Totalul afișărilor de pagină

8 ian. 2017

INGERII ...

Ingerii sint denumiti Fii ai vietii. Un rang care serveste ca intermediar între Dumnezeu si Om. Îngerii sunt cel mai aproape de pamânt si de lucrurile pamântesti, în timp ce Arhanghelii au mai multe in comun cu regatul ceresc. Ambele ordine sunt foarte asemenatoare si deseori sarcinile lor se întâlnesc. Îngerii au doua mari sarcini. Prima, ei sunt responsabili de protejarea treburilor oamenilor într-o maniera mai directa decât principatele, în loc sa protejeze o întreaga natiune, îngerii protejeaza o anumita familie, un suflet individual, ghidându-l subtil si tinându-l în siguranta, protejându-l împotriva atacurilor demonice.
   De asemenea, ei sunt mesagerii Domnului, actionând ca mesageri nu doar pentru Dumnezeu dar si pentru îngerii din rangurile mai înalte. În Ebraica, sunt numiti mal’akh, înseamnând “mesager”, în persana cuvântul este angaros însemnând “curier”.Atunci cind cerem ajutor ingerilor  ei ne raspund intotdeauna prin inteventie Divina nemijlocita.De exemplu pentru a intelege mai bine atunci cind ne dorim ceva ei ne ajuta si intervin la Divinitate pentru noi cum ar fi :cind cerem un loc de munca mai bun si iatal ca un prieten te suna ca sa te anunte ca minunata companie la care el lucreaza angajeaza in prezent personal,si asa iti dai seama ca ingerii ne raspund prin indrumare Divina,care ne conduce spre direstii benefice datatoare de viata si sanatate care ajung la noi sub forma de sentimente intuitive,idei stralucite,viziuni,vise sau semne.
Prin semne intelegem ca sint cele care includ orice lucru semnificativ dar si simbolic raspunzind intrebarilor sau cerintelor vietii noastre.De exemplu te intrebi daca ingerii sint cu tine si vei vedea asta prin diferite semne subtile de ajutor sau sub aparenta clara cum ar fi un fluture,sau o pana albacare iti apare in cale,etc.Te mai poti intreba care ar fi meseria din domeniul vindecarii pe care te-ai bucura cel mai mult sa o inveti pentru a ajuta nu numai pe tine ci si oamenii,si in citeva zile sau o saptamina pot apare si care aduc in discutie subiectul  terapiei complementare,sau a fitoterapiei,care ne arata clar ca Ingerii prin acesti oameni comunica cu  noi,dar intotdeauna ei asteapta ca noi sa le cerem sprijinul.
  Protectorii si pazitorii nostrii ceresti ne ajuta in orice domeniu si aspect de viata inclusiv sanatatea,fericirea,temerile,cariera,finantele,relatia cu familia si cei dragi,calatoriile,etc.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu