Totalul afișărilor de pagină

1 ian. 2017

DESPARTIREA DE MOMENTUL TRECUT...

Viata este un cumul de momente placute sau neplacute,pline de neprevazut unoeri,alteori planificate de noi cu multa minutiozitate.
Se intimpla sa pierdem un bun material,sau pe cineva drag pentru totdeauna,se intimpla sa obosim de prea putin sau din prea plinul paharului..
Se intimpla ca cel(a) pe care  il(o) iubim ca pe viata insasi sa ne spuna intr-o buna zi ca este indragostit(a) de altcineva ,si ca se chinuie sa scape de tine de atita timp,se intimpla sa primim lovituri sau coronite de lauri pe fruntea noastra..insa toate se intimpla cu sau fara voia noastra,dar se intimpla .
Ne luam timp sa plangem,sa fim furiosi ,sa strigam dupa ajutor in linistea sufletului nostru,sa ne izolam in suferinta este dreptul nostru sa alegem dar,mai departe urmeaza detasarea.
Asemena momente ,vin si pleaca si intocmai ca si ele trebuie sa fii si tu,sa mergi mai departe lasand la o parte ce a fost caci nu poti pasi inainte ,nu poti cunoaste noi experiente daca te blochezi intr-un anumit moment.
Acele persoane,sau evenimente deja nu mai sunt in viata ta,nu exista nici un motiv ca tu sa te regasesti mereu si mereu in ceva ce nu mai este.
Trecutul,niciodata nu il intorci ,el nu mai exista,deci nici tu nu mai ai ce cauta in el.
Respira adinc si deschide-ti sufletul catre altceva,un nou inceput si fii pregatit mereu pentru orice ti se intimpla .
-sursa- http://absoluteinsideyou.blogspot.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu