Totalul afișărilor de pagină

25 feb. 2018

Plasa de prins suflete: Oare suntem „reciclaţi” la moarte ca să rămânem în matrice?...

Ideea de plasă de prins suflete, sau plasă de suflete

care ne aşteaptă la moarte – şi ne menţine în matrice – este un concept cumplit şi foarte tulburător, dar unul care, după părerea mea, trebuie luat în considerare de toţi cercetătorii serioşi în domeniul conspiraţiei globale. Adevăraţii gânditori liberi trebuie să ştie exact unde este capătul „vizuinei de iepure” a conspiraţiei globale. Cât de departe merge suprimarea? Dincolo de această viaţă? Dincolo de această planetă? Ei bine, s-ar putea ca răspunsul să fie „da” la amândouă. După ce petreci ani de cercetare trecând prin multele straturi de corupţie politică, corporatocraţie, supraveghere, atacuri false, bănci centrale, organisme modificate genetic, geo-inginerie, zionism, linii genetice ale Illuminati, planul de iradiere, OZNuri şi extratereştri, intervenţie extraterestră şi aşa mai departe, ajungi să îţi dai seama că adevărata sursă a suprimării se află la intersecţia dintre conştiinţă şi conspiraţie.
De ce? Deoarece conspiraţia înseamnă suprimarea noţiunii de cine eşti tu. Înseamnă să fii convins că nu eşti nimic, nimeni. Înseamnă să fii convins că nu eşti mai mult decât o maşină biologică, potrivită să nu fie nimic mai mult, decât o roată dinţată într-o maşinărie sau, vorba lui Pink Floyd, doar „una din cărămizile din zid”. Ştiinţa mainstream neagă încă şi astăzi existenţa conştiinţei, doar pentru că nu ştie de unde să o apuce folosindu-se de cele 5 simţuri. Soluţia simplistă pe care o adoptă ştiinţa este să treacă cu vederea orice nu poate să măsoare.Multor cercetători le va fi imposibil să se apropie de această temă, sau vor refuza să se apropie de ea, pentru că se loveşte de sistemul lor de convingeri – de exemplu, sisteme de convingeri religioase (viaţa de apoi este în Rai sau în Iad, sau 100 de fecioare, dar nu într-o plasă de prins suflete), sisteme de convingeri ştiinţifice/materialiste (nu există suflet sau conştiinţă) sau diverse alte sisteme de convingeri (nu există extratereştri etc.). Dacă aţi citit până aici, probabil că sunteţi pregătiţi să treceţi peste acele sisteme de convingeri şi că v-aţi dat seama că ele sunt făcute pentru a crea o falsă dihotomie şi pentru a vă limita şi a vă jefui de putere. Probabil că v-aţi dat seama şi că adevăraţii manipulatori, cei care se află în vârful conspiraţiei, sunt entităţi non-fizice, pe care diferite religii şi culturi le-au numit arhoni (în tradiţia gnostică), djini (în cea islamică), demoni (în creştinism), umbre de noroi (în cărţile lui Carlos Castaneda) sau le-au atribuit diferite alte nume.

Ce este capcana reîncarnării / plasa de prins suflete / plasa de suflete?

Ideea este că, după moarte, sufletul nostru, sau conştiinţa se separă de corp şi apoi parcurge un proces în care memoria îi este ştearsă, sufletul fiind reciclat – reîncarnat – într-un alt corp pentru a repeta acelaşi proces. În acest fel, Pământul devine literalmente o planetă-închisoare de unde este foarte greu să scapi. Plasa de prins suflete este amplasată ca o grilă artificială de energie (nu este grila naturală de energie ale liniilor temporanee / ley lines), care împiedică orice suflet să treacă prin ea. Astfel, Pământul rămâne un sistem închis, în care se nasc mereu alţi şi alţi oameni, cu scopul de a alimenta economia şi de a genera emoţii (negative) cu care să se hrănească arhonii, fiinţele neamintindu-şi cine sunt sau care este situaţia în realitate. Plasa de suflete face ca planeta să rămână un teren de pescuit pentru arhoni, care ne declanşează emoţiile (în moduri experte, folosind mass media, războaiele, frica şi alte metode de amăgire), ca să se poată hrăni. După cum explică Don Juan în ultima carte a lui Carlos Castaneda, Latura activă a infinităţii – suntem crescuţi ca nişte animale, în humaneros [coteţe de oameni, n.t.], la o fermă de exploatare.
Să ne amintim şi de seria The Matrix. Morpheus îi arată lui Neo adevărul şocant că suntem crescuţi ca sursă de hrană pentru Controlatori. El îi arată lui Neo simbolul unei baterii. Deşi e un simbol bun, bateria înseamnă stocare de energie. În realitate, noi funcţionăm ca generatoare de energie pentru arhoni, astfel că un generator pe care îl vedeţi pe un şantier ar putea fi un simbol mai potrivit.
Însă pentru că suntem fiinţe puternice, arhonii nu pot să se bazeze doar pe forţă în toată această operaţiune. Ei trebuie să ne păcălească să le dăm acordul nostru. Şi cum fac asta? Cum ne fac să mergem de bunăvoie în plasa de suflete? Folosind trucul luminii albe…

Plasa de prins suflete funcţionează pe baza trucului cu „lumina albă”…

Ni s-a spus din diverse surse că trebuie să ne îndreptăm către lumina albă care apare la moarte. Filmele Hollywood-ului, precum Ghost, promovează acest aspect. Persoanele care au avut experienţe de extracorporalizare povestesc şi ele despre această lumină albă.
Şi totuşi, dacă lumina albă de la moarte – şi lumina în sine (în acest context) – este tocmai înşelăciunea, după cum au sugerat David Icke, Wayne Bush şi alţii? Dacă lumina este sursa amăgirii? La urma urmei, Illuminati şi alte societăţi secrete îl venerează pe Lucifer, Purtătorul de Lumină. Michael Tsarion vorbeşte despre transformarea ocultă a luminii în armăCameron Day ne spune de ce nu mai este lucrător în lumină, din cauza falsei dualităţi şi a falsei „lumini”. Şi dacă tot discursul new-age despre „lumină” este şi el o capcană? Dacă lumina este sursa planetei prizoniere în matrix? Dacă lumina este mecanismul pe baza căruia funcţionează plasa de prins suflete?
Vi se pare exagerat? Este, aşa că daţi-mi voie să prezint diferitele surse, vechi şi noi, care sugerează acest concept. Atunci când avem de a face cu surse independente, mai ales din perioade diferite de timp, care avansează toate aceeaşi idee, putem să considerăm că este un semn bun că informaţia este valabilă.

Simon Parkes, persoană contactată de extratereştri

Simon Parkes este o persoană contactată de extratereştri în zilele noastre. Dacă îi ascultaţi interviurile, veţi vedea că este un om raţional, cu capul pe umeri, care deţine chiar o funcţie în administraţia locală din Anglia. Parkes spune că intervenţia extraterestră şi manipularea genetică au avut loc mai demult în istoria omenirii, iar ADNul nostru a fost modificat şi capacităţile noastre mediumnice au fost reprimate.

WingMakers – Interviul nr. 5, Neruda

WingMakers este o creaţie extraordinară, plină de poveşti din istoria omenirii, poezie, pictură şi muzică şi merită pe deplin studiată. Pentru mine, una din cele mai impresionante poveşti – care sunt scrise ca ficţiune, însă redau o abordare bazată pe fapte – este Interviul nr. 5, Neruda, în care aflăm că noi, oamenii – care suntem conştiinţă divină şi infinită – am ajuns să fim prinşi în capcana unor corpuri fizice care mor. Amăgirea a fost pusă la cale de 3 rase extraterestre diferite (Annunaki, rasa Şarpe şi Marduk), care au găsit un mod de a îi păcăli pe atlanţi (strămoşii noştri) să locuiască în nişte vehicule biologice (corpul uman). Parte din înşelăciune îl implică şi pe Anu, regele reptilian al Annunaki, care domneşte peste omenire ca rege şi instaurează planuri existenţiale pentru a se asigura că nu scăpăm niciodată – inclusiv planul reîncarnării, sau planul plasei de prins suflete.

Lumea ca „Maya” (iluzie)

O temă prezentă în budism şi în hinduism este că această lume este Maya, sau iluzie (i.e. matricea). O altă învăţătură budistă spune că viaţa conţine suferinţă, iar reîncarnarea este un ciclu nesfârşit al suferinţei (roata Samsarei), care poate fi întrerupt doar prin practică spirituală (i.e. elevarea conştiinţei noastre). Deşi unii pot percepe aceste învăţături ca fiind pesimiste, ele se potrivesc perfect cu ceea ce ştim despre conspiraţie şi despre plasa de prins suflete. Cartea tibetană a morţilor, veche de milenii, este un manual de instrucţiuni pentru călugări, care le arată cum să se pregătească pentru momentul morţii şi să obţină eliberarea, evitând reîncarnarea.

Val Valerian

Val Valerian este un fost agent CIA (pe numele său adevărat John Grace), care a început să scrie despre ideea de plasă de prins sufletele în anii 1990, înainte de apariţia trilogiei The Matrix. În cărţile sale, el scrie:
“Ei [extratereştrii cenuşii] sunt cei care aşteaptă în lumină atunci când moare o fiinţă umană. Apoi fiinţa umană este reciclată în alt corp, iar procesul o ia de la capăt… Şi iată Capcana cu Lumina şi Tunelul de la moarte. Scanând o persoană pe care doresc să o recicleze când se apropie de moarte, extratereştrii descoperă cine dintre apropiaţii persoanei respective a murit. Ei proiectează imaginea persoanei (sau persoanelor) în tunelul de lumină albă, iar imaginea îţi face semn să o urmezi. Dacă ALEGI să îi dai curs, poţi să fii prins în capcană şi să fii trimis în altă încarnare, pe care o aleg ei… aceste entităţi percep Pământul ca pe o mare fermă.”
— Val Valerian, Matrix II & Matrix V

Tanaath din Legiunea de Argint

Tanaath din Legiunea de Argint vorbeşte şi ea despre existenţa plasei de prins suflete sau a capcanei reîncarnării. Ea o descrie ca pe o cuşcă făcută să arate cum se aşteaptă individul sau sufletul respectiv să arate viaţa după moarte. De exemplu, dacă eşti creştin şi te aşteptai să îl vezi pe sfântul Petru la porţile Raiului, asta o să vezi; dacă eşti musulman, vei vedea 100 de fecioare. Ea mai face referire şi la faptul că amintirile ne sunt şterse înainte de a fi trimişi să ne încarnăm înapoi pe Pământ.
Mai există şi alte persoane care ştiu despre existenţa plasei de prins suflete (sau cred în existenţa ei), printre care Wes Penre, Peggy Kane (persoană contactată de extratereştri), Gregg Prescott de la in5d.comGreg Calise şi mulţi alţii.
-sursa-https://magicinsight.wordpress.com/2015/06/27/plasa-de-prins-suflete-zengardner-com/-

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu