Totalul afișărilor de pagină

2 ian. 2017

CONSTIINTA...

Evolutia dragilor, se refera la capacitatea omului de a-si mari constiinta, cautand raspunsuri nu in exteriorul lui/ei, ci in interiorul fiintei.   Foarte multi dintre voi faceti confuzie cand vine vorba de a defini constiinta, raportandu-va la perceptia voastra ca fiind acest corp, la ceea ce percepe mintea cu cele 5 simturi. Adevarul este ca fiinta numita om, are un caracter complex si depaseste cu mult orice incercare de a defini omul din punct de vedere stiintific.
Majoritatea nu are habar cine este, oamenii au fost pacaliti sa creada ca ei reprezinta ceea ce vad in oglinda, neglijand in acest fel adevarul interior. Multi nu stiu cine sunt, nu stiu la ce sa se raporteze; constiinta lor aparenta este strans legata de o viata robotizata, o viata care este supusa la tot felul de “cazne”  si de “nedreptati”. Perceptia asupra vietii are loc la nivelul fiecaruia, in functie de cum se raporteaza la ei insisi. Inca din antichitate oamenii au incercat sa se defineasca pe ei, au realizat fel de fel de proiectii mentale, definitii si perceptii la ce cred ei ca sunt in esenta, insa nu foarte multi au reusit sa ajunga si la adevarata stare de expansiune a constiintei de sine. Acest fapt s-a datorat in mare parte unor imixtiuni in evolutia constiintei comune care au denaturat toata invatatura care aducea adevarul la lumina.
Lumina a fost tot timpul prezenta in fiecare dintre noi, insa valul matricei intunecate a distorsionat atat de mult perceptia asupra identitatii noastre, incat a fost foarte greu sa ne amintim cine suntem cu adevarat, de ce suntem aici si ce trebuie sa facem. Cei care au ajuns la adevarul inimii, au constatat ca noi facem parte dintr-un intreg, ca fiecare dintre noi este important si are un rol in acesta Creatie divina. De asemenea, o data ce valul perceptiei separarii este inlaturat, fiinta trezita la adevar se percepe libera si in unitate cu Totul. Constiinta unei fiinte trezite accepta faptul ca este responsabila pentru orice emanatie proprie, este libera in exprimare si creatoare. Constiinta trezita este in echilibru corp-minte-spirit si cunoste foarte bine sensurile profunde ale Creatiei.
O constiinta perimata crescuta in spiritul sistemelor de credinta,  a cultelor religioase, a dogmelor, nu poate iesi din aceasta stransoare pecetluita cu titlul de “ADEVAR”, decat prin experimentare proprie si prin raportare la adevarul inimii. Fiecare poate deslusi adevarul de minciuna tinand cont de ce inima ii spune, dar poate intr-o oarecare masura sa-si “citeasca” reactiile trupului atunci cand vine in contact cu o anumita informatie sau cand este angajat in discutii libere.
O constiinta care accepta informatiile fara a discerne real si corect, este in eroare. O constiinta nu poate fi libera daca nu descopera libertatea prin experienta proprie. Constiinta care crede ca este “pacatoasa” si uneori cand greseste ii este rusine cu ea insasi, este intoxicata cu o falsa credinta de exprimare a constiintei adevarate. Cand gresesti ceva anume, ca o faci din necunoastere sau din prostie, musai se trage un “semnal de alarma” care impune la mustrare. De ce sa ma mustru? Eu sunt in cautarea adevarului. Toate acestea sunt experiente. De cand vointa de a experimenta este aidoma pacatului? Pacatul, o gaselnita ingenioasa prin care oamenii se limiteaza singuri la ceea ce crede un grup mic ca reprezinta adevarul absolut. Numai eu in calitate de constiinta pot stabili ceea ce este bine si rau, in realitate totul fiind perceptii care au loc in functie de nivelul de evolutie al fiecaruia. Percepem densitatea, dimensiunea conforma cu nivelul de evolutie, conforma cu deschiderea pe care o avem vis-à-vis de Creatie. Cu cat nivelul de evolutie este mai avansat, cu atat se deschid noi usi ale frecventelor de vibratie inalte.
Cuceresti noi nivele, pentru ca ai dobandit aceasta capacitate, acceptand adevarul. Pedeapsa cu focul ghenei, sau cu faptul ca nu suntem demni, ca suntem mici si neinsemnati, sunt virusi, o adevarata otrava pentru constiintele care cauta expansiunea. Acesti virusi paralizeaza sistemul de credinta in unitate, exact cum virusi destabilizeaza sistemele de operare instalate in computerele voastre.
Trezirea constiintei la adevar este ca atunci cand ai ales graul de neghina. O constiinta cu adevarat treaza stie ca se poate misca, pendula pe axa frecventelor de vibratie, datorita acceptarii acestui adevar, ii este usor, pentru ca a inlaturat iluzia inghetarii intr-o singura frecventa de vibratie sau manifestare. In realitatea zilelor noastre, constiintele sunt blocate, exact cum fixati banda radio pe o anumita frecventa Fm sau Am, pentru a prinde un post preferat.
Este necesar sa se depaseasca toate limitele pe care credintele false le impun, pentru a ne reaminti ca suntem lumina si iubire. Constiinta treaza este propriul ei judecator. Ea desluseste ca experientele mai putin bune a ajutat-o sa inteleaga drumul de urmat, sa urmeze calea.  Nimeni din afara nu va judeca si nu va osandeste in niciun fel. Este doar o credinta falsa. Atunci cand nu identificati corect atitudinea fata de o situatie sau intamplare, aceasta se va repeta pana va fi inteleasa si integrata ca si experienta. Nimic nu este in afara noastra.
Chipul si asemanarea lui Dumnezeu nu fac aluzie la o imagine de reclama a Divinitatii asa cum sunt prezentate zilnic prin intermediul televizorului, ci face referire directa la Constiinta Divina, face referire la scanteia divina din fiecare om. Creatorul doreste sa experimenteze Creatia Sa, asa cum un inventator doreste sa probeze si sa vada ceea ce a inventat. Pentru asta, EL/EA s-a divizat si fiecare dintre noi suntem expresiile vii ale manifestarii divine in diferite forme. Noi toti suntem CREATORUL.
Permiteti-va sa experimentati trezirea constiintei la adevarul originii si identitatii divine. Fiecare reprezinta in sine o fiinta de lumina, care a venit de bunavoie, a coborat de bunavoie in frecventele dense ale Creatiei, pentru a avea si aceasta experienta. Fiecare experienta in parte este importanta, ele nu sunt catalogate drept experiente grele sau usoare ci poarta numele sau titulatura de experienta. Sinele voastre mai inalte nu gandesc ca este greu sau usor sa obtina o experienta anume; daca va considera ca are nevoie de ea pentru crestere, nu va ezita sa se “arunce” cu capul in fata.
Existam pe mai multe paliere ale constiintei in acelasi timp, multidimensionalitatea noastra este frumusetea si grandoarea experientei in sine. Bucurati-va!
Noi suntem lumina si Iubire!
-sursa- http://scanteiadivina2014.blogspot.ro/2015/01/constiinta.html-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu