Totalul afișărilor de pagină

22 feb. 2018

Oameni care aduc lumină...


Oamenii între care se creează conexiuni puternice îşi sunt daruri unii celorlalţi. Îşi aduc lumină.
Fie că sunt conştienţi, fie că nu, o astfel de legătură îi îmbogăţeşte. Indiferent de natura sau contextul relaţiei dintre ei. Legături de sânge sau nu, iubiţi sau prieteni.
Darurile pe care aceşti oameni şi le fac se simt. Iar în timp, tind să înflorească tot mai frumos. Sentimentul de confort pe care îl ai cu un om, micile discuţii, tăcerile, visurile împărtăşite, timpul petrecut împreună, comunicarea şi chiar momentele dificile sunt un dar.
Acolo unde este iubire, oamenii cresc. Radiază.
Un om cu care vibrezi pe aceeaşi lungime de undă îţi aduce tot ce e mai bun. Nu pentru că primeşte de la tine tot ce e mai bun, ci pentru că simte natural să-şi exprime recunoştinţa. Pentru ce însemni în viaţa lui. Aceşti oameni rămân. Chiar şi când nu se văd o perioadă mai lungă de timp. Conexiunea rămâne. Şi devine tot mai puternică cu fiecare moment petrecut împreună.
Este natural să-i doreşti binele. Să-l onorezi cu gânduri frumoase. Cu emoţii pozitive. Este natural să-i păstrezi un spaţiu curat în interiorul tău. Fie că ţi-e prieten, frate, iubit, profesor sau elev. Dincolo de vârstă. Dacă legătura se creează la nivel sufletesc şi mental, prietenia creşte de la sine. Pentru că aprecierea, recunoştinţa şi iubirea aduc oamenii împreună. Le dau forţă, motivaţie să încerce mai mult, sens şi profunzime sufletească. Un soi de maturizare care nu poate veni decât din conexiunea cu alt suflet. Cu o altă minte. Cu un om care aduce lumină.
-sursa-https://www.atractiasuccesului.ro/relatii-si-iubire/oameni-care-aduc-lumina/-

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu