Totalul afișărilor de pagină

10 apr. 2017

Ce este Reiki? ...

Despre Reiki s-a tot scris si se va scrie in continuare. De ce? Pentru ca, in primul rand, este un subiect care atrage, care intriga, care umple sufletul de Iubire si Speranta. Speranta ca poate Fi Bine TOTUL. Apoi, poate ai observat si tu, oamanii au inceput sa fie tot mai preocupati de cine sunt, cum pot deveni mai buni, cum pot avea mai mult succes si armonie in viata lor si care este rolul lor in aceasta existenta. Usor, usor oamenii se deschid spre Cunoastere. 
Traim vremuri extraordinare in care se simt tot mai intens energiile care coboara spre Pamant, iar noi devenim tot mai constienti de efectele lor asupra noastra. Apar constientizarile si starile gen „Stiu!”... Constientizarile fiecaruia sunt diferite si pot avea efecte foarte puternice, producand uneori teama. Dar nu avem de ce sa ne temem. Din contra, avem toate motivele sa ne bucuram. Energia aceasta are rolul de a ne ajuta sa Devenim Ceea Ce Suntem.

Te intrebi, poate, ce inseamna asta? Iti voi spune, dar nu acum. Iti promit ca iti voi explica intr-o intalnire viitoare.
Acum sa revenim la Reiki...

Nu am sa reiau tot ce s-a scris de-a lungul timpului despre acest subiect. Consider ca nu ar avea sens sa dau copy-paste informatiilor. Ele sunt accesibile pe internet si in cartile de specialitate. Totusi, daca cineva doreste sa o fac... sa ridice doua degete si sa solicite. Ma voi confirma cererii. Pana atunci, insa, am sa ma rezum doar la a prezenta ce am descoperit, primit si constientizat eu pana acum. Voi prezenta adevarurile la care am avut si am acces pana in acest moment. Acestea este posibil sa ii intrige pe unii, nefiind de acord cu ele. Fiecare cu treaba lui. La fel de bine este posibil ca aceste adevaruri sa se schimbe (sau sa se completeze cu alte informatii) pe parcursul evolutiei mele. De ce spun asta? Pentru ca nu exista un Adevar Absolut. Fiecare are acces la Parti de Adevar in functie de nivelul de evolutie la care se afla. Plus ca orice terorie trebuie revizuita periodic pentru a nu se perima. Voi detalia si acest subiect in viitor.



Reiki...

Reiki este un sistem de vindecare cu palmele. 

Reiki este si un sistem de evolutie spirituala.

Reiki purifica, echilibreaza, armonizeaza, energizeaza si vindeca toate structurile sistemelor vii (structura fizica, emotionala, mentala si spirituala). Pune in Ordine si Armonie energia noastra cu cea a Universului.

Reiki deblocheaza si deschide chakrele. Ai astfel acces la energia divina a Universului care incepe sa curga prin tine restabilind legaturile cu Sursa Divina.

Reiki deschide fiecaruia Calea proprie, conform planului divin.



Efectele energiei Reiki se simt imediat. Este de ajuns sa ai acces chiar si o singura data la aceasta energie si deja simti cum lucrurile se schimba. In Bine! Devii mai plin de energie, mai atent la ceea ce se intampla in jurul tau, mai increzator in tine si in ceilalti, starea de sanatate se imbunatateste, relatiile cu ceilalti sunt mult mai bune datorita faptului ca emiti pe o alta frecventa. Te intrebi, probabil, daca exista reactii adverse. Iti raspund ca nu. Reiki nu are efecte adverse sau nocive. Singurul lucru mai "neplacut", poate, este ca Reiki te rearanjeaza si iti rearanjeaza viata si relatiile dupa planul divin si asta poate insemna uneori (in functie de nivelul de dezordine din tine si viata ta) schimbarea radicala a ta, a vietii tale, a relatiilor tale. Asta poate sa doara si sa para ceva rau, dar te asigur ca Totul e Bine. Si daca ajungi la acel nivel al existentei tale... esti Binecuvantat! Caci esti pe maini Bune!Cel mai important lucru despre Reiki si ce iti recomand sa retii este ca: Reiki nu poate fi definit in cuvinte, oricat de bun ai fi in ale exprimarii. REIKI SE SIMTE! Si se simte diferit de catre fiecare in parte.


Accesul la energia Reiki se face cu ajutorul unui Practicant sau a unui Maestru Reiki in cadrul unei sedinte de terapie sau a initierilor in diferite sisteme.



Terapia Reiki consta in aplicarea palmelor pe diferite zone (cu sau fara atingerea acelor zone) si transmiterea de energie (Lumina) folosind sau nu diferite simboluri specifice. O sedinta poate sa dureze de la cateva minute pana la cateva zeci de minute. Sedintele se pot repeta cat de des simti ca ai TU nevoie. La cerere, se poate masura numarul de sedinte la care trebuie sa participi, insa eu am deplina incredere in capacitatea sufletului tau de a simti exact cat, cum si ce are nevoie.




-sursa- http://enchantingreikicrystals.blogspot.ro/2013/08/ce-este-reiki.html

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu