Totalul afișărilor de pagină

23 ian. 2017

MESAJE PENTRU 2017...

Dragii mei,
Mai intai de toate, doresc sa va urez din inima tuturor, sa aveti parte de un an binecuvantat, in care sa fie culese roadele staruintei in credinta, ale nepierderii sperantei, ale tuturor trudelor, ale tuturor indurarilor de suferinta si umilinta, ale rabdarii dincolo de limite. Sa fie pentru toti  un an asa cum au aratat semnele inceputului sau, imediat ce s-a terminat numaratoarea inversa ce a marcat sfarsitul anului trecut.
Prin comunicarile pe care le-am avut astazi cu Cerul si prin propria experienta de azi-noapte, am inteles un lucru: fiecare om de pe Pamant a fost pentru cateva minute, intre ora 0:00 si ora 0:15 (conform fusului orar al fiecarei tari), in conexiune directa cu cea mai inalta reprezentare a Luminii, conform religiei din care face parte. In cele ce ii priveste pe crestini, conexiunile au fost pentru unii dintre noi cu Tatal, pentru altii cu Domnul nostru Iisus Hristos si pentru altii cu Maica Domnului. Mi s-a transmis ca inclusiv ateii au fost intr-o astfel de conexiune, in functie de religia din care fac parte, chiar daca pentru ei, reprezinta aceasta ceva de completat in rubrici de formulare, atunci cand li se cere. S-a intamplat acest eveniment special oricui, indiferent ca era in stare de plina fericire sau in amar si suferinta, in care stim prea bine cu totii ca multi se scalda in aceste timpuri, din pacate.
Stiu ca vor fi multi care vor spune ca Dumnezeu este in noi si Mantuitorul este in noi si intreaga Divinitate este in noi tot timpul. Asa este cu siguranta. Dar cand pe gura iti ies numai injuraturi, acela in mod cert nu este un moment in care sa se manifeste Dumnezeul fiintei noastre. Cu alte cuvinte, conexiunile acestea fie sunt taiate cand si cand, fie abia palpaie, fie sunt suficient de puternice ca sa te faca sa simti o bucurie launtrica fara un motiv clar, fie sunt foarte puternice, ducandu-te in zona de extaz. Iar extazul nu este ceva ce se experimenteaza tot timpul. La aceasta trecere dintre ani insa, multi au simtit extazul, starea aceea in care iubesti si omul si pomul si sarpele si gandacul, in egala masura, in care nu simti ca ai mai avea nevoie de ceva, in care simti doar sa multumesti si atat si in care lacrimile iti curg pe obraji, din recunostinta nemarginita.
In cele ce ma priveste, am fost binecuvantata in acele clipe, de Energia Tatalui. Conform codurilor mele de perceptie, conexiunea cu Maica Domnului se simte puternic pe chakra inimii, centrul iubirii neconditionate, cea cu Domnul nostru Iisus Hristos se simte pe chakra timusului, locasul compasiunii, iar cea cu Tatal, pe chakra inimii si a timusului laolalta. Pentru cine este deschis pe simtire, astfel de momente sunt absolut coplesitoare.Discutand azi cu prieteni de-ai mei, am ajuns la o concluzie clara ca indiferent de tipul conexiunii in care ne-am aflat fiecare, mesajul a fost acelasi: reconectare si vindecare. De-ar fi sa ma raportez la simboluri ce au fost vazute de persoane cu capacitati de clarviziune, am concluzionat ca toate sunt o expresie a unui singur lucru: VIATA. Despre reconectare am scris si anul trecut, pe la inceputul verii, stiind ca va exista un moment cand trebuie sa soseasca, fara sa cunosc la acea vreme cand ar putea fi acel moment. Acum stiu sigur ca anul 2017 este cel ce marcheaza inceputul acestui proces. Cand ne referim la vindecare prin reconectare, trebuie sa ne gandim la acel tip de vindecare pe care noi acum o incadram la categoria: MIRACOL. Este vorba de regenerare celulara, de INVIEREA celulei, ceea ce sta de fapt la baza disparitiei tuturor bolilor. Dar pentru asta trebuie sa fii cu Dumnezeu. Eu niciodata nu am considerat ca este o prea mare truda pentru mine, sa aduc o persoana mai aproape de Dumnezeu. Nu mi-a pasat daca m-a considerat cineva deplasata, din cauza celor ce i-am spus. Astfel de persoane au sentimentul ca sunt logice si pline de ratiune, cand de fapt exact asta este zona care lipseste. Cu o farama de ratiune, de-ar fi sa se gandeasca numai la formarea unui copil in pantecele mamei si ar trebui sa isi ridice multe semne de intrebare. Inima este prima care se formeaza la un fat, inainte de alte organe si de creier. Pai daca nu este creier, atunci se pune intrebarea cum este creata inima si cum este posibil sa inceapa sa bata fara sa existe un creier care sa o comande.
Am scris un articol trecut despre printii de intuneric. Cu o saptamana inainte de Craciun s-a coborat si mai mult in haurile intunericului, ajungandu-se pe taramul balaurilor cu sapte capete. Iata ca legendele si basmele noastre populare nu sunt chiar niste inchipuiri, asa cum multa vreme am crezut. S-a inceput deci curatarea zonelor balaurilor. Sa mai spun cuiva cum te simti participand la acest proces? Este fara sens. Ca dracu' … asa te simti (va rog sa ma iertati pentru aceasta expresie dar nu am alta mai buna de atat), de iti vine sa te ascunzi oriunde este posibil numai sa scapi de asa corvoada. S-a facut curatenie in toata acea saptamana, iar de Craciun s-au trecut in lumina 3 balauri. N-am terminat bine cu acestia, ca am intrat pe fagasul altor 12 balauri. Craciun? Revelion? Doamne ce momente frumoase pentru majoritatea! Dar pentru cei ce participa la acest proces de treceri in lumina ale unor fiinte intunecate, tot ce pot sa spun este: iti multumim din suflet Doamne, caci ne-a fost stins tot oful prin 15 minute despre care am povestit mai sus.
Suntem la balaurul numarul 5 din cei 12, acum. Ieri pe la ora 14 am trecut unul, al doilea a trecut in lumina dupa miezul noptii, al treilea in aceasta dimineata pe la ora 11 si al patrulea pe la ora 17.
In timpul scrierii acestui mesaj, operatiune pe care o fac de aproximativ doua ore, s-a intamplat ceva ce era vestit, ce nu ne-a luat prin surprindere. A aparut in astral o formatiune semanand cu o gaura neagra si am inteles ca s-a deschis poarta catre balaurul mare si rosu cu sapte capete. Este cel despre care se vorbeste in Apocalipsa. Haideti sa va spun, din cunoasterea ce am capatat-o pana acum, cam cum se vede piramida intunericului, una cu varful in jos. Pornim de sus catre jos, de la suprafata catre adanc, intelegand ca pe masura ce coboram, puterea intunericului este din ce in ce mai mare. Iata nivelurile principale:
1.    Entitati de tot felul, cu putere mica – culoare gri
2.    Entitati cu putere mai mare – culoare neagra
3.    Demoni cu putere mai mica – culoare neagra
4.    Demoni cu putere mare – culoare rosie
5.    Fiare – culoare neagra
6.    Mame intunecate cu putere mai mica – culoare neagra
7.    Mame intunecate cu putere mai mare – culoare rosie
8.    Printi de intuneric cu putere mai mica – culoare neagra9.    Printi de intuneric cu putere mai mare – culoare portocalie
10.     Balauri cu sapte capete – culoare portocalie
11.    Balauri cu sapte capete, stapani de zone universale
 – culoare rosie
12.     Stapanul absolut al intunericului – fara infatisare asociata
Este interesanta si de gandit povestea cu culorile asociate intunericului.
Nu am redactat toate acestea ca sa sperii pe cineva in aceasta frumoasa zi de An Nou, desi am observat ca orice om cand isi clarifica anumite lucruri, isi diminueaza frica, nu si-o creste. Am facut asta doar ca sa dau intelegerea logica a unui proces care se petrece, pentru ca are legatura cu reconectarea si vindecarea. Este cred limpede pentru toata lumea, in urma acestei expuneri, ca mai intai Divinitatea a ghidat actiunile spre a fi eliminate cauzele bolilor si raului de toate felurile. Concomitent cu trecerile acestea in lumina, se fac initieri masive in iubire ale multor reprezentanti ai diferitor civilizatii controloare. Aseara a fost un val masiv de initiere in iubire pentru fiinte draconiene si civilizatii controloare ale timpului. Este o operatiune care merge in paralel pe mai multe fagasuri.
Suntem foarte aproape de momentul intalnirii cu balaurul cu sapte capete, stapanul zonei de Univers ce include planeta noastra si multe alte planete. Va fi acum, in luna ianuarie. Nu se poate pune problema trecerii in lumina a acestuia. Dar se va face un legamant de non-interferenta pe zona noastra universala, ce va dura 2000 de ani. Dupa aceea, nu stiu cum si ce va fi, insa abia ne putem noi gandi la ce va fi maine, daramite peste 2000 de ani!
Imediat dupa incheierea acestui legamant, abia atunci vom putea sa vorbim despre vindecare cu adevarat. Ne eliberam pe doua planuri. Ne eliberam de sub influenta directa a intunericului, dar si de sub influentele civilizatiilor controloare, pentru ca iata, ele, la randul lor, se elibereaza de sub influentele intunericului, primind initierea in iubire.
Cred ca este de ajuns pentru azi, partea cu anumite transformari planetare, tinand efectiv de reconfigurarea geografica si de relief a planetei noastre, ramanand pentru un articol viitor, pentru ca este si acesta un subiect important.
Sperand din toata inima ca cele expuse in acest articol sunt vesti aducatoare de bucurie si speranta, va urez din tot sufletul (cu un accent in plus pentru purtatorii numelui Vasile):
La Multi Ani fericiti Prieteni dragi!

-sursa- http://tristar77.blogspot.ro/-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu