Totalul afișărilor de pagină

9 dec. 2016

GLANDA PINEALĂ, locul unde sufletul se întâlnește cu Dumnezeu...

Cercetătorii de la Universitatea Cambridge au făcut un anunț important. După trei ani de cercetări, ei au descoperit locul unde se află sufletul. Da, ați citit bine!
Experimentul s-a realizat pe mai mulți subiecți care în momentul testării trebuiau să mediteze, să spună o rugăciune sau să citească o carte religioasă.
La toți subiecții s-a observat un fenomen excepțional. Glanda pineală care se află în talamus, în momentul în care subiectul medita sau spunea o rugăciune, activitatea glandei se intensifica.
Profesorul Monroe, coordonatorul proiectului, a declarat că în momentul în care subiectul se ruga, glanda devenea hiperactivă. Toată activitatea creierului era concentrată în glanda pineală care, de obicei, are o activitate redusă.
Imaginile au fost surprinse prin rezonanță magnetică. Monroe a mai declarat că în momentul când subiectul se ruga, glanda pineală strălucea.
În multe civilizații glanda pineală era asociată cu sufletul. Cercetătorii de la Cambridge sunt primii care au demonstrat acest lucru.
Filosoful Decartes afirma că glanda pineală este lăcașul sufletului și este locul unde se formează gândirea noastră.
În anul 1950, neurochirurgul britanic, Frederick Gibbs a declarat că glanda pineală a lui Hitler era atrofiată, motiv pentru care nu avea suflet.
Glanda pineală este un organ minuscul care are forma unui con de pin. Este singurul organ din creier care nu este divizat. Funcția precisă a acestui organ este necunoscută. Se știe că este foarte sensibilă la unde, reglează somnul și regularizează dezvoltarea sexuală a fiecărei persoane.
Glanda pineală prezintă caracteristicile unui ochi atrofiat, de aici și denumirea Al treilea ochi.
Dimetiltriptamina este o moleculă care se găsește în plante, în animale și în corpul uman. În momentul în care o persoană moare și chiar la câteva ore după ce inima nu mai funcționează, glanda pineală produce o cantitate mare de astfel de molecule.
Dimetiltriptamina este o substanță psihotropă.
La vechile civilizații era obiceiul ca, înainte de începerea unui ritual religios, să fumeze plante care conțineau această substanță. Considerau că intrau într-o legătură puternică cu lumea morților.
-sursa- http://www.efemeride.ro/glanda-pineala-locul-unde-sufletul-se-intalneste-cu-dumnezeu-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu