Totalul afișărilor de pagină

14 ian. 2017

Recunostinta te tine conectat cu universul...

Toti avem motive pentru care sa-i multumim divinitatii, sau universului, insa nu o facem. Preferam in schimb sa ne complacem in tot felul de situatii care nu ne fac fericiti, ulterior sfarsind in a ne dori sa fim compatimiti de cei din jur. Bun, vrei sa te plangi pentru ca esti suparat din cauza anumitor motive, si da, este posibil sa ai dreptul sa te plangi. Dar ce astepti, sa vina altul sa-ti rezolve problemele? Si atunci, ai fi multumit de tine insuti?

Exercitiu: scrie pe o foaie 30 de lucruri pentru care multumesti universului. De fiecare data cand simti ca esti inconjurat de probleme si nu mai vezi rezolvarea, citeste toata acea lista si multumeste universului de fiecare data, pentru ca ti-a trimis acea situatie si pentru ca ti-a trimis si rezolvarea. Brusc o sa simti cum iti trec prin cap tot felul de idei cum ai putea sa rezolvi problema pe care o ai acum.
Gandeste-te care-i motivul pentru care preferi sa-ti para rau de tine insuti, si nu sa rezolvi ce nu merge cum trebuie in viata ta. Legea atractiei spune ca exact cum te simti, aia atragi. Si daca te vaiti tot timpul, cum sa te astepti sa atragi lucruri bune in viata ta? Universul isi va spune: “nu pot sa-i trimit lucruri bune, ca nu va sti ce sa faca cu ele”.

Recunostinta inseamna validarea unviersului de catre tine pentru toate lucrurile bune pe care le primesti. Si atunci, de ce sa nu fii recunoscator, tocmai ca sa primesti si altele la fel? Gandeste-te ca universul este ca o oglinda: daca te vaiti, cum sa primesti lucruri bune?
-sursa- http://www.emiliamogosanu.com/2017/01/11/recunostinta-te-tine-conectat-cu-universul/
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu