Totalul afișărilor de pagină

18 dec. 2016

Studiaza Legile Universului - Abundenta afirmatii...

Afirmatie foarte puternica :Sunt foarte recunoscător și foarte fericit acum, pentru că mari sume de bani, în cantități tot mai mari și din mai multe surse diferite,  se grabeasc  sa vina  la mine în mod constant și continuu!

 

Banii vin la mine usor si fara efort…Bogatia curge in mod constant in viata mea…Actiunile mele creaza in mod constant prosperitate…Sint aliniat cu energia abundentei.

Sint foarte fericit si recunoscator ca banii vin la mine in cantitati tot mai mari din orice sursa , in mod continuu.

Sint recunoscator pentru ceea ce am acum si pentru tot ceea ce primesc acum.

 

In fiecare zi atrag si economisesc si mai multi si mai multi bani.

In infinitatea vietii unde sint acum, totul este perfect, intreg si complet. Sint unul cu DUMNEZEU care m-a creat. Sint deschis total si receptiv la fluxul abundent al prosperitatii pe care Universul mi-l ofera. Toate necesitatile si dorintele mi se implinesc chiar inainte sa cer, sint condus si protejat de Divinitate si fac alegeri care sint benefice mie. Ma bucur de succesul altora, stiind ca este o abundenta pentru  toti. Imi intaresc continuu constiinta privind cunoasterea abundentei si asta duce  la o crestere constanta a surselor mele de venituri.Bunurile mele vin de oriunde si de la orisicine. Totul este perfect in lumea mea.

In fiecare zi siind orice mod, devin si mai mult, si mai mult prosper.Inline image

Prosperitatea mea este nelimitata, succesul meu este nelimitat acum.Exista o singura cale sa dezvolt ADEVARATA Credinta, nu pur si simplu motivatia care va disparea urmatoarea zi. Aceasta metoda poate fi spus intr-o singura propozitie : “Repetitia aceluias gind mereu si mereu si mereu din nou, este ceea ce duce la o Credinta crescuta. Faci acest lucru prin afirmatii si printr-o constanta repetitive “

 

  • Vizualizeaza-te pe tine in acest gind : Vizualizeaza-te pe tine traind cu lucrul pe care-l vrei (o slujba f.buna, o noua afacere, avind o sanatate perfecta, a familie minunata…)Creaza-ti o vizualizare a tot ceea ce vei face cind tu deja traiesti acel vis si in curind vei realiza ca, cu cit vei repeta mai mult aceasta, mai mari si mai realizabile sansele de a realiza acest vis sint
  • Nu-ti imagina doar picturi statice, dar imagineaza-ti actiuni ale visului ! Incearca sa simti miscarile, sa auzi vorbele pe care le vei spune, auzi cum altii te felicita ptr succesul tau.Unica persoana care poate sa creeze o viziune  (o cale ptr viata ta) esti tu si aceasta viziune poate sa fie orice ceea ce tu doresti. Iti poti face o tabla cu fotografii (un colaj de fotografii de pe internet sau din reviste cu  ceea ce reprezinta ceea  ce-ti doresti, un poster, etc) ptr a pune aceste mari forte in miscare si sa dai un impuls vibratiilor tale tot timpul cind te uiti la ele.Deci pune-ti o tabla (un carton cu fotografii) a viziunilor tale in camera ta, aranjeaza-ti o imagine motivationala pe computerul sau pe celularul tau ca fundal, pune o fotografie cu dorinta ta pe frigider sau pe garderopa si fa in asa fel incit sa-ti amintesteti emotiile si sentimentele cind iti atingi scopul tau.

    Cautati intii securitatea in interiorul vostru.

    Deci intotdeauna intii cautati securitatea in interiorul vostru ! Niciodata nu incercati sa luati ceva de la altii, in loc sa daruiti ! Controlati-va lumea voastra interioara si creati-va o perfecta stima de sine si o auto-imagine a voastra. Gasiti o Securitate inauntru vostru si intotdeauna aceasta se va mainifesta in lumea voastra de afara. Aceasta este legea !Urmatoarea pe lista este sa te iubesti pe tine. De fapt, legea atractiei, nu se va indeplini daca tu, subiectul, nu te placi pe tine insuti. Daca esti capabil sa te iubesti pe tine si sa bucuri de fiecare miscare in viata, atunci altii vor face la fel. Asta este deoarece factorii care sint la fel se vor atrage unul pe altul.De aceea mergi in fata oglinzii si striga tare “Ma iubesc pe mine !” Uita-te la tine in ochii tai ! Saruta-ti mina si nutreste un adevarat sentiment de dragoste si de placere ptr sufletul si corpul tau.

    Esti ceea ce gindesti.

    Este foarte important sa intelegi ca mintea ta este ca o banca mentala. Asta inseamna ca daca ai ginduri pozitive, contul tau bancar de sentimente grozave, creste.

    Ai grija la cuvinte.Deci ai grija cind folosesti cuvintele tale, nu numai cu alte personae, dar si cu tine. Fiecare cuvint spus tare, este ca o afirmatie pe care ti-o spui tie si altora.Petrece cel putin 15 minute, in fiecare zi sa meditezi sau sa faci ceva care te face fericit. Asta inseamna sa-ti asculti cintecul favorit, sa te reconectezi cu cineva pe care l-ai uitat printe alte lucruri, sa exersezi in sala de gimnastica, sa scrii o carte, sa privesti anumite filme spiritual sau documentare, sa te plimbi in parc sau sa asculti la ciripitul pasarelelor incintatoare.

    Studiaza Legile Universului

    -sursa- Universul Sacru al Iubirii.

  Inchei cu Trebuie sa Traiesc.

gabriella.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu