Totalul afișărilor de pagină

20 apr. 2017

Nu-ti mai consuma energia cu trecutul...

Trebuie sa stii ca tot ce ti s-a intamplat in trecut, pozitiv sau nu, s-a intamplat pentru ca tu ai permis asta. Poate ca a trebuit sa inveti ceva, sa repari ceva, sau sufletul tau stia ca poti sa evoluezi doar daca treci prin acea experienta. Cu cat dai mai mult vina pe altii, cu atat mai des te vei izbi de alte asemenea situatii. Este nevoie de curaj sa depasesti acele moment in care ai simtit ca-ti pica cerul in cap, dar tu esti singurul care se poate ajuta. Si ajutorul incepe cu dorinta pentru o existenta mai buna.
Trebuie sa ai credinta sa vezi ca ceea ce te asteapta in viitor va fi mult mai maret decat ceea ce ai lasat in spate, insa de tine depinde asta. Poti sa evoluezi si sa nu mai suferi doar daca alegi sa ierti. De acord cu tine, nu este usor de facut, dar tu esti singurul pe care il ranesti in caz contrar. Cu cat nu poti trece mai mult peste ce s-a intamplat in trecut, cu atat te vei simti mai vinovat in prezent. Cu cat te simti mai vinovat in prezent, cu atat viitorul va fi mai intunecat.
Energia ta trebuie sa fie directionata catre prezent si viitor, nu trecut. Daca continui sa privesti in spate la ce s-a intamplat, si la vina pe care consideri ca ai avut-o, nu ai cum sa ai un altfel de viitor. Este ca si cum ai conduce si te-ai uita mereu in oglinda retrovizoare. La un moment dat te izbesti de ceva.
Nu conteaza ce spun ceilalti despre cum ai tratat cu trecutul tau, cum si ce faci in prezent, sau ce planuri ai cu viitorul tau. Conteaza ce spui si ce iti spui tu insuti in legatura cu asta
-sursa- http://www.emiliamogosanu.com/2017/04/12/nu-ti-mai-consuma-energia-cu-trecutul/

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu