Totalul afișărilor de pagină

23 oct. 2019

Calatoria Sufletului Chemarea...

Nascut din Sursa Vietii, Sufletul, este o stea ce a zburat in calatoria sa spre infinitatea existentei, a inceput propria evolutie prin care va duce mai departe scanteia ce i-a dat viata, de la Dumnezeu.
La inceput in puritatea sa Sufletul isi alege o familie de suflete (Monada) pentru ca impreuna sa poata experimenta viata in cele mai diverse aspecte.
Este o cale lunga prin care trece pentru a intelege si a asimila toata informatia, dar vine un moment cand va alege, o viata de om, ce pentru el era la inceput doar o poveste.
Prin calatoria in mai multe planuri de lumina, fine si nemateriale, a sosit momentul sa coboare intr-o lume noua, plina de emotie si culoare.
I se spune ce se va intampla, i se arata un rezumat si misiunea pe care o va urma.
Stie ca va uita cine era, stie ca se poate rataci intr-o lume in care multi au ramas atat de prinsi.
Din Spirit, Sufletul a coborat si in om a devenit, dupa un timp in care a vorbit si l-a pregatit.
In imaginea de ansamblu, viata are un sens si un inteles, dar ca om orice este posibil si uneori de neinteles.

Am vazut atat de multe suflete prinse intr-un ciclu Astral-Pamant si tot asa, urmand o karma prin care singuri si-au dedicat viata dupa viata sa devina mai buni sau doar sa se razbune pe cine stie ce trairi sau suferinte.
Pamantul a devenit pentru multi o adictie, uitand de unde vin si cine sunt, sunt pierduti intr-o realitate, traiesc dupa reguli si ignora orice chemare.
Printre oameni umbla Ingeri si Maestri sa ii trezeasca la adevarata realitate.
Este adevarat ca in fiecare exista o scanteie Divina, o legatura directa cu Dumnezeu si cu familia de suflete, dar daca nu suntem constienti si nu cerem, nimeni nu ne poate ajuta.
Cand devenim constienti de puterea noastra interioara, sufletul la sfarsitul vietii se va desprinde de orice karma reala sau nu, si va depasi matricea Pamantului urcand mai sus spre Acasa. 
Pe Pamant timpul si spatiul este lent, tot ce iti doresti poti realiza, este nevoie de credinta si rabdare.
In lumea Spiritul timpul si spatiul sunt simple instrumente pentru a Creea tot ce am invatat si am adunat in toata istoria.

Pe scurt, tu alegi cat vrei sa ramai pe Pamant (ca numar de vieti) sau cand vrei sa zbori mai sus (vibrational) si vei deschide oricand un portal spre Universul absolut.
Portalul are nevoie de o cheie, aceea esti tu.
Suntem binecuvantati.

-sursa- http://spre-infinit.blogspot.com/

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu