Totalul afișărilor de pagină

29 apr. 2017

Kryon "Cele cinci mari amăgiri ale energiei vechi" ...

Această transmisiune a fost oferita în Salt Lake ,Utah în 21 ianuare 2017
Salutări, dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Iubirea are multe fețe, iar compasiunea este cuvântul pentru noua energie pe care o vedem pe un pământ care evoluează.

Am petrecut mult timp cu voi toți, oferindu-vă mesaje despre ceea ce este posibil și despre ceea puteți face în această nouă energie. Subiectul în această seară este despre ceea ce A FOST în vechea energie și despre adevărurile pe care le aveați pe atunci. Vom numi acest mesaj „Cele cinci mari amăgiri ale Energiei Vechi“. Prin toate acestea, descriem ceva ce a fost, și nu ceva ce încă mai este.

Dragilor, este foarte dificil să vă oferim un principiu de bază fără ca acesta să sune jignitor, dar oamenii încep să se maturizeze. Chiar și acum când mă aflu în fața acestor grupuri și simt intuiția voastră, pot simți întrebările pe care le aveți. Pot simți că valoarea compasiunii începe să se arate, și chiar persoanele de aici, din această cameră încep să fie elevate dincolo de ceea ce au fost în urmă cu patru ani.

Există noi întrebări înțelepte care sunt puse și care nu reflectă neapărat o energie mai veche, cu toate astea cel mai important lucru, dificultățile tuturor oamenilor care ascultă acest mesaj, este cum să scape de influența vechiului. Acesta v-a contaminat, v-a afectat, și v-a făcut să fiți mai puțin decât ceea ce sunteți cu adevărat. Astfel că, eu sunt aici pentru a le identifica, astfel încât să puteți trece peste ele.Unele vor suna familiare.N-am mai oferit până acum aceste elemente într-un pachet de genul acesta. Acesta este un moment de celebrare pentru ca fiecare lucru pe care am de gând să vi-l spun acum este o energie veche care aparține trecutului. Cu toate astea, trebuie să le auziți pentru a avea o listă de verificare ca voi să bifați și să spuneți, „Nu mai dorim aceste lucruri, nu acum.“ Acest lucru este, de asemenea, valabil pentru aceia dintre voi care încep să realizeze, „Ei bine, știu că am trecut dincolo de toate aceste lucruri, dar eu încă mai simt un pic de ele în interior.

Dragilor, nu puteți petrece o viață întreagă într-o singură paradigmă numai pentru a o da la o parte și a vă restarta complet în doar câțiva ani. Aveți resturi ale amăgirilor pe care le purtați cu voi, și poate unii dintre voi trebuie să le audă.

Atunci când copiii cresc, există o inocență și frumusețe în viața lor. Există o mitologie frumoasă, fabule și metafore și povestiri pe care le oferiți de multe ori copiilor voștri pentru a-i face să se simtă mai bine în ceea ce-i privește. Le oferiți lucruri minunate în care să creadă, și anumite anotimpuri cu așteptări interesante, astfel încât aceștia să fie pregătiți pentru viață mai bine, într-o manieră mai pozitivă. Apoi, ei cresc și au treptat înțelepciunea să renunțe la o parte din mitologia și unele dintre povestiri. Ei văd un adevăr mult mai profund. Ei încep să se concentreze pe ceea ce este viața iar lucrurile copilărești sunt abandonate.

Nu vreau să spun aceste cuvinte, dar sunt nevoit: energia veche este plină de lucruri copilărești. Există lucruri asupra cărora omenirea a stăruit într-o paradigmă care a fost o amăgire, deoarece energia veche pictează o imagine, o mitologie, și vreau să vi-o descriu element cu element. Fiecare dintre acestea este o celebrare, pentru că acestea nu mai există.Cele cinci mari amăgiri ale Energiei Vechi

Numărul unu : Aici este o învățătură a energiei vechi iar învățătura decurge așa: Totul se repetă și, prin urmare, nu este nimic nou sub soare. Prin urmare, viitorul va fi pur și simplu mai mult din trecut, fără speranță de îmbunătățire. Acesta oferă un sentiment de lipsă de speranță atunci când vă dați seama nu este nimic nou. Acest lucru privește în principal conștiința umană și natura umană. Când priviți înainte, aveți doar un singur model de referință, iar acesta este oroarea a ceea ce s-a întâmplat în trecut.

Dragilor, într-adevăr, așa obișnuiau să fie lucrurile în trecut. Toate lucrurile pe care ar fi trebuit să le așteptați cu nerăbdare s-au bazat pe lucruri care revin și se întâmplă din nou.Energia veche a amăgirii spune că niciodată nu veți ieși din natură umană, care v-a adus război după război. Mulți vor spune că acum este posibil să aveți o pauză frumoasă, proaspătă dar că apoi cu siguranță va urma un alt război. Acest lucru se datorează faptului că acesta a existat întotdeauna înainte. Argumentul pentru amăgire este aceasta: De ce v-ați aștepta la ceva diferit de ceea ce ați avut? De ce ați crede că natura umană s-ar schimba? Răspunsul energiei vechi este ? Nu vă puteți aștepta la lucruri care ies din cercul istoriei umane. Totul este întotdeauna la fel. Istoria se repetă.

Amăgirea este în vigoare chiar și astăzi. Privind în jurul acestei planete și ascultându-i pe cei care vorbesc, ce spun? Se așteaptă ca lucrurile din trecut să se repete ! Ei sunt preocupați pentru că ceea ce s-a întâmplat în trecut, va fi modelul viitorului, iar ei deja îl așteaptă.Dragilor, voi ați întors pagina și ați trecut de punctul critic, pe care anticii vi l-au dat ca profeție. Voi începeți să accelerați ceea ce este intuiția și înțelepciunea voastră iar voi începeți evoluția voastră în zonele pe care nu le-ați mai abordat înainte. Acest viitor din fața voastră nu a mai fost scris. Nu se află deloc pe drumul din trecut. Pe fiecare dintre aceste amăgiri am de gând să vă cer să le rescrieți în psihicul vostru. Chiar acum ați putea spune, „Dragă Spirit, am înțeles acest lucru. Știu că viitorul a fost rescris și că este umplut cu puritatea, frumusețea și compasiunea noii schimbări. Eu știu că îmi pot cârmui viața în acel ocean frumos, senin, care nu a mai existat înainte care se numește viitorul meu.“ Aceasta este noua energie, care este aici! Se poate spune, de asemenea, „eu declar acum că renunț la amăgirea că viitorul trebuie să fie ceva ce am văzut până acum. Ceea ce vine este complet nou.

Numărul doi: Nu puteți merge mai departe. Ați încercat și iar ați încercat, dar există întotdeauna ceva care va înfrânge obiectivul vostru inclusiv voi. Simțiți că există o stagnare la care veți ajunge care este aproape acolo. Apoi, întotdeauna se va întâmpla ceva ce vă va priva de ceea ce aveți nevoie. Motivul invocat pentru acest lucru se datorează faptului că energia întunecată a acestei planete v-a menținut întotdeauna în această cutie. Prin urmare, există o complacere care spune: „Acest lucru este destul de bun.“

Prietenii vă spun în mod diferit. Ei spun, „Acest lucru, sau ceva mai bun. Fii mai pozitiv în ceea ce te privește.“ Voi spuneți, „Ei bine, asta e un lucru frumos pentru tine, dar eu cunosc realitatea paradigmei în care mă aflu. Nu voi fi în stare să trec peste un anumit nivel. Nu pot merge mai departe.“Ce amăgitor este acest lucru! Este construit într-o energie mai veche pentru a vă menține în control dragii noștri. Amăgirea este un instrument al energiei vechi pentru a vă împiedică să vedeți un adevăr mai extins. Dacă omenirea simte câ este blocată acesta va fi! Știți cât este de ușor să fiți controlați de către alții atunci când nu credeți că puteți ajunge mai sus, decât sunteți? Foarte uşor.

Nu este nici un secret faptul că au existat mulți care v-au controlat ani de zile. Ei controlează planeta și economiile întregi, iar voi aveți chiar și nume pentru ei. Ei au avut succes timp de secole, din cauza unei energi mai vechi, mai întunecate, și pentru că voi sunteți amăgiți când simțiți că nu veți ajunge dincolo de un anumit punct. Asta e tot ce e necesar- resemnare și teamă din partea publicului.

Noua paradigmă care se dezvoltă din 2012 șterge acest lucru complet și spune că voi începeți să vă treziți literalmente, cu o Akashă care își amintește. Ce „își amintește“ este că sunteți puternici și că puteți crea o altă realitate. Începe să vă spună, „Există acum talente disponibile pentru voi care nu le-ați avut niciodată în această viață, care încep să se arate.Vă aflați pe o cale care nu ați mai văzut-o încă care vă va duce la ani lumină înainte de locul în care vă aflați acum. Tot ceea ce doriți să realizați în această energie este posibil, susținuți de această conjunctură.

Verbalizați acest lucru:.. „Dragă Spirit, nu voi mai rosti niciodată cuviinte de neputiință. Dragă Spirit, eu știu că există lucruri pentru mine dincolo de ceea ce îmi pot imagina. Indiferent cât de bătrân sunt, știu că pot merge mai departe decât am mers vreodată. De fapt, eu sunt deja acolo, pentru că sunt o parte a transformării și nu o parte a vechilor amăgiri.Numărul Trei: Nu sunteți vrednici. O, dragii noștri, chiar și unele dintre cele mai recente channeling-uri pe care le-am dat au abordat această temă într-un mod profund. Cum pot face acest lucru încă o dată, fără a insulta copilul din voi? Cum ați putea crede vreodată pe cineva spunându-vă că v-ați născut murdari? Cum ați putea crede acest lucru, când în interiorul vostru se află măreția creatorului? Este peste tot în jurul vostru - Dumnezeu este în interiorul vostru!

Cum ar putea spune cineva : „Nu-l merit pe Dumnezeu“? Ați spune asta copiilor voștri? Vizualizați copilul în fața voastră și spuneți: „Tu ești născut murdar. Nu te voi iubi până când nu vei face ceva pentru a câștiga acest lucru.“ Ați spune asta copiilor voștri ? V-ar face asta vouă creatorul iubirii ? Cât de copilărească este această amăgire, totuși este paradigma unei planete aflate în energia veche a inconștienței - în întuneric - în acest loc ați fost.

Omenirea este atât de dispusă să creadă ín aceste lucruri ne-Dumnezeiești-, și a trăit cu grandios cu aceste crezuri atât de multe secole, încât deși nu au deloc nici o logică spirituală,aceste lucruri sunt acceptate. Din nou și din nou, v-am spus că ați venit cu o prejudecată a nevredniciei , și pentru a sublinia, toată lumea din jurul vostru, care este important vă va spune că este corect. Unii sunt atât de părtinitori încât ei cred că nu sunt demni de a fi nici pe planetă în sine! Apoi mantrele încep: „Dumnezeu nu te iubește pentru că esti murdar.Întreaga omenire nu merită iubirea lui Dumnezeu.“

Dragilor, asta este o amăgire. Este cea mai mare minciună din energia veche, care a avut loc vreodată pe această planetă. Acesta vă menține în frică și în întuneric. Copiii ar putea crede această amăgire, dar nu o rasa avansată de oameni care se trezesc la adevărul, a cine este Dumnezeu - și la faptul că oamenii au această divinitate în interiorul lor. Ei sunt „plăsmuiți după chipul Său“! Voi sunteți vrednici de a fii aici! Respirați adânc și spuneți: „Nu numai ca eu sunt vrednic, eu sunt foarte vrednic.“ Niciodată în istoria omenirii nu ați fost atât de vrednici cum sunteți acum pentru a rezolva problemele acestei planete și a intra într-o situație fără nici un război mondial în viitor. Veți fi o civilizație care poate începe o acțiune plină de compasiune. Ignorați tot ceea ce vedeți la știri! Asta pentru că vă trage în jos. Știrile nu raportează decât energia veche, ați observat? Tot ceea ce este transmis în emisiunile voastre este aproape exclusiv în aliniament cu energia veche. Acest lucru se datorează faptului că acea paradigmă ,nu a murit pentru ei. De fapt,ei sunt căsătoriți cu difuzarea paradigmei vechi, care moare încet,iar ei vor observa acest lucru în curând.

Suflet bătrân, tu știi mai bine. Tu ești vrednic! Stai acolo pentru un moment și cunoaște că esti vrednic. Fiecare maestru care a pășit pe această planeta v-a spus acest lucru - Dumnezeu este în interior! Dumnezeu Cel Atotputernic care a creat această galaxie v-a creat după frumosul Său chip. Așadar acordați-vă un moment, respirați și spuneți: „Spre deosebire de vechea energie și amăgirea pe care am avut-o, eu nu mai accept ceea ce mi s-a spus.Am fost născut în splendoare pentru că îl am pe Dumnezeu în interior și tot ceea ce văd este format din Dumnezeu. Eu îl văd pe Dumnezeu pretutindeni, în toată lumea, și onorez acest frumos adevăr. Sunt vrednic să-l văd, și eu sunt el. Amin.“ Acesta a fost numărul trei.

Numărul patru : Această amăgire este atât de profundă și evidentă că am spus-o de mai bine de 26 de ani. Atât de profundă este și totuși atât de prost înțeleasă. De ce ați lua vreodată sursa de iubire atotputernică a Universului și i-ați atribui o conștiință umana? Dumnezeu nu este un om!Nu este nimic mai pur în Univers decât iubirea lui Dumnezeu. Nu aveți nici un concept despre cât de pură este. Este dincolo de raționamentul vostru, dincolo de tot ceea ce v-ați putea imagina. Puterea iubirii este energia creatoare a vieții însăși. Iubirea și compasiunea sunt elementele pure ale lui Dumnezeu și nu există nimic altceva. Deci, cum se face că gândirea„modernă“ prezintă istoria unui Dumnezeu care a purtat războaie în ceruri, sau „îngerii căzuți prin dezacorduri cu Dumnezeu“? Pe urmă vi se spune, „Dumnezeu nu este fericit în ce vă privește pentru că ați făcut asta și asta. De fapt, Dumnezeu este pe cale să vă pedepsească pentru totdeauna pentru că ați făcut asta și asta.“Cât de tare îl puteți umaniza pe Dumnezeu? Cât de disfuncțional îl puteți face pe Dumnezeu? Intelegeți mitologia și conștiința de-copil care crede că Dumnezeu acționează ca un om ? V-ați gândit vreodată că acest lucru ar putea fi o amăgire totală.

Dumnezeu este creatorul Universului. Conștiința lui Dumnezeu este la ani lumină de modul în care gândește un Om, totuși atât de mult din ceea ce credeți sau vi s-a spus are un Dumnezeu care gravitează în jurul judecății, pedepsei, și oroorii unei vieți de apoi chinuitoare pentru voi și copiii voștri. Nici unul dintre aceste lucruri nu sunt de la Dumnezeu. Toate acestea sunt din conștiința umană mai joasă, atașate de ideea de Dumnezeu. Dragilor, este o paradigmă a unei energii mai vechi, care creează o mitologie potrivit căreia Dumnezeu este asemeni unui tată uman răufăcător.Magnifici și vrednici ,sunteți născuți! Sunteți imaginea lui Dumnezeu ! Aceasta este Ființa Umană.V-ați născut cu un plan divin care vă oferă alegerea între lumină și întuneric, alegerea liberă de a-l vedea sau nu pe Dumnezeul din interior. Rescrieți ce vi s-a spus, cine este Dumnezeu, și vedeți-l cu acuratețe. De la prima suflare a nașterii voastre Dumnezeu este ca un părinte binevoitor, care este atât de divin încât numai iubire există indiferent de ceea ce faceți. Nu ați venit aici pentru a fi pedepsiți ! Dumnezeu vă oferă numai ajutor și bunăvoință, indiferent de ceea ce faceți. Cu alegerea liberă puteți face orice, dar atunci când aveți posibilitatea de a alege liber să vedeți cine este Dumnezeu, viața voastră începe sa se schimbe iar voi începeți să vedeți imensa frumusete care a existat întotdeauna , a unui parteneriat adevărat cu Sursa Creatoare.

Este imposibil ca Dumnezeu să vă judece. Vă dați seama că oamenii au conceput un Dumnezeu spiritual disfuncțional care ar fi mult mai rău cu voi decât ați fi voi cu proprii copiii? O ființă umană nu ar face copiilor săi, ceea ce credeți că v-ar face Dumnezeu vouă. Folosiți-vă înțelepciunea și logica spirituală de la Dumnezeu și treziți-vă la un adevăr care este magnific și plin de compasiune, iubire și frumusețe. Cine este Dumnezeu? Este Dumnezeu creatorul Universului și o parte din toate celulele voastre un fel de entitate care se uită la voi într-un mod care creează frica și imaginea unui iad pentru totdeauna, dacă nu reușiți? Este timpul să vedeți această amăgire și să cunoaștieți că adevărul este spectaculos de diferit și umplut cu splendoarea unui Dumnezeu iubitor, binevoitor, și personal.

Numărul cinci: Întunercul este în control. Acesta este legat de numărul doi, dar îmbunătățit. L-ați văzut în războaie și în dictatorii care au avut aparent sprijinul deplin al răului. L-ați văzut prin toată natura umană atunci când omul alege întunericul în locul luminii. Energia joasă a fost întotdeauna în control, iar rasa umană a fost manipulată pentru bani. Vi s-a spus asta toată viața.Amăgirea de astăzi este că acest lucru se întâmplă în continuare, că rasa umană continuă să fie manipulată, așa cum a fost în toată existența ei de către cei care au fost puternici, lacomi și bogați. Dragilor, rezidul acestui lucru este încă aici, pe măsură ce vă treziți încet la un adevăr mai mare. Dar ar trebui să știți că lumina este câștigătoare. Întunericul nu mai este în controlul acestei planete.

Dovada nu este subtilă, iar dacă credeți ca este, ce s-a întâmplat în anii '80, atunci când nu ați avut războiul profețit? Ce s-a întâmplat când ați trecut de obstacol și nu ați avut parte de Armaghedon în anul 2000? Ce s-a întâmplat în anul 2012, cu celebrarea trecerii masei critice ? Vi s-a spus că era sfârșitul timpului! Deloc. A fost în schimb „începutul unui nou timp“. Acesta nu mai este un pământ controlat de întuneric. Este trezirea dincolo de oricare dintre profețiile vechi, și totuși amăgirea în privința controlului din partea întunericului este încă înrădăcinată în voi, nu-i așa? Conspirațiile încă abundă, chiar dacă acum lipsește esența de bază din sursa lor.

Dragilor, v-ați putea acorda un moment pentru a proclama această nouă energie ca o afirmare: La fel ca toate celelalte amăgiri din trecut, v-ați putea acorda un moment pentru a spune, „Dragă Spirit, eu sunt în controlul vieții mele Lumina este în controlul acestei planete și încet va ilumina umbrele, alungând întunericul de parcă n-ar fi fost niciodată. Lumina este câștigătoare în această nouă energie.“ Nu veți mai gândi niciodată că întunericul este în control, pentru că voi veți începe să vedeți o planetă care începe să aibă un nou mod de gândire, în care compasiunea este un element mult mai mare de interes decât drama.Vor fi cei care vor auzi acest channeling și vor spune: „Kryon este ca un«canal Pollyanna». Totul este bine. Pe planetă va fi soare și va exista multă lumină și soluții pentru orice. “ Dragilor,acest lucru nu vine de la mine! Este profeția anticilor!
Voi începeți o călătorie în lumină acesta a fost un mesaj profetic înscris pe o multitudine de pereți de stâncă și piramide. Este profeția Precesiunii Echinocțiilor, și profeția lui Eagle și Condor. Este motivul pentru care mă aflu aici.

Pe măsură ce extrageți noile instrumente care vă sunt date, ele vor devenii înfricoșătoare pentru întunericul, care a fost în control. Vor fi instituții care se vor lupta cu voi , care continuă să fie implicate în lăcomie și întuneric. Această luptă a început, și ceea ce se întâmplă încet, este că ei vor pierde teren și veți înțelege atunci ce vreau să spun când o veți vedea.

În încheiere, vă voi spune două lucruri: (1) Sufletul bătrân are înțelepciunea de a reușii, (2), dar sufletul bătrân va avea, de asemenea, provocarea de a renunța la prejudecățile vechilor amăgiri. Tinerii care abia sosesc nu vor avea această prejudecată și se va vedea. Ei se vor uita la unii dintre voi și spune de fapt, pentru ei înșiși, „Ce este în neregulă cu tine ?“ Ei n-au experimentat ceea ce înseamna să fii nevrednic. Ei au o Akashă care își amintește lucrurile bune. Obiectivele lor pentru viitor sunt strălucitore, iar ei văd doar că pot crea orice. Între timp, se uita la voi mirați, cum vă îngrijorați în privința tuturor lucrurilor, și vă așteptați la ce e mai rău. Tinerii au percepția fără experiența energiei vechi, așa că suflet bătrân era și timpul să înveți cum să renunți la vechi, astfel încât să poți conduce calea. Asta este ceea ce este la îndemână în acest moment. Noua energie se schimbă chiar și acum în timp ce transmit. Lupta pentru întuneric și lumină are loc acum. V-am spus că asta urmează, că nu mai poate exista oscilare iar lumina este câștigătoare. Este foarte ușor de spus - acum mergeți și descoperiți-o, pentru că e acolo pentru a putea fi văzută!

Este o celebrare nu-i așa? Toate amăgirile pe care le-am discutat sunt la timpul trecut. Nimic din ceea ce am spus nu mai este corect pentru paradigma de după trecerea lui 2012. Descoperiț asta dragilor, în iubire, iar în timp ce faceți asta , veți vedea mâna frumoasă a Spiritului luând-o pe a voastră realizând că am dreptate. Am dreptate. Centrul Universului are o conștiință de iubire, care este Sursa Creatoare și care trăiește înlăuntru vostru în fiecare zi. Puteți zâmbiți la acest lucru ?

Și așa este.

KRYON

-sursa- http://luminapegeea.blogspot.ro/-

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu