedeti lumina, nici macar atunci cand incearca sa se identifice din interiorul vostru, sa va arate calea. Analiza vietii voastre trebuie facuta in fiecare zi, deoarece in fiecare zi va loviti de lectii, pentru a va face sa cresteti, pentru a va ridica din constiinta firava si din neputinta.

Cat din cea ce faceti zilnic va aduce multumire sufleteasca, va inalta, va aduce zambet si onoreaza prezenta divina din voi? Cat? Rutina va scrie in jurnalul vietii, doar ceea ce o lasati sa scrie, nefiind constienti ca viata va traieste pe voi, ca nu voi sunteti soferul sau pilotul avionului , ci masina respectiv avionul va duce catre o destinatie necunoscuta, o destinatie creata pentru a va rataci drumul.
Zilnic, voi va purtati intr-un fel cu fiecare om cu care interactionati, deoarece constanta iubirii care trece prin inima este intrerupta si apar mereu si mereu noi masti, alaturi de cele vechi, pe care le puneti pentru a face fata lumii. Dragilor, de ce trebuie sa va purtati mastile si sa ascundeti adevarata voastra identitate? Daca fiecare procedeaza la fel, cine isi mai arata adevarata fata? Cine va mai arata calea? Cum va sustineti unii pe altii? Cum va aratati ca va iubiti, daca voi nu va afisati constanta inimii, iubirea? Sa te porti cu un om asa cum ar dori el sa te porti, deschide calea catre cunoasterea superioara, pentru ca vei afla ce doreste inima acelui om. Fiecare om doreste ca celalalt sa-si afiseze afectiunea si iubirea fata de el, insa acel om va intelege ca i se arata un exemplu, va intelege ca are in fata un om care ii arata inima sa?

Omul daca face minimul efort sa se intrebe ce-i cu el pe aceasta planeta, raspunsurile nu vor intarzia sa apara, insa pentru a le putea “culege” cu inima, deschiderea trebuie sa fie din inima.

Iisus Hristos a fost constant in inima lui de fiecare data, el a afisat fata iubirii, identitatea pe care inima o afisa, era mereu acelasi, pentru ca inima nu minte, El s-a purtat mereu constant, a iubit constant, pentru ca era, este si va fi, Izvorul Iubirii, exemplul care trebuie urmat, pentru a descoperi adevarul.
Si acum cand va scriu aceste randuri, sunt constant in Iubire, pentru ca Izvorul Iubirii este in inima mea si va dau din plinatatea lui. Atunci cand dai iubire, nu saracesti niciodata, pentru ca iubirea nu este saraca, este perfecta, continua si vesnica.

Descoperiti-va inima si izvorul din ea care nu saraceste niciodata, si da-ti iubire, da-ti apa insetatului de iubire si mancare celor flamanzi ale caror pantece tanjesc dupa iubire, caci gurile lor nu au gustat hrana adevarata si lumina nu le-a luminat calea.
Invatati sa fiti alaturi unii de altii, caci nu se stie cand nevoia va scoate in cale unul pe celalat si va veti cantari dragostea, masura ajutorul.

Daca cineva va iubeste pentru ceea ce sunteti, nu-I stricati placerea de a se darui pe sine, de a va aduce iubirea, dandu-i ceva in schimb, caci ii veti strica placerea si facand acest lucru nu veti intelege cum inima se daruie.
Nu cereti favoruri, sau ceva in schimb de la aproapele vostru care va ajuta, caci o face din plinatatea dragostei lui/ei, nu cereti bani celui care rataceste in intuneric, pentru a-i arata lumina, caci Lumina si Dragostea apartin Vesniciei, ele nu pot fi cumparate, valorificate in vreun fel, ele exista in egala masura pentru fiecare.
Fiti exemple pozitive, fara masti, luptati cu egoul crescut si alimentat prea mult timp in voi insiva, luptati pentru prezent, pentru identitate. Nu lasati intunericul sa va conduca vietile. Acest lucru el il face cel mai bine, pentru ca mai mult el nu sties a faca. Va creea mereu haos, pentru a va hrani cu haos si va cauta sa va inlature de la calea voastra.

Daca viata voastra nu va ofera ceea ce inima cere, invatati sa stiti ce sa cereti de la ea, invatati sa identificati ce va face pe voi fericiti si va hraneste sufletele. Iubirea este renuntare, renuntare la iluzie si trairea in conformitate cu Legile divine. A nu vedea esenta lectiilor pe care viata vi le scoate in fata pentru a le depasi cu intelepciune, este una cu a va impotrivii vantului,  a innota contra curentilor puternici. Reactivati potentialul vostru creator si puneti gandurile pozitive sa va construiasca lumea, sa va arate atitudinea castigatoare, iar rodul gandurilor voastre sa va arate ca modalitatea iubitoare prin care le dati viata, va defineste, va construieste din nou si va arata lumea pe care inima doreste sa o imbratiseze.

Noi suntem Iubire, Noi suntem Unul!
 -sursa-http://scanteiadivina2014.blogspot.ro/2014/05/analizati-va-viata.html-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu