Totalul afișărilor de pagină

5 ian. 2017

Cum sa te protejezi de cuvintele si gandurile de vibratie joasa...

Cuvintele si gandurile sunt resurse pretioase si puternice pe care uneori le folosesti constient sau inconstient impotriva ta sau impotriva altora. De aceea e important sa intelegi puterea gandurilor si a cuvintelor.
Cand le folosesti impotriva ta? De fiecare data cand in dialogul tau interior apar ganduri de genul: sunt gras, imbatranesc, imi cade parul, sunt prost, nu voi reusi niciodata. Astfel iti „otravesti” corpul energetic si emotional.
Cand le folosesti impotriva altora? De fiecare data cand vorbesti de rau o persoana, adica cand barfesti. Barfa este o forma de atac energetic asupra persoanei despre care vorbesti. Daca persoana barfita este in echilibru si armonie, „barfa” se intoarce la cel care a emis-o si il afecteaza direct.

Cand te gandesti la cineva se creeaza un canal energetic intre tine si acea persoana. Daca gandurile au incarcatura negativa si persoana are dezechilibre in corpul energetic, acestea vor avea in timp efecte devastatoare asupra corpurilor subtile. Oricand ai „ganduri negre” despre o persoana, aminteste-ti sa ii trimiti imediat iubire neconditionata si lumina, sa il accepti asa cum ne accepta Divinitatea pe fiecare dintre noi.
Cand te simti vinovat in ganduri, fapte sau vorbe fata de cineva cere-ti iertare la nivel subtil, asa cum ti-am prezentat in articolul Iertarea si iubirea te ajuta sa iti vindeci sufletul. Iti reamintesc ca faci acest lucru pentru tine, nu pentru celalalt.
Controleaza-ti starile de nervozitate, in care ai tendinta sa explodezi in torente de cuvinte de vibratie joasa, sa te lamentezi, pentru ca ii afectezi pe cei din jur care daca sunt vulnerabili vor prelua in mod inconstient energiile negative pe care le emani. De asemenea toate obiectele din jur, inclusiv camera in care te afli se impregneaza cu energiile de vibratie joasa si astfel vor fi afectati toti cei care vor intra in contact cu obiectele sau vor intra in camera. Astfel de descarcari au loc cand nu te curati zilnic la nivel energetic de tot ceea ce ai acumulat. De obicei tendinta este de a te descarca pe persoana care crezi ca este responsabila de nedreptatea ta sau si mai rau pe cei dragi tie.
Reprosurile sunt de asemenea forme de atac energetic, daca sunt spuse cu ura, rautate si furie. Alege sa ii spui cum ti-ar placea sa se comporte persoanei careia ai tendinta sa ii reprosezi ceva.
Cuvintele si gandurile sunt energie pura, energie care nu moare niciodata. De aceea e important sa eviti sa gandesti rau si despre tine si despre ceilalti si sa iti asumi intreaga responsabilitate.
Cum te protejezi de gandurile si cuvintele de vibratie joasa? Prin curatare si crearea unei sfere de lumina care sa te protejeze.
Pasii pe care ii ai de facut sunt:– retrage-te intr-un loc linistit si incepe sa te focalizezi pe respiratie
– vizualizeaza un flux de lumina ce coboara de la Divinitate si te curata, ca si cum iti faci un dus de lumina
– vizualizeaza cum impuritatile se scurg in pamant si corpul tau devine luminos
– multumeste pentru curatarea tuturor energiilor de vibratie joasa pe care le-ai colectat
– focuseaza-ti intreaga atentie in inima ta si vizualizeaza un punct de lumina
– creste acest punct de lumina pana se transforma intr-o sfera de lumina care depaseste corpul fizic
– amplifica luminozitatea sferei de lumina astfel incat sa devina stralucitoare
– trimite catre Divinitate intentia ca aceasta sfera de lumina sa te protejeze de toate energiile care nu sunt spre binele tau cel mai inalt si sa permita transferul energiilor care te sustin in evolutia ta
– observa cum se simte sa fii protejat si lasa acest sentiment sa se impregneze in fiecare celula
– multumeste Divinitatii pentru protectie, ghidare si claritate
– revino usor in momentul prezent avand incredere ca esti protejat de Divinitate in fiecare moment, indiferent de circumstante.
Reaminteste-ti in fiecare dimineata de aceasta sfera de lumina si permite-i sa te protejeze intreaga zi. Prin aceasta protectie magica te vei acorda si mai bine cu Universul si energiile benefice care te inconjoara, care vor deveni tot mai puternice si vor determina o crestere a vibratiei.
Un spirit luminos nu poate fi vazut si atacat de un spirit cu vibratie joasa.
-sursa- http://www.armonieinsuflet.ro/cum-te-protejezi-de-cuvintele-si-gandurile-de-vibratie-
joasa/

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu