Totalul afișărilor de pagină

17 apr. 2017

Copilul (spiritul) isi alege parintii...

Atunci cand un spirit alege sa vina pe pamant el trece prin tot felul de stadii. Ultimul stadiu este cel in care alege familia in care se incarneaza, in functie de karma pe care o are (daca a mai fost pe pamant), in functie de lectiile pe care trebuie sa le invete, etc. In multe cazuri spiritul respectiv a mai fost incarnat in acea familie, si decide sa reia “jocul”, pentru a repara ceea ce nu a reusit intr-o alta existenta.
Am persoane care ma intreaba care este motivul pentru care traiesc intr-o familie in care nu sunt iubiti, sau nu au ce le trebuie din punct de vedere material, etc. Pai, daca tu in alte existente ai ales sa nu pretuiesti ce ai avut, normal ca in asta (sau urmatoarea, eventual), treci prin experienta de a nu avea, intocmai ca sa inveti cum sa faci rost de ce ai nevoie. Vina iti apartine tie, nu celor din jurul tau. Ei doar manifesta la nivel fizic ceea ce gandesti tu la nivel emotional.
Daca in familia ta vine un spirit care are vibratie inalta, poti sa fii sigur de faptul ca va veni atunci cand tu ii vei putea sigura tot ce are el nevoie: dragoste, suport moral, financiar, etc. Sunt spirite care se incarneaza pentru prima data pe pamant si care nu au karma; bineinteles ca nu au nimic de invatat, ei doar trebuie sa ii ajute pe ceilalti. Sunt multe familii cu vibratie joasa care insa primesc un astfel de spirit, si astfel se vindeca pe tot arborele genealogic.Ca si spirit, cand tu esti in eter, stii ca esti parte din constiinta universala si ca ai fost trimis aici pentru a experimenta, a evolua, a creste. De fapt, atunci cand un spirit alege sa se incarneze intr-o anume familie, isi asuma intreaga responsabilitate pentru ceea ce urmeaza sa se intample. Este perfect constient de faptul ca, pe pamant el poate sa faca foarte multe si sa evolueze destul de repede, comparativ cu alte planete.
-sursa- https://viitoruldezvaluit.wordpress.com/2017/04/13/copilul-spiritul-isi-alege-parintii/-
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu