Totalul afișărilor de pagină

26 apr. 2017

Răpirile demonice sunt reale! Adevărul şocant din spatele acestor răpiri… Care este planul groaznic al “îngerilor morţii” pentru omenire?...

Indiferent dacă credeţi sau nu, răpirile demonice sunt reale. Ele pot apărea oriunde, la un moment dat; cu toate acestea, se pare că există un anumit tipar. Cele mai multe victime afirmă că văd o lumină puternică sau mai multe lumini strălucitoare ce apar la fereastră. La scurt timp după aceea, o prezență misterioasă intră în cameră prin perete. Victima este ca şi paralizată, pentru că nu este în măsură a mai vorbi sau a se mişca. Din cameră, cei răpiţi sunt teleportaţi într-o navă “extraterestră”, care se află în așteptarea lor. După ce au fost luaţi la bordul navei, victimele sunt dezbrăcate şi sunt plasate pe o masă, unde le sunt efectuate diferite teste și experimente, precum extragerea de lichid seminal, de sânge și țesuturi; uneori, sunt efectuate şi implanturi chirurgicale.
Au existat cazuri, de asemenea, în care victima a fost forțată să aibă relații se*uale cu un alt om care se afla la bordul navei, sau cu una dintre entitățile demonice. În timpul răpirii, victimele primesc mesaje telepatice spunându-li-se că ele au fost “alese” și că au fost create de către aceste ființe extraterestre (demoni). Mulți răpiţi au raportat că au mai văzut în navele “extraterestre” hibrizi umani (jumătate demoni, jumătate oameni). Victimele sunt apoi aduse acasă, de obicei profund traumatizate; cei mai mulţi dintre cei răpiţi nu au nicio amintire a evenimentului avut; mai degrabă, amintirile apar încet, prin vise și viziuni. Trebuie remarcat faptul că victimele au, de obicei, semne inexplicabile și dureri în regiunea genitală, după întoarcerea lor.Dar întrebarea care se pune este de ce? De ce sunt oamenii răpiţi de către aceşti “extratereştri” / demoni? Cei mai mulți experți din domeniul paranormalului cred că răpirile sunt experimente pentru programul de încrucișare demonică a “îngerilor căzuţi”, care doresc să producă hibrizi între oameni şi demoni, pentru a rezulta aşa zişii “Nephilim”, de care s-a vorbit în Geneza biblică, în care se spune clar că “Fiii lui Dumnezeu” s-au încrucişat cu “fetele oamenilor”.Dar, sunt câteva lucruri interesante cu privire la aceste răpiri. În anii 50 sau 60 când au avut loc pentru prima oară aceste răpiri, victimelor de s*x feminin le-a fost introdus un ac în buric, pentru a extrage lichidul amniotic, procedura cunoscută mai târziu ca amniocenteză, care, în acele timpuri era încă necunoscută științei. Această procedură a fost folosită de “îngerii căzuți” pentru a verifica sistemul de reproducere uman, cu scopul de a determina dacă oamenii sunt compatibili pentru programul lor de inginerie genetică. Dar, se pare că acest programul nu a atins efectul scontat, deoarece cele mai recente răpiri au implicat partide de s*x direct. Aceste întâlniri amoroase sunt relatate din ce în ce mai frecvent în ultimele cazuri de răpire.
Aşadar, reţineţi! Răpirile “extraterestre” nu există! Nu există vizitatori de pe alte planete, ci e vorba de demoni care vin prin portaluri interdimensionale pe Pământ (vezi articolul de ieri: Demonii călătoresc prin porţi interdimensionale pentru a înşela şi a corupe omenirea! Adevărul despre “porţi stelare”, portaluri şi “îngeri căzuţi”…) Ei au mai fost pe Pământ şi în trecut, se află acum şi vor mai fi şi în viitor! Iisus Hristos ne-a avertizat chiar pe această temă, spunând că întoarcerea Sa va avea loc atunci când situaţia va fi asemănătoare cu cea de pe timpul lui Noe: “Şi precum a fost în zilele lui Noe, aşa va fi venirea Fiului Omului.” (Matei 24:37). Cum era pe vremea lui Noe? “Fiii lui Dumnezeu, văzând că fiicele oamenilor sunt frumoase, şi-au ales dintre ele soţii, care pe cine a voit”. (Geneza 6:2); “În vremea aceea s-au ivit pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime” (Geneza 6:4).
 -sursa-http://www.lovendal.ro/-

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu