Totalul afișărilor de pagină

3 ian. 2017

Rugaciunea care te vindeca de tumori! E suficient sa te rogi cinci minute, de 2-3 ori pe zi...

Vindecarea unei boli proprii se va constitui mereu in cea mai convingatoare dovada a puterii subconstientului. Acum 40 de ani, eu insumi am reusit sa determin resorbtia unei tumori maligne situata pe piele, prin forta rugaciunii. Orice tratament medical devenise in acel moment neputincios si tumoarea se dezvolta nestingherita.
Un pastor, care avea cunostinte profunde in domeniul psihologiei, mi-a explicat sensul ascuns al celui de-al 138-lea Psalm, in care se spunea: „Cele nelucrate ale mele le-au cunoscut ochii Tai si in cartea Ta, toate se vor scrie.” El mi-a aratat ca, prin termenul „carte” s-a facut referire la subconstient, care mi-a format intregul corp, pornind doar de la o celula indivizibila. Aceeasi putere imensa, care a creat acest trup, va putea sa-l vindece, astfel incit sa se apropie din nou de prototipul perfect aflat in subconstient.
Aratindu-mi propriul ceas, pastorul mi-a spus: „Acest ceas a fost facut de un ceasornicar care, inainte de a-l fi creat, a conceput in minte, mai intii, forma sa; daca ceasul se defecteaza, el va sti cu siguranta cum sa-l repare.” Tot astfel, subconstientul care mi-a creat acest trup este precum un ceasornicar si stie foarte bine cum sa-l vindece, sa-l ingrijeasca si sa dirijeze toate functiile sale vitale. Dar, pentru aceasta, eu va trebui sa-i sugerez ideea unei sanatati perfecte. Aceasta idee va fi cauza, iar vindecarea bolii va constitui efectul dorit.
Am inceput, deci, sa ma rog intr-un mod extrem de simplu:
„Corpul si toate organele mele au fost create de catre inteligenta infinita a subconstientului. Ea singura stie cum sa ma vindece; intelepciunea atotputernica ce salasluieste in subconstient imi modeleaza toate organele, tesuturile, muschii si oasele. Aceasta forta curativa fara limite, care se afla chiar in mine, transforma in acest moment fiecare atom al fiintei mele pentru a ma face sanatos si perfect. Multumesc pentru aceasta vindecare care, stiu bine, se petrece chiar acum. Realizarile acestei inteligente creatoare sunt minunate.”
-sursa-http://caplimpede.ro/rugaciunea-care-te-vindeca-de-tumori-e-suficient-sa-te-rogi-cinci-minute-de-2-3-ori-pe-zi/-

 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu