Totalul afișărilor de pagină

26 feb. 2018

Ce este Reconectarea...

Reconectarea este un uriaş proces de evoluţie.
Generic vorbind, Reconectarea este un proces de acordare la un sistem energetic accesibil în ultima vreme pe Pamânt, proces prin care devine posibilă dezvoltarea noastră pentru accesarea dimensiunilor superioare de frecvenţă energetică.
Acest nou sistem energetic constă în benzi de frecvenţă a energiei, denumite de cercetători “Spectrul sau Continuumul Reconectiv”.
Reconectarea introduce “noi” linii axiatonale, care ne reconectează la un nivel mai puternic şi mai evoluat decât înainte. Aceste linii fac parte dintr-o reţea atemporală de inteligenţă, un sistem de dimensiuni paralele care atrage energiile de bază necesare pentru funcţiile de regenerare ale corpului omenesc.
Reconectarea ne permite să interacţionăm cu aceste noi niveluri de energie, lumină şi informaţie.
Dr. Eric Pearl şi Reconectarea
Reconectarea a devenit accesibilă nouă prin dr. Eric Pearl care a primit acest dar în urma unor experienţe interesante, descrise cu umor în cartea sa “RECONECTAREA: Vindecă-i pe alţii, vindecă-te pe tine,  publicată la Editura For You.
În momentul de faţă, dr. Eric Pearl este considerat unul dintre cei mai mari vindecători din lume.
Dar Eric Pearl nu a păstrat acest dar numai pentru el, l-a împărtăşit şi altora în seminarii ţinute în toată lumea, iar acum sunt în lume peste 60.000 de oameni care au beneficiat de procesul de acordare la aceste energii.
Cum funcţionează
Acordarea la liniile energetice ale Universului se face prin setul propriu de linii şi puncte energetice pe care îl deţine corpul nostru. Acest set de linii şi puncte energetice (care acum sunt doar rămăşiţe a ceea ce erau odată), ne servesc drept interfaţă cu universul, reprezentând un canal care facilitează comunicarea prin energie, lumină şi informaţie între macrocosmos şi microcosmos, între univers şi omenire.
În istoria de eoni a evoluţiei noastre am pierdut conexiunea cu universul, evoluţia noastră fiind astfel încetinită şi limitată. Prin procesul Reconectării avem posibilitatea să refacem această conectare şi să ne reintegrăm în oceanul energetic al Universului, să ne reconectăm cu Sinele nostru Divin, să redevenim ceeea ce am fost plănuiţi să fim: o parte din Divinitate.
Când vorbim despre Reconectare avem în vedere două aspecte diferite ale acesteia: Vindecarea reconectivă şi Reconectarea.
Ce este Vindecarea reconectivă?
Vindecarea reconectivă este o nouă stare de a fi. Ea devine voi. Voi deveniţi ea. Şi sunteţi schimbaţi pentru totdeauna. – spune dr. Eric Pearl.
Vindecarea Reconectivă înseamnă comunicare şi transmisie de energie, lumină şi informaţie, înseamnă mai mult decât vindecare energetică.
Vindecarea Reconectivă nu tratează o boală, ci vindecă OMUL. Frecvenţele Vindecării Reconective ne aduc într-o stare de echilibru şi armonie ideală pentru declanşarea schimbului de energie, lumină şi informaţie cu Universul, făcând posibilă declanşarea tuturor proceselor de vindecare pe toate nivelurile: fizic, mental, emoţional şi spiritual.
Vindecarea reconectivă este de fapt o chestiune între pacient şi Univers, terapeutul având doar rolul de a facilita  schimbul de energie, lumină şi informaţie.
Beneficiile imediate şi pe termen lung ale Vindecării reconective
  • vindecă pe toate nivelurile: minte, corp şi spirit
  • acţionează asupra câmpului energetic şi asupra ADN-ului
  • permite instalarea unei stări de relaxare profundă
  • restabileşte echilibrul natural al organismului
  • revitalizează corpul, mintea şi spiritul
  • menţine un nivel vibraţional înalt
Ce este Reconectarea, respectiv Reconectarea personală?
Reconectarea Personală a fost concepută pentru a conecta reţeaua personală de energie a organismului – meridianele de acupunctură şi chakrele – cu reţeaua energetică axiatonală a planetei, la alte frecvenţe, mai înalte.
Aceasta reţea înconjoară planeta şi facilitează schimbul de energie şi de informaţie în Univers. Liniile axiatonale încercuiesc pământul şi trec prin diferite puncte energetice răspândite peste tot. Când ne conectăm cu această reţea de energie, primim un aflux de lumină şi informaţie care ne transformă complet pe toate planurile: fizic, mental, emoţional, spiritual.
Şi nu numai atât, ne transformă viaţa, uneori surprinzător de repede, în direcţia în care Universul a pregătit acest lucru pentru noi.
Beneficii Reconectare Personală
  • reconectează reţeaua individuală de energie la cea universală
  • dă startul evoluţiei spirituale
  • reface şi menţine echilibrul şi armonia
  • eliberează şi elimină blocajele şi interferenţele
  • modifică structura ADN-ului
  • vindecă sistemul corp – minte – spirit
  • extinde nivelul conştiinţei
  • facilitează interacţiunea cu noi niveluri de lumină şi informaţie
  • permite accesul liber la sursa inteligenţei universale
Cui se adresează
Reconectarea sub toate aspectele ei se adresează oricărei persoane care vrea să îşi armonizeze corpul mintea şi sufletul cu Universul, accesându-şi astfel Sinele Divin.
Dacă se doreşte o vindecare se obţine o vindecare, dacă se doreşte mai mult se obţine mai mult.
„Dacă eşti norocos, vindecarea ta va veni în forma pe care ai anticipat-o. Dacă eşti cu adevărat norocos, vindecarea ta va veni într-o formă pe care nici măcar nu ai visat-o – una pe care Universul o are pregatită pentru tine” – Dr. Eric Pearl – Reconectarea – Vindecă-i pe alţii, vindecă-te pe tine
Reconectarea şi Stiinţa
Reconectarea ca proces de vindecare  a stârnit curiozitatea oamenilor de ştiinţă fiind studiată de cercetători din diferite laboratoare ale unor centre universitare din SUA, precum  William Tiller, PhD Profesor Emerit la  Stanford University, Gary Schwartz, PhD Profesor la University of Arizona şi alte personalităţi care activează în domeniul medicinii alternative sau vindecării ezoterice, dintre care amintim pe Richard Gerber, MD autorul cărţii Vibrational Medicine: New Choices for Healing Ourselves (1988), care se consideră a fi o punte de legatură între ştiinţă şi vindecarea ezoterică.
-sursa- https://regasireabucuriei.wordpress.com/reconectarea/
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu