Totalul afișărilor de pagină

12 ian. 2017

Îngerii întrupaţi ACUM pe Pamant...

Relatările despre îngerii Întrupaţi datează cel puţin din vremea Apostolului Pavel, care le scria Evreilor (Iudeilor): „Nu uitaţi să-i trataţi cum se cuvine pe străini, deoarece făcând asta, fără să ştie, unii vor trata îngeri”. Cărţile mele Viziuni Angelice, Viziuni Angelice II şi Îngerul meu Păzitor (Hay House, 2007) includ istorisiri ale oamenilor care au întâlnit persoane care sunt îngeri întrupaţi.
Unii îngeri iau, pentru scurt timp, înfăţişare umană, pentru a preveni o tragedie – şi apoi dispar fără urmă, înainte ca oamenii implicaţi să aibă ocazia să le mulţumească. Totuşi, sunt alţi îngeri întrupaţi care aleg să-şi trăiască întreaga viaţă într-un trup omenesc – şi sunt probabil printre cei mai dragi Lucrători Întru Lumină pe care ţi-i poţi imagina.
Când te uiţi în ochii unui înger întrupat vezi iubire duioasă, pură, necondiţionată.ngerii întrupaţi au tendinţa:
– Să aibă feţe duioase, în formă de inimă;
– Să se scuze şi să spună: “îmi pare rău”, în mod frecvent;
– Să “arate” ca nişte îngeri (atât femeile cât şi bărbaţii);
– Să aibă buze arcuite şi ochii mari ca de căpri­oară, care radiază inocenţă şi iubire;
– Să aibă probleme cu pofta crescută de mânca­re şi cu greutatea;
– Să fie ajutoare calificate, cum ar fi profesori, însoţitori de zbor, asistente sau consilieri;
– Să-şi deschidă părul la culoare, sau să-l facă mai luminos (nu contează care este rasa lor genetică);
– Să fie foarte încrezători în oameni;
– Să le fie greu să spună nu şi să se simtă vino­vaţi când alţii îi ajută;
– Să iubească îngerii şi au colecţii de statui cu Îngeri, cărţi, bijuterii, etc.
– Să aibă îngeri păzitori suplimentari;
– Să pară că strălucesc, având o aură uriaşă în jurul lor;
– Să se îndrăgostească de potenţialul cuiva şi să încerce să o instruiască pe acea persoană pen­tru a o conduce către măreţie;
– Să aibă relaţii cu dependenţi de alcool şi dro­guri;
– Să rămână într-o relaţie mai mult timp decât o fac persoanele obişnuite.
După cum am menţionat în Capitolul 1, fiecare grup are trăsături unice ale ochilor. Îngerii întrupaţi au ochi plini de inocenţă pură şi duioasă. Ei radiază iubire necondiţionată, asemeni ochilor unui pui de căprioară.
Sunt întrebată adesea despre Îngeri Reîncarnaţi. Termenul de Întrupat este mai potrivit totuşi decât Reîncarnat. E posibil ca un înger să trăiască mai multe vieţi în formă omenească, dar dacă ultima, cea mai recentă, a fost angelică, caracteristicile trădează adevăratele lui origini spirituale.
Mulţi îngeri întrupaţi se luptă cu probleme de sănătate, mai ales de fibromilagie, sindromul oboselii cronice şi probleme ginecologice. Louise L. Hay, autoarea lucrării Vindecă-ţi trupul, spune că problemele de sănătate ale femeilor provin din “negarea sinelui şi respingerea feminităţii”, iar tumorile fibroide şi chisturile provin din “îngrijirea unor răni produse de un partener şi dintr-o lovitură dată ego-ului feminin”.
Aceste simptome pot să se aplice, în mod egal, la îngerii întrupaţi – atât la bărbaţi, cât şi la femei, care, atunci când întâlnesc oameni, se uită dincolo de suprafaţă şi le văd talentele interioare, divinitatea şi potenţialul. Îngerii întrupaţi împart aceste trăsături cu Îngerii din lumea spirituală, care se concentrează numai asupra frumuseţii interioare şi îndeamnă oamenii să-şi îmbunătăţească talentele naturale, pentru a face ca lumea să fie un loc mai bun.
Îngerii întrupaţi au deseori prieteni şi iubiţi care îşi maschează potenţialul de a avea dependenţe. Aceşti îngeri privesc aceste relaţii ca o “sarcină”, încercând să-i ajute pe ceilalţi să-şi înfrângă propriile îndoieli şi să se concentreze asupra punctelor tari şi asupra darurilor lor. Din nefericire, asta duce adesea la relaţii frustrante pentru ambele părţi. Îngerii întrupaţi simt că încearcă zadarnic să-i vindece si să-i redreseze pe parteneri, iar aceştia îi întreabă: “De ce încerci să mă schimbi?”. Mulţi îngeri întrupaţi visează că dacă ar fi făcut suficient pentru partenerii lor, sau le-ar fi oferit îndeajuns de multă iubire, aceşti oameni s-ar fi vindecat, în cele din urmă. Totul e în regulă, atâta timp cât aceste persoane cred că au nevoie de vindecare – şi că sunt gata să se vindece.
Experienţa mea cu clienţii care au suferit probleme ginecologice, probleme la sân şi la prostată mi-a relevat că aceştia suferă de asemenea şi de sindromul “femeilor şi bărbaţilor care iubesc prea mult”. Nu se poate să oferi prea multă dragoste. Oricum, când o persoană oferă iubire şi apoi suferă pentru faptul că nu este apreciată şi nu i se răspunde cu tot atâta iubire, furia adunată se poate manifesta în simptome fizice.
Mulţi îngeri întrupaţi au poveşti de relaţii abuzive, aşa că dacă reţin emoţiile toxice legate de aceste abuzuri, trupurile lor e normal să protesteze.
Energie, greutate şi hrană
Predispoziţia către sindromul oboselii cronice reprezintă un alt indiciu despre natura îngerilor întrupaţi, deoarece toate grupurile îngerilor Pământeni sunt extrem de sensibile la energie. Şi totuşi, îngerii Întrupaţi pot fi extrem de vulnerabili la energiile toxice şi la pierderile de energie, din cauza predilecţiei lor de a fi “femei şi bărbaţi care iubesc prea mult”.
Îngerii Întrupaţi sunt mai apropiaţi de oameni şi este mai probabil să lucreze în corporaţii mari, comparativ cu alte tipuri de îngeri Pământeni.
Îngerii Întrupaţi au nevoie să exerseze ocrotirea energetică şi tehnicile de curăţare, aşa cum sunt descrise în secţiunea următoare. Altfel este ca şi când cineva ar merge prin furtună, dezbrăcat. Un Înger Întrupat, numit Kelly, spune că acest obicei a ajutat-o enorm. Ea explică: “Ori de câte ori un coleg de muncă era în apropiere, sau se oprea să-mi vorbească, mă simţeam absolut secată. Puteam să jur că îmi fura energia. Curând după aceea, am citit despre oamenii care au «cârlige» în scutul lor energetic, pe unde energia lor se întinde în afară şi îţi extrag din energia ta.
După ce am observat ce se întâmpla, am folosit exerciţiile din carte, pentru a-mi proteja energia. La scurt timp după aceea, persoana respectivă a încetat să se mai apropie de mine”.
Preocuparea de a avea grijă de energia lor îi ajută de asemenea pe Îngerii Întrupaţi să evite să folosească hrana pentru a-şi sprijini vitalitatea. Mulţi Îngeri Întrupaţi sunt mâncăcioşi şi se întâmplă destul de des ca aceşti Lucrători întru Lumină să aibă surplus de greutate. Yasmin, un Înger Întrupat, spune:
“Fiind dependentă de ciocolată, primesc zilnic, din paradis, amintiri adorabile. Ca urmare, îmi este foarte greu să continuu fără ciocolată”.
Hrana le oferă Îngerilor Întrupaţi o metodă de a reveni cu picioarele pe pământ, când se simt cu capul în nori; şi este de asemenea un debuşeu pentru stres, mai ales felurile crocante, sărate, cum ar fi chipsurile sau popcornul.
Se pare că motivul pentru care atât de mulţi Îngeri Întrupaţi sunt obezi nu este fiindcă mănâncă excesiv, ci pentru că folosesc grăsimea ca scut energetic. Au dificultăţi în a slăbi, chiar şi cu diete stricte sau cu exerciţii. Acest lucru este întâlnit mai ales printre Îngerii Întrupaţi care sunt masori terapeutici, sau printre cei care folosesc în alt mod, atingerea vindecătoare. Ei absorb emoţiile toxice ale clienţilor şi trupurile lor se umflă asemeni unor bureţi care absorb apa.
Cu trupurile lor voluptoase, cu feţele lor adorabil de frumoase şi cu coafurile elaborate, femeile Îngerii Întrupaţi arată ca nişte regine planturoase. Li se spune adesea: “Ai un chip atât de frumos. Dacă ai slăbi, ai fi minunată”. Actriţele Delta Burke şi Elizabeth Taylor sunt exemple de Îngeri Întrupaţi, cu aceste caracteristici fizice.
Bărbaţii Îngeri Întrupaţi sunt tipul de ursuleţ voinic, cum ar fi actorul John Goodman; sau aceia cu feţe duioase şi fecioreşti, cum ar fi actorul John Dye (Andrew din emisiunea TV Atins de un înger),
Protecţia
Înainte de a ieşi în ploaie, îmbraci o haină. În mod similar, este nevoie să-ţi îmbraci “haina de energie”, de fiecare dată când te angajezi să ajuţi pe cineva. Când îţi deschizi inima către altă persoană, te deschizi de asemenea pentru a primi energia reziduală pe care o emană – teama pe care ar putea să o direcţioneze către tine. Asta nu înseamnă că nu trebuie să-i ajuţi, dar este ca şi când i-ai ajuta pe cei care au stat în ploaie o vreme: s-ar putea să fie murdari de noroi şi nu-i ajuţi cu nimic, dacă te murdăreşti şi tu. Cu alte cuvinte, când îi ajuţi pe alţii să-şi cureţe gândurile şi emoţiile, toxinele eliberate pot ajunge la oricine se afla în apropiere – inclusiv la tine, cel care ajută.
Acela dintre voi care sunt Îngeri Întrupaţi au tendinţa să fie “inimile sângerânde” ale categoriilor îngerilor Pământeni, şi mai ales voi trebuie să vă amintiţi să folosiţi tehnici de apărare, înainte de a începe orice muncă de vindecare. Altfel sunteţi expuşi la depunerea de grăsimi suplimentare pe trup, pentru a vă proteja şi a vă izola. Grăsimea suplimentară nu provine, în mod obligatoriu, din excesul de mâncare şi veţi constata că greutatea nu se va micşora, datorită unor diete şi exerciţii. Oricum, căptuşeala de grăsime este o formă de protecţie pe care o puteţi schimba cu un strat de energie protectoare, sau ocrotitoare.
E nevoie doar o clipă pentru a te proteja energetic. În mod ideal, ar trebui să faci asta înainte de orice sesiune de ajutorare/vindecare – indiferent dacă este plătită, sau este o sesiune voluntară. De asemenea, nu contează dacă persoana pe care o ajuţi este un necunoscut, un pacient, un membru al familiei, sau un prieten. Şi nu contează cât timp durează sesiunea de întrajutorare – poate fi un scurt moment, sau zile întregi. Oricând eşti pe punctul de a ajuta pe cineva, protejează-te.
Şi totuşi, dacă uiţi să te protejezi înainte de sesiune, mai poţi să te protejezi şi in timpul şedinţei. Niciodată nu este prea târziu să te protejezi; oricum, până atunci este posibil să fi absorbit ceva balast psihic, aşa că poţi să te angajezi într-o curăţire ulterioară. (Următoarea secţiune descrie acest proces).
Chiar şi numai intenţia de a te proteja cu un scut de lumină şi energie, duce la producerea sa. Este gata făcut. Chiar nu poţi greşi sau nu ţi se poate interzice accesul la scutul de lumină sau de energie. Oricine are această intenţie, primeşte imediat rezultate, fără excepţie.
Protecţia înseamnă a te vizualiza, a te simţi şi/sau a te gândi la tine ca fiind înconjurat într-un cocon de lumină. Această lumină este esenţa îngerilor; este o entitate vie, iubitoare, inteligentă pe care ai chemat-o să te înconjoare şi să te protejeze. Nu te îngrijora. Această lumină vine întotdeauna din Lumina Divină a Creatorului nostru. Aşa numitele forţe ale întunericului nu au această lumină pe care s-o poată împărţi cu alţii (nu că ar face asta, chiar dacă ar putea). Deci, când te protejezi nu poţi chema, din greşeală, o energie mai joasă.
Te poţi învălui în culori variate de lumină, în funcţie de intenţia ta. Şi să ştii că intenţia ta de a te înconjura co această lumină nu-ţi va fi refuzată. Oricine cere, va primi, fără excepţie (deşi, uneori, ego-ul încearcă să ne convingă de altceva, şi te rog să nu asculţi de acea voce!).
Iată culorile coconului de lumină şi caracteristicile lor:
– Lumina albă: Această invocă îngerii din jurul tău să te înconjoare fără întrerupere. Îngerii te prote­jează şi se asigură că eşti în siguranţă şi protejat.
– Lumina roz: Este lumina pe care o invoci când eşti cu o persoană negativă, care este obsedată de problemele sale. Lumina roz trimite energie iubi­toare către oricine vorbeşte cu tine şi simultan, tri­mite energie iubitoare către interiorul tău. Nimic nu poate străbate acest scut roz, în afara gândurilor şi a energiilor iubitoare.
– Lumina verde smarald: Te vezi sau te simţi înconjurat de această lumină, oricând vrei să vindeci vreun dezechilibru în trupul tău fizic. Trupul tău absoarbe această lumină, oriunde are nevoie de energie vindecătoare.

– Lumina purpurie: Imaginează-te învăluit într-o lumină de un purpuriu regal, care îţi înalţă frecvenţa spirituală, permiţându-ţi să te ridici deasupra problemelor şi să contactezi cel mal înalt nivel de călăuzire Divină. Lumina purpurie alungă orice energie joasă, entităţi sau spirite lumeşti.
– Lumina curcubeu: Te vezi sau te simţi purtând o haină în dungile curcubeului, care creşte abilitatea ta de a conduce energie vindecătoare către tine sau către ceilalţi.
Dacă vrei, te poţi înveli în straturi de lumină multicoloră, pentru a invoca toate efectele benefice ale diferitelor culori. De exemplu, poţi vizualiza un strat triplu de lumină, primul de lumină albă pentru energie angelică, urmat de un strat de lumină verde smarald pentru vindecare şi apoi o lumină purpurie pentru a-ţi ridica conştiinţa către cel mal înalt adevăr.
Poţi să utilizezi de asemenea scuturile pentru a-i proteja pe cei dragi, casa, vehiculele, oraşul sau ţara şi lumea. Foloseşte această metodă pentru a-ţi imagina oameni, obiecte, locuri sau zone înconjurate de lumină vindecătoare.
Curăţarea
Este posibil să uiţi să te protejezi înaintea vreunei şedinţe, aşa încât ar trebui să faci o curăţire energetică în mod regulat, pentru a spăla efectele fricii din propriile tale gânduri sau din gândurile altora. Oboseala este principalul simptom al absorbţiei acestor energii joase. Acest tip de oboseală nu răspunde la cofeină, somn sau exerciţii. Senzaţia de oboseală profundă este cronică, deoarece provine din surse străine trupului tău fizic.
Nu te îngrijora, totuşi … poţi îndepărta cu uşurinţă cauza, la fel şi efectul său, oboseala.
După fiecare şedinţă de vindecare sau de învăţare, sau oricând te simţi obosit, foloseşte tehnicile de curăţare energetică.
Propriile tale călăuze şi îngeri te pot învăţa metode care ţi se potrivesc numai ţie, dar aici sunt câteva dintre preferatele mele:
– Tăierea legăturilor: Acesta este un pas esenţial pentru toţi vindecătorii şi profesorii. Fiecare dintre studenţii şi clienţii tăi ataşează de line corzi eterice, atunci când cred că au nevoie de ceva de la tine. Apoi, după şedinţă, ei trag energie din tine. De asemenea, pot trimite energie toxică prin corzi, către tine. Aceasta este un proces de cele mai multe ori inconştient, deşi corzile sunt vizibile clarvăzătorilor şi palpabile celor care au clarsimţire.
Pentru a tăia corzile, pur şi simplu rostiţi următoarele, cu voce tare sau mental:
„Arhanghele Mihail, te rog vino la mine acum şi taie corzile fricii care îmi secătuiesc energia şi vitalitatea.”
Dacă eşti într-adevăr gata să eliberezi aceste corzi, Arhanghelul Mihail îţi va îndeplini dorinţa, imediat, Uneori, oamenii se agaţă de corzi din cauza unei nevoi nesănătoase “de a fi necesar”. Dacă aceasta este situaţia, cere-i Arhanghelului Mihail să te ajute să te eliberezi de temerile din spatele acestei dorinţe. (Aminteşte-ţi că arhanghelii pot fi, în acelaşi timp, alături de oricine îi cheamă şi că ei nu au restricţii de spaţiu şt timp.)
– Baie cu sare marină: Dacă nu există nici un ocean în apropiere pentru a putea înota, îţi poate fi de ajutor o baie în cadă, cu apă caldă în care se dizolvă sare marină. Sarea pură curăţă energiile toxice din pori. Bineînţeles că trebuie folosită o sare naturală, fără coloranţi artificiali sau arome sintetice, în aşa fel încât să nu introduci şi mai multe chimicale în corpul tău.
– Conectarea la natură: Apropierea de plante şi animale furnizează o pauză binevenită de la lumina artificială, frecvenţele electromagnetice, sunetul telefoanelor şi de la presiunea venită din partea altor oameni. De asemenea, plantele curăţă energiile negative din corpurile noastre mental, emoţional şi fizic.
Când te simţi obosit, plimbă-te în natură.
Dacă ţii o plantă lângă pat, atât ea, cât şi zânele el pot conduce către tine energia de curăţare, în timp ce dormi.


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu