Totalul afișărilor de pagină

7 oct. 2019

Cand te ingrijorezi, tu nu traiesti in prezent...

Oamenii se ingrijoreaza din orice, tot timpul. Cand te ingrijorezi, tu nu traiesti in prezent, ci esti in viitor: te gandesti ce ar putea merge prost peste cateva ore, peste cateva zile, peste cateva saptamani, ce ai putea face daca acel ceva va merge prost, care ar putea fi reactia altora, etc.
Pe de alta parte, oamenii se simt vinovati pentru diverse lucruri. Vina nu are legatura cu prezentul, ci cu trecutul: ai facut ceva in trecut si gandul la acel lucru te face sa te simti vinovat – iar asta inseamna sa ramai legat de trecut.
Ideea este sa invatam sa traim cat mai mult in prezent, in Acum. Nu mai esti atasat/ legat de trecut, nu mai esti atasat/legat de vechile “povesti” personale si astfel, nu mai esti “sufocat” de energiile/emotiile de vibratie joasa pe care le simti de cate ori iti amintesti de situatia/evenimentul respectiv. De asemenea, nu te mai duci in viitor, imaginandu-ti/ inventariind toate modurile in care diverse situatii pot merge rau, in care poti fi ranit, in care poti avea de pierdut, etc, incarcandu-te cu energii negative – mai ales ca multe dintre aceste “scenarii” nu se vor intampla niciodata. (Lorie Ladd)

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu