Totalul afișărilor de pagină

6 ian. 2017

MESAJUL ANULUI 2017...

Bine va regasesc ! Iata care este ghidarea angelica pentru anul ce incepe. Am folosit 6 pachete de carti oracol : Archangel Power tarot cards, Archangel Raphael healing oracle cards, Romance Angels oracle cards, Life purpose oracle cards, Oracolul ccelor 12 Arhangheli, Loving words from Jesus.
Am simtit acest an inca din luna noiembrie si cartile confirma acest mesaj. Va fi un an de inceput, puternic, cu multa treaba, centrat pe Adevar, Asumare, Munca.
Mesajul general vine de la Raguel si este vorba despre Dreptate si de la Uriel si este vorba despre Claritate si Cunoastere.  Va fi un an Altfel pentru care ne pregatim inca din 2012, de fapt, va fi asemanator cu acest an , doar ca nivelul este altul.
Vom asista la schimbari dese si profunde, din radacini atat la nivel planetar, economic, social cat si la nivel individual. Ce va fi foarte important in acest an este Credinta in Divin si actionarea in aceasta zona : deschidere catre cunoastere de acest gen, interes crescut pentru spiritual,ezoteric, necunoscut
Transformarea spirituala, cresterea in acest sens va fi si mai puternica. Si da, vor fi multi “profeti” in continuare dar in acelasi timp, vor rasari si se vor aseza nume noi, autentice, pline de adevar si iubire. Se va face o cernere pe care personal, o astept de ceva timp. Vom sti mai clar cine este cine chiar daca uneori cu greu si dupa ceva aparente inghitite pe de-adreptul.
Vom fi surprinsi in acest an si e bine sa ne lasam surprinsi, sa traim centrati , atenti la inima noastra, atenti la legatura cu divinitatea , cultivinadu-ne credinta si lasand deoparte rigiditatea mentala de pana acum. Vom avea parte de informatii noi , de iesiri la rampa a unor chestiuni ce au stat ascunse pana acum , chiar la nivel mare, de un interes crescand in zona energetica.

In prima parte a anului, pana in Iulie ne ghideaza Ariel. IN aceste luni vom fi ocupati insa nu chiar asezati inca. Vom face planuri, vom renunta la alte planuri, se vor rasturna situatii si relatii. Ritmul va parea alert si va fi insa mai degraba la nivel emotional si psihic si mai putin in plan material. Vom avea de lucru pe reconectarea cu abundenta, cu prosperitatea si renuntatrea le vechile credinte limitative de genul : ” sa fie decent”, ” putin e sufiecient”, “nu am, nu-mi permit”, “lasa ca nu trebuie sa am eu atata” etc…Constiinta prosperitatii este inca joasa in aceasta tara , credem inca despre noi ca suntem saraci, ca nu meritam, ca e greu, credem ca nu e bine sa ai multi bani sau afaceri , sa radiezi fericire si implinire, ne uitam cu invidie si judecata la acesti oameni. Multe dintre aceste programe vor aparea la suprafata si vrand , nevrand vom avea de -a face cu aspecte ale Valorii de sine ce se vrea imbunatatita.
Din punct de vedere sanatate, Rafael ne sustine sa facem schimbarile pe care le simtim sau care sunt deja inevitabile in stilul nostru de viata. Suntem incurajati sa revenim cat mai mult la natural, la simplu si sa fim foarte blanzi cu noi, acordandu-ne odihna de care avem nevoie de cate ori simtim asta.
Din punct de vedere relational multe masti vor cadea, vor aparea deceptii pe ici colo care sunt , de fapt, niste bineuvantari deghizate. Se va putea intelege cine sunt prieteni, cine merge pe aceleasi valori si credinte si cine doar da din gura si crede ca ….dar esenta nu exista. Relatiile sunt importante in aceasta prima parte a anului si raman pe linia mesajului general : Dreptate, Adevar, Autenticitate. Ce nu este pe aici se va clatina si prabusi. Asa ca puneti-va acele intrebari vizavi de relatiile voastre, de cat de sinceri, autentici sunteti, de ce fel de oameni va inconjoara si cum ati vrea sa fie ei, de cate compromisuri faceti si cat de mult va mintiti singuri.
Din punct de vedere cariera/misiune vorbim despre multe “treziri” in zona de terapii alternative. Schimbari de cursuri in ceea ce priveste drumul ales pana acum , asezari pe alte fagasuri, noi, uneori necunoscute dar necesare deoarece vin pe dorintele interioare, ale inimii. Pot fi multe frici in zona asta, confuzie si intrebari deoarece mintea nu va mai detine  puterea suprema si lucrurile vor merge ghidate din inima, din dorintele sufletesti. ASa ca se pot clatina foarte multe “cariere” care nu sunt construite pe dorinta inima, pe bucurie, adevar, autenticitate. Vor fi si confirmari, alinieri, rasplata pentru cei care deja merg pe acest drum de ceva timp si sunt cu adevarat in lumina si ghidati de iubire. Va fi un fel de vartej energetic la nivel planetar in ceea ce priveste trezirea catre “altceva”.

A doua jumatatea a anului, din iulie in decembrie ne ghideaza Gabriel cu un mesaj despre reusita , multa activitate, rasplata, rezultate. Un fel de “mi-am luat zborul si acum plutesc in siguranta”.Energia va fi foarte activa insa ceva mai usoara si va veti simti mai sustinuti, mai siguri, mai putin confuzi.
Din punct de vedere sanatate – Rafael ne indeamna catre a-i cere ajutorul, catre a face toate acele schimbari de care avem nevoie in stilul nostru de viata si chiar daca simtim ca e greu, ca nu putem iesi din zona de comfort , se va putea, cerand sprijin si intelegand ce e mi bine si pt trup , nu doar pt minte si suflet. Se va mai lucra de aceasta data si pe copilul interior si vindecari, schimbari in familie.
Din punct de vedere relational incepe o alta etapa in care pot aparea copii, relatii noi, “curate”, mai multa dorinta de traire, de simtire, de deschidere. E ca si cum am dat jos din carapacea aceea care ne tinea inima prizoniera si ne-am facut curaj sa iesim in lume , sa fim deschisi. Traim , foarte multi, cu inimile inchise inca. Ne este teama. De  fi vulnerabili, deschisi, impreuna cu ceilalti si atunci preferam sa ne protejam mereu sa ne luam masuri de precautie mereu, sa tinem la distanta, sa stam in bucatica noastra cu obloanele trase. Chiar daca ni se pare ca suntem cu inimile deschise mai avem cale pana acolo , deocamdata mai mult vorbim despre asta . Si vor fi luni in care se vor crea contexte pentru a intelege, a trai, a trece pe cararea inimii cu adevarat.
Din punct de vedere cariera/misiune ne vom simti mai liberi, mai impacati si ne vom croi deja un nou drum, chiar daca el este pentru unii , la inceput. Vom fi aplecati mi mult catre ce este cu adevarat important si bine, catre ceilalti, catre societata, catre Planeta. Avem si aici, o constiinta destul de joasa si inca avem senzatia ca traim numai pentru noi neglijand ceea ce cream si lasam in urma noastra. Pamantul are nevoie de sustinerea noastra, de grija, de intelegere ca este un organism viu care poate muri. Mai multi dintre noi se vor apleca spre un trai mai constient si mai plin de iubire fata de mediu. Cariere vor inflori  acum sau vor prinde radacini si recunoasterea va aparea incet incet. Cu mentiunea – totul sa fie in Adevar, Asumare, Bucurie, Iubire.

In centrul acestui mesaj sta o carte -mesaj de la Isus : Iubiti-va unii pe altii asa cum v-am iubit eu” Este centrul anului si este inima acestei ghidari. Este ultima carte pe care am scos-o ca si incununare.  Vor fi pasi multi facuti, asa cum ziceam, catre o reala deschidere a inimii. Vom intelege ca asta este singura cale autentica , vom iesi din minte si din programe, vom lasa teama de suferinta deoparte si ne vom uita si in stanga si in dreapta cu alti ochi, aproape noi. Vom realia ca oamenii nu sunt asa de rai precum credeam , ca mai bine punem umarul impreuna si cream , ne sustinem, ne iubim decat sa ne judecam, invidiem, certam mai mereu.
Aici se va face adevarata cernere. Cine va putea trai in inima , cu inima deschisa pe bune si cine va ramane doar vorbind si cititnd despre asta. Aici va fi testul celor multi.
Un an cu de toate, plin, plin, plin. Un an cu Adevar , Curaj, Asumare, Actiune si Credinta! Un an mai mult decat pana acum , al Inimii.
Ingerii, Dumnezeu si Ghizii vostri sa va calauzeasca spre trezirea interioara, a sufletului vostru in iubire, adevar, pace, bucurie!
La multi ani!
-sursa- https://ankalavinia.wordpress.com/2016/12/31/mesajul-anului-2017/-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Un comentariu:

  1. Astept sa traiesc realitatea si in prima parte si in a doua parte. Deci trebuie sa traim si sa vedem !!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere