Totalul afișărilor de pagină

18 ian. 2017

RENASTEREA ...

Dragilor, o data cu trezirea voastra la adevaratele voastre identitati, voi pasiti in aspectul divin al esentei voastre, pasiti in lumina, pentru ca sunteti lumina, pasiti in iubire fiindca sunteti manifestarea ei sublima.

Incepeti sa va admirati aripile si sa zburati, de acum va hraniti numai cu nectarul iubirii, de acum voi nu mai priviti inapoi, caci nu mai faceti parte din trecutul dualitatii. Traiti clipa prezentului care se construieste cu maiestria inimilor voastre, pentru ca voi sunteti copiii Creatorului Mama/Tata, expresiile lor mirifice. Voi sunteti parfumul, voi sunteti dulceata, voi sunteti manifestarea poetica si extatica a arhietipului divin. Voi sunteti versurile asternute pe tiparul creational care au format poezia universala ce a purtat inimile prin grandoarea si frumusetea de netagaduit a Creatiei.

V-ati facut mici pentru a privi maretia voastra, v-ati amestecat si v-ati contopit cu formele si ati depasit corzile destinelor care v-au aventurat in necunoscutul imbracat in haine de mister, mereu si mereu doritori sa va infruntati limitele si sa descoperiti ideea primordiala in fiecare experienta traita. Din nimicul existential, voi ati dat valoare Creatiei, inobilind viata cu puterea voastra creatoare, in cele mai diverse manifestari, voi ati reusit sa va recreati din infinit, sa brazdati infinitul, sa va nasteti din haos, catre o ordine divina.
Este asa de placut sentimentul de renastere, de eliberare, de intelegere a vietii in ansamblu. Renasterea va pune dragilor sa traiti din nou in frumusete si unitate cu inimile voastre. Va simtiti ca atunci cand ati fost copii, cand desenati cu carioca inimioare pe hartie si le dadeati mamicilor voastre in dar, sau faceati din plastelina, pe tatii, pe mamii si pe voi, si radeati in hohote ca v-ati facut capul prea mare sau un picior mai lung. Renasterea interioara, va face sa trageti cu putere aer in piept si sa simtiti taria aerului si mirosul florilor care va imbie si va rasfata narile.

Norii de pe cer se vor juca zburdalnic cu formele si va vor da privirii, numai forme si idei care vor exprima iubirea Creatorului pentru voi. Sunteti iubiti peste masura, tot ceea ce este necesar sa faceti, este sa simtiti din inima aceast val de iubire care va imbratiseaza in fiecare clipa a vietii voastre.

Lasati copii sa vina la mine, se auzea acum 2000 de ani. Ecoul vocii mele inca sopteste inimilor voastre, sufletelor voastre, caci voi sunteti niste copii care abia acum invatati sa mergeti in picioare pe drumul iubirii si sa va eliberati de frici si nelinisti. Renasteti in iubire si indepartati toate blocajele care nu va lasa inima sa se exprime, care nu va lasa sa va uniti, sa fiti armonie pe deplin.

Asa dupa cum vlastarul creste si isi intareste radacina in sol, tot asa si voi in inimile voastre sa prindeti radacini adanci in Iubire, sa cresteti si sa invaluiti cu dragostea voastra, planeta si tot ceea ce vietuieste sub aripile ei ocrotitoare in Unitate, Armonie si Dragoste infinita. Precum albinutele voi sa hraniti cu nectarul iubirii, inimile voastre.

Renasterea vine dupa o perioada de incordare, de stransoare, de chin si deznadezde, insa atunci cand toate acestea se duc, fiinta voastra se relaxeaza la adapostul intelegerii faptului ca, toti, suntem Unul, ca suntem iubiti si tinuti in brate de Tata/Mama Creator, cu Iubire eterna.

Este ca si atunci cand ati alergat foarte mult si va opriti brusc, inima bate foarte tare, dar incetul cu incetul, muschii se relaxeaza, endrofinele se varsa in sange si traiti o placuta stare extatica de eliberare. Atunci vi se pare ca totul va zambeste in jur si simtiti conexiunea cu totul, simtiti linistea care se asterne dupa ce uraganul interior a trecut, deoarece a maturat toate incordarea si v-a redat linistea si pacea interioare.
Cand va eliberati voi aveti sentimentul ca pana atunci, in momentul eliberarii, voi nu ati trait cu totul, pentru ca nu ati simtit, inima nu s-a simtit in largul ei in haosul creat, vocile ghizilor si ingerilor nu s-au mai auzit din cauza conexiunilor rupte, a legaturilor subtile cu Viul. Renasterea aduce cu sine, apa vietii si revigoreaza fiinta voastra, reinnoada legaturile cu aspectele voastre divine si viata isi urmeaza cursul firesc.

Dragilor, incepeti sa simtiti puternica legatura care ne leaga pe toti in fiecare celula a corpurilor voastre, simtiti cum creste pulsul, simtiti iubirea cum se scurge prin fiecare canal al fiintei, simtit conexiunea cu mama Gaia si cu orice fiinta vie, ascultati glasul Mamei Gaia care este dulce si linistitor. Faceti liniste in vietile voastre pentru a auzi cantul inimii, cantul iubirii.

Lasati iertarea sa cuprinda inimile voastre si sa sterga cu totul blocajele acumulate, lasati energia negativa sa se disipe in oceanul Iubirii, lasati-va cuprinsi de bratele Creatorului. Cu iubire va veti invinge teama, nelinistile, angoasele, cu iubire veti sterge lacrimile voastre de pe obrazul aproapelui vostru si cu iubire il veti imbratisa.

Pasiti pe calea ascensiunii cu incredere, caci dincolo de tristete exista o bucurie enorma, bucuria de a va intalni cu Dumnezeu, de a fi in Dumnezeu, in oceanul Imens al Iubirii.
-sursa-http://scanteiadivina2014.blogspot.ro/2014/05/renasterea.html-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu