Totalul afișărilor de pagină

14 dec. 2016

Cum trimitem iubirea ca energie tamaduitoare...

Pentru a putea sa-i ajutam pe cei dragi, dar si pe noi insine, am grupat citeva sugestii pe care daca le veti pune in aplicare, veti fi uimiti de simplitatea si eficienta lor.
    Nu este vorba de o tehnica care poate sa fie buna sau mai putin buna, ci numai despre puterea iubirii divine.
    In sala de asteptare la medic, practicati meditatia vindecatoare
    Data viitoare cand va veti afla impreuna cu o ruda sau un prieten in sala de asteptare la medic, stomatolog sau oriunde altundeva de acest gen incercati aceasta meditatie vindecatoare.
    Apoi, in loc sa stati pur si simplu si sa va faceti griji sau sa va ginditi la cine stie ce, practicati aceasta meditatie in timp ce asteptati si cu putin antrenament veti descoperi cat de relaxant poate sa fie acest procedeu atat pentru dumneavoastra, cat si pentru cei din jur.
    In plus, in acest fel se obtine si o intarire a organismului prin stimularea proceselor naturale de vindecare. Personalul medical care va ajuta prietenii sau familia va fi, de asemenea, ajutat in timpul procedurii.Anuntati-va intentia, in prima faza.
  In primul rand, spuneti-le prietenilor inainte de perioada de asteptare din sala de asteptare ca le veti trimite Iubire ca sa se relaxeze, sa se intareasca, dar si pentru accelerarea proceselor de vindecare. Nu este vorba de partea emotionala a iubirii, asa cum este cunoscuta de cele mai multe ori, ci de energia ei, care lucreaza pentru binele nostru.
    Relaxarea este esentiala pentru primirea si transmiterea energiei.
    Asezati-va confortabil pe un scaun fara sa incrucisati picioarele, stand cu talpile lipite de pamint, usor departate.
    Tineti spatele drept, fara sa lasati umerii, si asezati-va mainile confortabil ori pe cotierele scaunului, ori in poala.
    Relaxati-va obrajii si maxilarele. Ganditi-va ca acea pozitie va ofera un maximum de relaxare si ca sunteti pregatiti sa primiti si sa trimiteti Iubire, ca si cum ati fi un canal prin care curge aceasta energie divina binefacatoare.
Detasati-va de tot ce-i in jur, de trecut si de viitor.
    Linistiti-va mintea si toate gandurile, inlaturand toate discutiile care au loc la acest nivel. Deschideti-va doar catre Iubirea divina, care lucreaza prin noi. Cereti acest ajutor. Ganditi-va la persoana cu care sunteti si concentra-ti-va sa-i transmiteti aceasta Iubire.
    Zambiti. Fiti prezent, perfect ancorat in timp si spatiu, lasand problemele trecutului si grijile viitorului deoparte. Nu faceti nimic, inchideti ochii, daca se poate, sau cel putin incercati sa nu focalizati ceva anume. Va poate ajuta sa va relaxati daca veti privi putin in sus. Incercati sa va detasati de zgomotele din jur si daca nu puteti asculta o muzica linistitoare, macar incercati sa va auziti si sa urmariti zgomotul produs de respiratie.
Rugati-va ca Iubirea divina sa se directioneze spre cine doriti
    Exprimati-va intentia ca Iubirea divina sa curga spre persoana dorita si sa o ajute. Puteti chiar sa spuneti o rugaciune de genul: Binecuvanteaza-l acum pe… (spuneti numele persoanei respective) si pe cei care-l ajuta.
    Vizualizati persoanele vizate fericite si sanatoase.
    Stati linistiti si lasati aceasta energie sa se miste in voie, fara sa fie fortata. Nu incercati sa va detasati de rezultatele pe care le asteptati. Nu vorbiti, cantati sau mancati. Doar lasati energia libera sa-si urmeze drumul indicat. Vizualizati acea persoana intr-o stare de sanatate optima, vesela, fericita si implinita.
    In liniste observati si anticipati tot binele care se va revarsa asupra prietenului sau rudei dumneavoastra prin intermediul energiei divine plina de iubire.
    Nu uitati sa multumiti si sa va bucurati pentru tot.
    Bucurati-va si multumiti pentru acest dar. Multumiti in numele persoanei care a primit fluxul energetic binefacator si apoi incheiati sesiunea de meditatie, ridicandu-va usor si revenind la starea anterioara, bucuros ca ati putut fi de folos.
Fenomenele cu care ne putem intilni sint diverse
    In timpul si dupa aceasta meditatie tamaduitoare va veti simti relaxat si energizat. Unele persoane povestesc ca simt in palma diverse senzatii de caldura, rece, pulsatii, furnicaturi, dar este foarte posibil sa nu simtiti nimic deosebit. Aceste senzatii ciudate resimtite la nivelul palmelor sau lipsa lor nu au nici o importanta deosebita.
    Nu confundati Iubirea divina cu cea atat de popularizata.
Amintiti-va ca Iubirea despre care am vorbit aici nu este ceea ce numim in viata de zi cu zi iubire. Iubirea divina are o calitate net superioara, este de o vibratie aparte si este infinita.De asemenea, nu trebuie sa uitati ca nu sunteti decat un instrument, un canal prin care fluxul energetic este directionat dinspre divinitate spre persoanele care au nevoie de vindecare.
    Nu blocati fluxul energetic implicandu-va emotional sau prin manifestari egoiste.
    Procedura nu inseamna ca trebuie sa dati din energia dumneavoastra si ca foarte curand veti resimti o slabiciune, ca va veti imbolnavi renuntand la rezervele energetice acumulate.
    Amintiti-va ca energia vindecatoare este de natura divina si are darul de a va ajuta sa nu va implicati ego-ul in acel proces. Atunci cand sunteti implicati emotional sau egocentrici in acel proces de vindecare, fluxul energertic va fi blocat. Majoritatea bolilor apar in prima faza ca un deficit energetic
    Retineti ca singura dumneavoastra sarcina este sa canalizati acea energie binefacatoare si sa mentineti acest canal cat mai curat si pur posibil pentru ca fluxul iubirii divine sa curga lin fara intreruperi. Pentru restul – vindecare, instalarea unei stari de bine, relaxare – lasati divinitatea sa lucreze.
    Nu incercati sa-i ajutati pe ceilalti identificandu-va cu durerile si problemele lor, ci oferindu-le un supliment de energie divina necesara sa rectifice problemele de sanatate, pentru ca asa cum se stie, majoritatea bolilor apar in prima faza, ca un deficit energetic. Intre terapeut si pacient apar unde cerebrale de o factura speciala
    In tratamentele similare acestui tip de meditatie tamaduitoare, cercetatorii au observat aparitia unor unde cerebrale care au loc intre terapeut si clientul sau, indiferent daca acestia sunt in contact fizic sau nu, in camere diferite sau la distanta.
    Nu este vorba in nici un caz de un efect gen placebo in aceste meditatii tamaduitoare. Rezultatele sunt intotdeauna pozitive, fiind de cele mai multe ori remarcabile, chiar miraculoase si nu exista efecte negative.
    Practicati-o si va veti convinge!
Nota: Nu cunosc autorul, important este ceea ce a scris.Indiferent cine e el ca persoana ii multumesc lui si Celui care l-a ghidat, povatuit sau a transims prin el!


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu