Totalul afișărilor de pagină

7 feb. 2018

DUMNEZEU NE IUBESTE NECONDITIONAT… NOI CAND O SA NE DAM VOIE SA FACEM ASTA?...


Ne aflam pe calea curenta pentru a obtine intelepciune. Ni se recomanda sa fim atenti la sabloanele pe care le repetam. La lucrurile pe care le experimentam iar si iar. La emotiile pe care le dezvoltam. Cand ni se pare ca am mai trait ceva asemanator, sa stim ca suntem in fata unor alegeri importante.
E necesar sa ne intelegem lectiile de viata, altfel le vom repeta la nesfarsit. Si mai trebuie sa invatam sa nu sufocam viata printr-un control excesiv a ceea ce dorim. Este vorba despre acea eliberare a controlului, care izvoraste din credinta, si nu din teama. Pentru ca numai teama tine fraiele strans. prin urmare, sa nu incercam sa fortam deschiderea usilor sau mintilor care nu sunt inca pregatite sa se deschida.Impingerea impulsiva a lucrurilor nu numai ca va impiedica succesul, dar poate provoca mai multe probleme decat suntem pregatiti sa infruntam. Deplasarea prea rapida fata de ritmul natural va produce fructe necoapte, cu un gust amar.  Sa incetinim deci, cand simtim ca alunecam in directia asta. Sa respiram, sa meditam si sa devenim constienti de ceea ce se intampla in acest moment.
O atentie calma asupra asupra momentului, respirand frumusetea din fiecare clipa prin accesare constienta, ne restabileste puterea de a cocrea realitatea dorita. In concluzie, sa lasam fructele sa se coaca la timpul lor, cautand mai degraba intelegeerea a ceea ce se intampla. Acest lucru implica si o deschidere a inimii, prin aruncarea balastului care ne impiedica sa vedem adevarul.
Exista optiuni pe care putem sa le luam in considerare. Sa incercam lucruri noi, sa invatam subiecte noi, sa iesim, sa intalnim oameni noi. Ne aflam intr-o perioada de expansiune si toate fortele Luminii lucreaza spre binele nostru superior. Daca insa experimentam confuzia si nu prea ne e clar ce sa facem, meditatia ne ajuta sa alegem pasul urmator. Rugaciunea. Fara teama. Avem libertatea de a actiona pe deplin, ca si libertatea de a alege oricand altceva.
Ca practica, cand suntem critici cu viata noastra, cu ceilalti, e bine sa examinam aceste lucruri. Util este sa le scoatem si pe hartie si sa notam ce emotii dezvolta in noi.
Apoi, cu mana pe chakra inimii, sa ne concentram pe propria Lumina. S-o lasam sa se extinda pana ne cuprinde cu totul. Si s-o lasam sa faca cea mai buna treaba. Adica, sa dizolve, sa evapore, sa recicleze toate energiile  de vibratie joasa antrenate in campurile noastre, in structurile noastre. Cand simtim ca procesul e incheiat, sa afirmam de mai multe ori: „Eu sunt iubire neconditionata. Ma iubesc neconditionat si iubesc neconditionat. „
Sa avem o zi binecuvantata cu Iubirea Divina!
Acesta a fost mesajul Ingerilor, carora le multumim!
-sursa- https://medicinasufletuluisite.wordpress.com/2018/01/26/dumnezeu-ne-iubeste-neconditionat-noi-cand-o-sa-ne-dam-voie-sa-facem-asta/-
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu