Totalul afișărilor de pagină

2 feb. 2018

Karma relațiilor – legături nebănuite care ne marchează viața. Ce spun specialiștii!...

In sens filozofic, karma reprezintă o noțiune ce definește conceptul potrivit căruia soarta ne este determinată de evenimentele ce ne-au marcat viețile precedente, un soi de destin care se va reflecta la rândul său în viața noastră următoare.
Dar legăturile karmice dintre două sau mai multe persoane formeaza o țesătură invizibilă, la originea căreia se află profunde emoții nutrite în vieți precedente și care continuă să influențeze sentimentele fiecăruia de-a lungul existenței sale actuale.
De pildă, protagonistul unei legături karmice ar putea fi o persoană de care ne-am îndrăgostit într-o altă viață, tot la fel după cum ar putea fi fratele nostru, unul din părinți, un fiu sau o fiică, sau chiar cel mai crâncen dușman al nostru dintr-o viață precedentă.
E posibil să-l fi iubit nespus, să ne fi răspuns la rândul său cu același sentiment, sau e posibil ca unul din doi să fi iubit, iar celalalt să fi nutrit un sentiment de ură, de dispreț fără margini.
E complicat, nu-i așa? Un singur lucru este însă sigur, potrivit specialiștilor în materie: când o astfel de persoană își face simțită prezența în viața noastră, avem datoria de a rezolva problema legăturii karmice și de a ne învăța lecția pierduta în viața precedentă.
Semnale ce indică existența unei legături karmice cu o altă persoană
În opinia specialiștilor, există două aspecte fundamentale ce caracterizează confruntarea a două persoane legate prin karma: privirea și senzația de familiaritate.
Privirea nu este așa cum ne-am așteptat, luminoasă și clară, ci dimpotrivă, fugară și profundă în același timp, ca urmare a încărcăturii experiențelor din trecut, care se activează în momentul întâlnirii.
Senzația de familiaritate este însă foarte intensă, precum magia regăsirii unei neprețuite comori pierdute, sau amintirea vie a unui coșmar trăit cândva, în funcție de iubirea sau respingerea pe care le-am nutrit pentru persoana respectivă.
Este momentul în care se realizează acea conexiune empatică din care nu mai reușim să ne desprindem, momentul în care se reactivează emoții puternice trăite cândva, într-o altă viață, sau în alte vieți…
Efecte si transformari
Relațiile karmice au fie un efect benefic, regenerant pentru viața noastră actuală, fie unul involutiv, care ne dăuneaza, ne trage înapoi cu insistență, ca și cum nu am mai fi în stare să controlăm itinerariul pe care dorim să-l parcurgem.
În ambele cazuri, legăturile karmice ne transformă, ne răscolesc sufletele și ne solicită puternic din punct de vedere emotiv, inundându-ne spațiul, gândurile și proiectele, deopotrivă.
Echilibrarea karmică își face simțită prezența atunci când învățăm să ne deschidem inima și să dăruim cu înțelepciune din bogățiile noastre sufletești, fără teama de a le fi irosit: iubirea nu se irosește, chiar și atunci când pare să nu fie acceptată de destinatar.
Iubirea ne ajută să creștem, să evoluăm, să ne îmbogățim și să pecetluim anumite răni sufletești cu balsamul de care au nevoie pentru a permite instalarea liniștei și armoniei în viața noastră.
-SURSA- http://devorbacutine.eu/karma-relatiilor-legaturi-nebanuite-care-ne-marcheaza-viata-ce-spun-specialistii/
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu