Totalul afișărilor de pagină

18 apr. 2017

Totul lucrează pentru tine...

Totul lucrează pentru tine în acest vast Univers. Forța creatoare a existenței eterne se află sub toate formele aici și acum pentru a te servi pe tine, pentru a îți croi cel mai bun drum către lumina din sufletul tău.
Ai impresia că viața ta este pe dos? Nimic nu merge? Te doare, suferi și plângi? Ești bolnav? Și acestea fac parte din împărăția Inimii Cosmice care bate în noi toți. Suferința este modul Universului de a-ți comunica ție faptul că direcția pe care mergi nu este cea pe care ți-ai ales-o pentru evoluția spiritului tău. Te-ai rătăcit, dar durerea are unicul scop de a te aduce înapoi la lumina care a existat dintotdeauna în sufletul tău.
Eu îndrăznesc să spun că toate formele de afecțiuni, de accidente, de stări emoționale, de gânduri și toată materia în sine este exclusiv dragoste sub diverse forme de deghizare. De ce s-ar ascunde dragostea sub forma unei suferințe? Tocmai pentru a te întoarce din drumul pe care ai apucat, revenind la destinația cea mai importantă dintre toate, inima ta. Respirația ta. Trupul tău este animat de organe. Acestea sunt alimentate constant de forța invizibilă ce se află în aerul ce-l respiri.
Dacă vrei să înțelegi cine ești, respiră. Pune orice întrebare și vei primi răspunsul imediat. El se va afla în următoarea respirație a ta. Tu ești acea respirație care se manifestă într-un plan fizic, experimentând diversele stări și activități ale acestei academii de îngeri, care se numește Pământ.
Respirația ta este singura care nu te părăsește niciodată, ea există dintotdeauna și nu cunoaște sfârșitul, căci chiar și după moartea trupului, ceea ce rămâne este respirația care trece în alt plan existențial. Respirația ta este declarația de dragoste față de trupul tău. Față de întreaga ta ființă. Respiră profund și simte cum aerul îți oferă dragostea ce animă materia toată. Indiferent de stările pe care trupul și mintea ta le experimentează, respirația ta este omniprezentă. Ea este singura constantă din viața ta, ea va rămâne cu tine pe veci.
Așadar respiră profund și atunci vei realiza că totul este bine. Nimic nu trebuie schimbat. Alegerile pe care le-ai făcut au fost în acord divin și fiecare dintre ele te-au condus către ceea ce ești acum. Iar ceea ce ești acum este perfect.Atunci când ai impresia că viața ta nu merge deloc așa cum ți-ar plăcea, respiră și lasă întunericul să te ghideze către lumina din inima ta. Lasă suferința să-ți fie cel mai bun prieten, nu cel mai dur inamic, căci nu ai cum să câștigi o luptă care n-ar fi trebuit niciodată să aibă loc. Tu nu exiști ca să te bați cu problemele din viața ta sau cu persoanele care nu-ți plac. Tu exiști pentru a respira, așa că fă asta acum și vei ști după aceea care este cea mai bună decizie pentru tine. Nu întreba pe nimeni ceea ce-ți poate răspunde chiar inima ta. Ascultă-i bătăile ritmice și înțelege că totul în acest Univers este perfect, altfel inima ta ar înceta să mai bată.
Atunci când te simți copleșit, binecuvântează aceasta, atunci când te doare, binecuvântează asta, atunci când te îmbolnăvești, binecuvântează asta și îndură fiecare moment greu din viața ta, ca și cum ai savura cea mai bună mâncare din lume, ca și cum te-ar mângâia cea mai blândă rază a soarelui. Bucură-te de suferința ta, iar ea ți se va revela ca fiind dragoste pură. Nimic nu se schimbă, ci doar percepția ta asupra experiențelor tale. Învățând să te bucuri de fiecare respirație, de fiecare bătaie a inimii, vei înțelege că ai deja tot ceea ce ți-ai fi putut dori vreodată. În acel moment de revelație, vei simți că aerul din plămânii tăi, sângele din venele tale, lacrimile din ochii tăi sunt absolut tot ceea ce ai nevoie. Orice altceva te va conduce tot către tine însuți.
Eu nu spun să nu ai dorințe, preferințe, să nu ai principii, să nu cunoști legea moralității, sau codul bunelor maniere, ci doar te invit să realizezi că suferința ta este cauzată doar de dorința ta de a avea ceea ce ai deja. Așadar, când vei conștientiza asta, vei înțelege că întunericul este lumină, că durerea este compasiune, că frica este dragoste, dar tu le-ai perceput pe dos tocmai pentru că n-ai înțeles că tu ești totul și că nu ai nevoie de nimic, căci ce poate exista altceva?
Lasă-te condus și bucură-te de drum. Indiferent că este așa cum ți-ar plăcea ție sau nu. Învățând să faci asta, vei descoperi că totul îți va fi pe plac, căci totul ești tu și atunci când te iubești pe tine însuți, iubești o lume întreagă exact așa cum este ea. Toată viața ți se va releva ca fiind o școală, un proces de învățare.
Tot ce trebuie să faci este să respiri. Ești conștient de câte ori ai făcut asta deja de când ai început să citești? Nici nu contează, dar dacă nu ai mai fi putut să respiri ai mai fi continuat să citești? Unica ta preocupare ar fi fost să respiri și atât, iar în acel moment n-ar fi mai fi existat nici măcar un gând, nici măcar o dorință. Ar fi existat doar experiența pe care ai fi trăit-o în sine și atât. De aceea cele mai traumatizante trăiri au tendința de a ne întări, pentru că ele reușesc să ne facă să ne trăim momentul pe care-l trăim și atât. Nimic altceva nu contează decât prezentul. Învață aceasta de la respirația ta, sau de la pulsul tău, de la clipitul ochilor tăi, sau de la cele mai firești activități ale trupului tău și al naturii.
Viața ta îți va plăcea cel mai mult, nu atunci când vei obține tot ceea ce vrei, ci când vei realiza că ai deja tot ce ți-ai fi putut dori vreodată.
-sursa-https://stefanplesa.wordpress.com/2017/04/06/totul-lucreaza-pentru-tine/-

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu