Totalul afișărilor de pagină

4 feb. 2018

METODE DE RECUPERARE A SPORULUI CASEI (FURAT) ...

Intr-o noapte de revelion, când o femeie m-a întrebat dacă am să-i schimb cincizeci de mii de lei,binevoitor, i-am oferit şi mi-a dat în schimb tot o hârtie de cincizeci de mii! Atunci când, nedumerit, m-am întrebat ce înseamnă schimbul acela ciudat, o prietenă mi-a spus: „N-o să ai bani tot anul! A schimbat soarta ei cu a ta, în ceea ce priveşte banii!” 
Eu am sa va spun:
Multi oameni se bucura cand gasesc bani pe jos, in strada etc, spunand ca au avut noroc.  Poate cineva i-a pierdut pur si simplu dar regretul lui imprima acei bani cu energia pagubei si asta va poate reduce sporul banilor proprii.
Uneori banii pot fi aruncati intentionat (mai ales la rascruce de drumuri sau intersectii). Cu acei bani este posibil sa se fi facut un descantec pt o anumita boala, luandu-i puteti capata acea boala pt care s-a facut descantecul. La fel poate s-a facut vreo incantatie de a schimba norocul banilor si va treziti ca aveti probleme financiare.
 Invidia vecinului caruia i-ati imprumutat bani si care acum trebuie sa vi-i returneze poate seca sporul casei.
Uneori cineva va poate cere pentru o ora sau pentru cateva zile o suma neinsemnata, ca sa va lege vraji pe bani. Vi-i da inapoi, punandu-i langa ceilalti bani ai dvs si incep pagube. Parintele Argatu spunea sa curatam cu detergent si apoi sa stropim cu agiazma banii.  
Nu imprumutati nimic seara. Sunt multe vecine „binevoitoare care va cer sare imprumut seara, nu le dati, o fac intentionat pt a va lua sporul casei.
Nu primiti cadou un portofel gol, rugati pe cel ce vi-l da sa puna o bacnota in el.
Nu luati bani de la camatari, de multe ori ei folosesc  asa zisul ajutor al vrajitoarelor si nu veti reusi sa achitati datoria, ba va alegeti cu pagube si mai mari.
Nu mergeti la vrajitoare pt a va scapa de problema!
Parintele Argatu spunea:
– post negru vineri pana la ora 24 + rugaciuni + rugaciunea de dezlegare urmatoare: Dezleaga Doamne tot ce a legat x/oricine asupra banilor mei.
În Biblie, in Psalmul 127 scrie:
Dacă nu zideşte Domnul o casă, degeaba lucrează cei ce o zidesc; dacă nu păzeşte Domnul o cetate, degeaba veghează cel ce o păzeşte. Degeaba vă sculaţi de dimineaţă şi vă culcaţi târziu, ca să mâncaţi o pâine câştigată cu durere; căci preaiubiţilor Lui El le dă pâine ca în somn. (Psalmi 127:1-2)
Ca sfat multumiti-I Lui Dumnezeu pt venituri, belsug, hrana, etc. Cinsteşte pe Domnul cu averile tale şi cu cele dintâi roade din tot venitul tău: căci atunci grânarele îţi vor fi pline de belşug, şi teascurile tale vor geme de must. (cartea Proverbelor lui Solomon, Proverbe 3:9-10)
Prin Reiki se poate trimite Lumină zilnic îngerului sporului si cereti-I ajutor după Voia Lui Dumnezeu.
Sporul se poate dezlega prin trimiterea Luminii la distanţă: „Trimit Lumină pentru dezlegarea şi întoarcerea sporului la mine…numele dvs." Se trimite până este dezlegat şi are Lumină suficientă. Poate fi utilizata metoda ursuleţului, folosind CKR, SHK, HSZSN pentru deschiderea dimensiunilor către acest înger. Apoi se dă Lumină, dand intentia  de a dezleaga de legături, de a curata, incarca cu Lumina îngerului sporului  după Voia Lui Dumnezeu.
Apoi puteti vizualiza acest înger  folosind o foarfecă la nivel astral cu care  taie toate legăturile de pe el.
Eliminati engramele: nu am noroc la bani, ban la ban trage si paduche la paduche, etc. Pastrati ganduri positive fata de bani.

Se pot citi:

Acatistul Maicii Domnului Mijlocitoarea-(pentru sporul casei)

Acatistul Sf. Spiridon lunea, martea, miercurea, vinerea.
Paraclisul Maicii Domnului in fiecare seara.
Am gasit intr-un ziar acest articol:
Un ritual care alungă paguba
Dacă în căminul tău toate merg prost, în tradiţia populară ortodoxă există un ritual care, în timp, a adus bucurii nesperate. 
Persoana care vrea să urmeze tradiţia trebuie să postească timp de trei zile: miercuri, joi şi vineri. În acest timp, aceasta va rosti rugăciunea „Tatăl Nostru", va alunga orice gând rău şi va medita asupra binelui care să vină în căminul său.
Vineri seara, persoana în cauză va prepara o prăjitură delicioasă. Când aceasta s-a rumenit, se aşează sub un ştergar nou, de culoare albă lângă o icoană. Sâmbătă dimineaţa, persoana se va ruga din nou: va rosti rugăciunea Crezul, apoi o rugăciune specială pentru sporul şi bucuriile care să revină în casă:
Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu Cel prea Înalt, 
Mă rog ţie cu smerenie către a Ta slavă şi vrere/Dă-mi Puterea de a înmulţi Pâinile şi Peştii, cum a făcut în pustietate Puterea Ta Dumnezeiască/ Când ai săturat noroadele. / Vezi-ne Iisuse Hristoase Viaţa şi nevoile / Şi asemeni păsărilor cerului/Fă-ne să dobândim, / Tot ce ne este de trebuinţă. / Nu cerem Dumnezeule averi / Nu cerem bogăţii, / Ci doar atât cât cere trupul nostru muritor, Pentru a vieţui în lumea în care ne-ai lăsat / Dumnezeule Prea Înalt. Prin puterea şi voinţa ta, din ceea ce avem / Prin mare mila Ta Să dăm cu dragoste celor care nu au /, Astfel încât să se bucure / Şi cel străin/ şi cel nevoiaş / şi cel bolnav / De la masa noastră, / de la casa noastră, / de la toate ale noastre / când nevoia bate la uşă, / Nu rămânem ferecaţi, / ci dăruim cu sufletul curat, mulţumindu-i lui Dumnezeu că avem de unde da. / Din prinosul casei noastre/celor nevoiaşi, / celor străini / Dă-ne bucuria Doamne/ că suntem în stare de a da. Amin.
Apoi se taie prăjitura şi se împarte numai oamenilor nevoiaşi, dar nu rudelor sau prietenilor. 
Cei care urmează acest ritual, darul lor va aduce mult spor în casă.
-sursa- https://uniuneaspirituala.blogspot.ro/2015/07/metode-de-recuperare-sporului-casei.html?spref=fb
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu