Totalul afișărilor de pagină

15 feb. 2018

Arhanghelul Mihail – Gândurile vă creează Realitatea!...

Ego-ul uman trebuie să creadă în realități bazate pe presupuse fapte. Oamenii își construiesc convingerile  pe ceea ce le-a fost spus când erau copii sau au învățat ca adulți, adesea modelându-și tot stilul de viață pe acel sistem de credințe. A trăi în convingeri este un lucru admirabil, dar când judecați pe alții pentru că nu vă împărtășesc aceleași credințe, aceasta devine o altă chestiune în întregime.
Mareele se întorc pe Pământ în ceea ce privește ceea ce cred oamenii și cum își trăiesc adevărurile. Mulți oameni se îndreaptă către religie, dar mulți se răzgândesc din cauza sistemului de credințe îngust din spatele majorității religiilor. A fi liber înseamnă că, credințele unuia se formează fără influența celorlalți, totuși mulți oameni aleg să creadă un anumit sistem de credințe doar din cauza tehnicilor convingătoare pe care le folosesc alții, sau pentru că au nevoie de sprijin și apelează la prima persoană care le arată bunătate.
A crede în Dumnezeu nu necesită abonament la nici o religie, însă existența unor documente sfinte, cum ar fi Biblia sau Coranul, au determinat oamenii să creadă că există doar o singură cale de a exista, în concordanța cu aceste documente și bisericile afiliate acestora. Conflictul rezultat cu oameni din alte biserici sau care nu subscriu acelorași credințe, a provocat tulburări majore și separatism în lume. A cauzat, de asemenea, violență, abuz, crimă și multe acțiuni nedrepte, toate în numele lui Dumnezeu. Cum este posibil ca cineva să poată justifica vreodată astfel de lucruri în numele unei energii atât de pure ca Dumnezeu? Este o iluzie, dragilor, și singurul lucru pe care astfel de credințe și acțiuni îl pot servi, este ego-ul.
Dumnezeu este o energie; Nu este nici bărbat, nici femeie, nici om, nici spirit. Dumnezeu, Creatorul sau Sursa este esența Creației și este motivul pentru care toată lumea și totul există pe Pământ. Sursa este o Conștiință a Creației care se bazează numai pe Iubire, și nimic nu este creat vreodată fără sens sau intenție, pentru că toți și toate sunt conectați și una cu Sursa. Oamenii sunt, prin urmare, co-creatori, deoarece fiecare gând se bazează pe o intenție care creează forma; cu fiecare gând vine o acțiune care va avea o reacție egală și opusă cu consecințe, fie pozitive, fie negative, în funcție de intenția inițială.
Nimic nu este separat de Dumnezeu, ceea ce înseamnă că nimeni și nimic nu este inferior. Dumnezeu nu este mai important decât voi și voi nu sunteți mai importanți decât oricine altcineva, indiferent de moștenirea, statutul, culoarea, crezul sau vârsta voastră. Separatismul este un mit creat de ego-ul omului, iar religia produce o vibrație mult mai joasă decât cea a Creatorului, pentru că învață că Dumnezeu este mai mare decât omul și că trebuie să fie venerat. Dacă Îl venerați pe Dumnezeu, trebuie să vă venerați pe voi înșivă pentru că sunteți unul și același; dacă toți ar face astfel, lumea ar deveni un loc de Iubire și Armonie în loc de un loc de război.
Dacă v-ați concentra acum asupra voastră, cum v-ați vedea? V-ați vedea corpul fizic și toate defectele sale, sau v-ați concentra asupra puterii și frumuseții interioare? V-ați gândi la toate momentele în care ați eșuat sau v-ați felicita pentru când ați izbutit. V-ați mustra pentru trecut sau ați fi încântați pentru viitor? Modul în care vă gândiți la voi înșivă are un impact direct asupra realității în care trăiți, iar schimbându-vă mentalitatea de la negativitate la pozitivitate, poate face o mare diferență în viețile voastre. Nu așteptați ca Dumnezeu să facă lucrurile să se întâmple pentru voi, deoarece vă creați propria realitate de la minut la minut, de la o zi la alta, de la an la an, cu fiecare gând pe care îl gândiți și perspectivele voastre asupra lumii din jurul vostru.
Oamenii vorbesc despre Lumina lui Dumnezeu și se așteaptă să radieze din Rai, fără să-și dea seama că Lumina și Iubirea lui Dumnezeu este în fiecare individ de pe Pământ. Când vă iubiți pe voi înșivă, când sunteți fericiți, când aveți compasiune pentru alții sau oferiți bunăvoință unui străin, atunci radiați Lumina și Iubirea Creatorului pentru oameni și lumea din jurul vostru. Lucrați în esența Iubirii necondiționate a lui Dumnezeu și creați Armonie, prietenie și unicitate. Sursa lucrează prin voi și astfel funcționează Universul. Totul este Unul și nimic nu este separat. Oamenii sunt Co-Creatori cu Dumnezeu și singura cale prin care lumea poate să ascensioneze în cea de-a cincea dimensiune este ca fiecare om să-și dea seama că gândurile lor le creează realitatea. Schimbați-vă gândurile și puteți crea lucruri uimitoare pentru voi și pentru ceilalți. Este atât de simplu.
Eu sunt Arhanghelul Mihail.


Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu